Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benimki de geçen haftalarda hastaydı antibiyotik kullandığı için verimli günler değildi bizim için
neyse ki bitti
seninkide hemen iyileşir inşallah kuzum

ay kız hem cuma diye mutluyum hem salı yine tatil ondan daha da mutluyummm
Ya bu tatil zamanı iyi oldu bizede. Esim ogretmen benim ptesi ogleden sonra tatil salı torenden sonra tatil carsamba dersi az tam dgerlendirmemiz gereken 3 gün. Bide bugun olur diye düşünüyorum yani soyle 6-8-10 oldu bugun olsa 12. Gunde olmus olcak boyle sistematik gidiyim bakiyim bu ay.

benimki de geçen haftalarda hastaydı antibiyotik kullandığı için verimli günler değildi bizim için
neyse ki bitti
seninkide hemen iyileşir inşallah kuzum
İyileşsin valla kuzum ya gördükçe ben de üzülüyorum ve elimden pek de bir şey gelmiyor Bizde bu ay çalışma falan yok o yüzden free takılıyoruz

ay hadi bakiyiimm, ben size inanıyorum tutacak yaa
peki oğluşunu hazırlıyor musun hiç kardeş istiyor musun diye ağzını aradın mı hiç kuzum

geçmiş olsun canım . Havalar bir anda soğudu aman dikkat edin kendinize

geçmiş olsun canım . Havalar bir anda soğudu aman dikkat edin kendinize
Aynen kuzum ya, sabahları çok serin oluyor öğlen sıcaklık yükseliyor akşam yine sıcak ama serin esintili oluyor böylelikle biz de hastalıklara kapıyı aralamış oluyoruz Zaten akşam bitki çayı yaptım, ilaç verdim, bir güzel viksledim çaydan kendim de yarım kupa içtim aman ne terlemişim görmen lazımdı... Sabah duşa zor attım kendimi. Sanırım ben de hastalanacakmışım umarım terle atmışımdır.

Ayy inşallah atmışsındır kuzum, dediğin gibi bu havalar tam hastalık havası... Sabah işe geliyorum üşüyerek mesela şu an güneş çıktı sıcaklamaya başladım akşamlarıda üşüyorum hele öğlen bu sıcakta araziye gidip terliyorsam kesin hasta oluyorum

Cümleten günaydın arkadaşlarr

Ben cumaları mutlu oluyorum hem tatil geldi hem evime gideceğim gerçi bata 4 gün kaldı değerlendirilecek bir durumum yok ama olsun
iyiyim kuzucum sen nasılsınn bugünkü ovulasyonunu bekliyorum daha da koyulaşmış bir şekilde
idare eder kuzu iç güveysinden hallice sen nasılsın .. okudum hızlıca mesajlarınızı inşallah ovulasyon testiyle hamile kalırsın canım
bende iyim kızlar çok şükür diyelim
ovulasyon bugün bende merka ediyorum bakalım nasıl çıkacak?
Eşim dün akşam ister gibiydi yanaşmadım bilerek. zaman geçsinki yumurtlama döngüme denk gelsin diye. muhtemelen bu akşam yada yarın akşam istiycek..
ama dün akşam naptım.
iç çamaşırlarımlayken kendime adamın önünde her yerime kremledim ovaladım falan. çamaşırı cıkarda sür rahat olur dedi
yok dedim iyi böyle. bu akşam atlar artık. bu taktik işe yarıyor bende demekki.

merhaba bayanlar bende bir kaç gündür sizi takip ediyorum sohbetiniz çok hoş o yüzden yazmak istedim. benimde bir kızım var 3,5 yaşında bizde kızımıza kardeş olsun istedik geçen yıl bu zamanlar 2018 aralıkta kimsayal gebelik geçirdim daha sonra martta tekrar hamile kaldım fakat mayıs ta kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durmuştu. 3 ay korunma süresi verdi doktorum. ama biz 2 ay korunduk ve bu ay adetime 5 gün kala yani bu ptesi evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim eşime söylemicektim aslında bat geçene kadar ama dayanamadım ve geçmişte 2 kötü anımız olduğu için şuan kimseye hamile olduğumu sölememeye karar verdik taa ki kalp atışlarını duyana kadar sadece ikimiz biliyoruz ve birde şuan siz öğrendiniz kimseyle paylaşamıyorum bir kaç hafta daha bekleyip doktora öyle gitmeyi düşünüyorum. ilk gebeliğimde hiç böyle tedirginlikler yaşamadım ama sonrasında 2 kötü anım olduğu için şuan çok tedirginim ya bişey olursa diye o yüzdende sessiz kalıyorum neyse ki sizinle paylaştım en azından gebeliğim hakkında konuşabiliceğim birileri olacak :) bu arada ptesi gününden itibaren her gün test yapmaya devam ediyorum koyulaşmayı takip için çok şükür koyulaşmaya devam ediyor bat günümde yarın hala kan testine de gitmedim önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum. annelik çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli aratmadan hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

hahsakjdkdsdf ayy gizsizzz
hepimiz akrepten bişiyler kapıyoruz bakın
bencede iyi yapmışsın bugün atlar üstüne

hoşgeldin canımm ve hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim inşallah
iyi yapmışsın insan paylaşacak birilerini arıyor süreci birlikte takip ederiz hcg artışlarını vs.

hoşgeldin canımm ve hayırlı olsunn sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim inşallah
iyi yapmışsın insan paylaşacak birilerini arıyor süreci birlikte takip ederiz hcg artışlarını vs.
hoşbuldum canım teşekkür ederim çalıştığım için kan testini ya haftasonuna yada salı günün tatilde yapıtrmak istiyorum çünkü diğer sonlanan gebeliğimde izin alıp teste gittim için herkes öğrenmişti ve insanlar yaa 2 side böyle oldu abaca bi sorunmu var diyo buda moral bozukluğu malesef bunu herkesten habersiz yaptırıcam kan testini

haklısın canım benimde iş yerim full erkek böyle bir mevzu için gidemiyorum zaten izin almam da sıkıntı..
inşallah salı gününe kadar güzel haberlerini alırızz

Hoşgeldin canım bende dün geldim çok güzel bir topik bende motive olmak için geldim yoksa çok kafaya takıyorum deliricem sonunda
Çok geçmiş olsun Allahım birdaha yasatmasin inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur darısı başımıza inşallah
Bende gebe kalırsam ilk 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum burası dışında eşimde kimseye söylememi istemiyor olursa ortak karar aldık bu konuda bence en doğrusu söylememek uzun bir süre

Hoş geldiniz, çok sevindim sizin adınıza allah önce sınamış sonra ödüllendirmiş. Umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsınız yavrunuzu kucağınıza

haklısın canım benimde iş yerim full erkek böyle bir mevzu için gidemiyorum zaten izin almam da sıkıntı..
inşallah salı gününe kadar güzel haberlerini alırızz
inşallah canım hatta kan testi yapmadan direk 2-3 hafta sonra doktorumamı gitsem dedim ama oda kan testini görmek istiycek
Hoş geldiniz, çok sevindim sizin adınıza allah önce sınamış sonra ödüllendirmiş. Umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsınız yavrunuzu kucağınıza
çok teşekkür ederim

inşallah canım hatta kan testi yapmadan direk 2-3 hafta sonra doktorumamı gitsem dedim ama oda kan testini görmek istiycek

çok teşekkür ederim

aynen oda ister siz daha tecrübelisiniz tabi ilk çocuğunuzdan dolayı, bence kan verin sonra tekrar verdiğinizde artışına bakmış olursunuz hem

bizde şuan sessiziz hatta dedik ki şuan hamile değilmişim gibi davranalım normal hayatımıza devam edelim ama benim aklımdan çıkmıyorki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…