- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.301
aynen oda ister siz daha tecrübelisiniz tabi ilk çocuğunuzdan dolayı, bence kan verin sonra tekrar verdiğinizde artışına bakmış olursunuz hem
canım hoşgeldinmerhaba bayanlar bende bir kaç gündür sizi takip ediyorum sohbetiniz çok hoş o yüzden yazmak istedim. benimde bir kızım var 3,5 yaşında bizde kızımıza kardeş olsun istedik geçen yıl bu zamanlar 2018 aralıkta kimsayal gebelik geçirdim daha sonra martta tekrar hamile kaldım fakat mayıs ta kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durmuştu. 3 ay korunma süresi verdi doktorum. ama biz 2 ay korunduk ve bu ay adetime 5 gün kala yani bu ptesi evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim eşime söylemicektim aslında bat geçene kadar ama dayanamadım ve geçmişte 2 kötü anımız olduğu için şuan kimseye hamile olduğumu sölememeye karar verdik taa ki kalp atışlarını duyana kadar sadece ikimiz biliyoruz ve birde şuan siz öğrendiniz kimseyle paylaşamıyorum bir kaç hafta daha bekleyip doktora öyle gitmeyi düşünüyorum. ilk gebeliğimde hiç böyle tedirginlikler yaşamadım ama sonrasında 2 kötü anım olduğu için şuan çok tedirginim ya bişey olursa diye o yüzdende sessiz kalıyorum neyse ki sizinle paylaştım en azından gebeliğim hakkında konuşabiliceğim birileri olacak :) bu arada ptesi gününden itibaren her gün test yapmaya devam ediyorum koyulaşmayı takip için çok şükür koyulaşmaya devam ediyor bat günümde yarın hala kan testine de gitmedim önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum. annelik çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli aratmadan hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
Çıkarmı o heyecanı içinde tutmak çok zor ama kendine hakim olman lazım bu aylar önemli 4 ayda söyleyebilirsin ama ilk 3 ay i atlatmak lazım doktorlar bile önermiyor söylemeyi eşimde dedi bana hamile kalır birine soylersen bozusuruz diyebizde şuan sessiziz hatta dedik ki şuan hamile değilmişim gibi davranalım normal hayatımıza devam edelim ama benim aklımdan çıkmıyorki :)
ben yumurtamın çatlağı tarihleri biliyorum canım o yüzden o günlere denk getiriyorum. adetim 24 günde yada 26 günde gelir sürekli 25. asla gelmez :) niyeyse öyle bi aralığı var buna bağlı olarak 10. yada 12. günde yumurtam çatlıyo o günleri değerlendiriyorum. mesela geçen ay 10. günde ilişki oldu ama yumurtam 12. günde çatlamış hamile kalamadım bu ay riske atmadım hem 10 hem 12 de ilişki oldu ve bu seferilerde 30 dk yattım direk duşa girmedim bilmiyorum etkisi varmıdırcanım hoşgeldin
Bebişin hayırlı ugurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağına al..
Gebelik isteme sürecinde özellikle yaptğın dikkat ettiğin yada ilişki sıklıgı için önem verdiğin bi detay varsa bizimle paylaşırmısın?
kızımda da 3. korunmasız ayımda hamile kalmıştım ve o 2 ay çok kötü olmuştum zaman hiç geçmiyordu biliyorum 2 ay çok kısa çok daha uzun süre bekleyen hanımlar var ama insan işte hemen olu versin istiyo şuanki hamilleğimde de kızımla aynı ayda kaldım kısmet olursa aynı ayda doğucaklar :)
Ay canim insallah yaay hadi bakiyiimm, ben size inanıyorum tutacak yaa
peki oğluşunu hazırlıyor musun hiç kardeş istiyor musun diye ağzını aradın mı hiç kuzum
Tamam 11.10da yapicam az kaldi az
Ay canim insallah ya❤ Tabi kardes istiyor musun diye sordugumuzda evet diyo. Karnimi seviyo bazen kardes uyuyo diyooyun oynuyoruz cay koyuyor bana sozde. Kendine koyuyor babasina koyuyor sonra bebek diyo bebegede koyuyormus cay
Tamam 11.10da yapicam az kaldi azbaşka test tutanlar var mi ovulasyon için
çatlıyo dediğin pik günümü yoksa yumurtanın çatladıgı günemi denk getirdin. ovulasyonda oluyor yaben yumurtamın çatlağı tarihleri biliyorum canım o yüzden o günlere denk getiriyorum. adetim 24 günde yada 26 günde gelir sürekli 25. asla gelmez :) niyeyse öyle bi aralığı var buna bağlı olarak 10. yada 12. günde yumurtam çatlıyo o günleri değerlendiriyorum. mesela geçen ay 10. günde ilişki oldu ama yumurtam 12. günde çatlamış hamile kalamadım bu ay riske atmadım hem 10 hem 12 de ilişki oldu ve bu seferilerde 30 dk yattım direk duşa girmedim bilmiyorum etkisi varmıdır
yaa ne güzell benimde halam 2 kızını 22 eylül ve 24 eylülde doğurmuştu 6 yıl farkla, yani böyle olunca çok güzel oluyor büyük doğum günü kutlamaları aynı anda falan
ben varım canım.ben 14:30da yapıyorum.Tamam 11.10da yapicam az kaldi azbaşka test tutanlar var mi ovulasyon için
çatladığı güne denk getiriyorum canımçatlıyo dediğin pik günümü yoksa yumurtanın çatladıgı günemi denk getirdin. ovulasyonda oluyor ya
bencede zaten aralarındaki yaş farkını 4 istiyordum rabbim gönlüme göre verdi diğer iki gebeliğimde ister istemez insanın aklına acaba daha erkenmiydi diye düşündüm sonrada dedimki bak senin aklını kurcayalan şeyler vardı rabbimde sana vermedi insan o an herşeyi düşünüyo ondanmı olmadı bundan mı düştü neler geçiyo aklından neler
bende pik zamanlarında yaptım ama dediğin gibi olmadı. bu ay bende çatladıgı güne denk getirmeyi düşünüyorum Allah izin verirseçatladığı güne denk getiriyorum canım
inşallah tez vakitte bende sizin güzel haberlerinizi alıcam
adetten sonra 3 kez ilişkim oldu canım adetin 7. günü ama o gün tutma ihtimali yok bence çok erken çünkü 10. ve 12. günü sonra ben bekleye geçtim adete 9 gün varken test yapmaya başladım bu arada erken gebelikte yaptım ama çıkmadı adetime 5 gün varken sabah yaptım yine çıkmadı işten gelince yaptım silik çıktıbende pik zamanlarında yaptım ama dediğin gibi olmadı. bu ay bende çatladıgı güne denk getirmeyi düşünüyorum Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?