Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen oda ister siz daha tecrübelisiniz tabi ilk çocuğunuzdan dolayı, bence kan verin sonra tekrar verdiğinizde artışına bakmış olursunuz hem

kızımda da 3. korunmasız ayımda hamile kalmıştım ve o 2 ay çok kötü olmuştum zaman hiç geçmiyordu biliyorum 2 ay çok kısa çok daha uzun süre bekleyen hanımlar var ama insan işte hemen olu versin istiyo şuanki hamilleğimde de kızımla aynı ayda kaldım kısmet olursa aynı ayda doğucaklar :)

canım hoşgeldin
Bebişin hayırlı ugurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağına al..
Gebelik isteme sürecinde özellikle yaptğın dikkat ettiğin yada ilişki sıklıgı için önem verdiğin bi detay varsa bizimle paylaşırmısın?

bizde şuan sessiziz hatta dedik ki şuan hamile değilmişim gibi davranalım normal hayatımıza devam edelim ama benim aklımdan çıkmıyorki :)
Çıkarmı o heyecanı içinde tutmak çok zor ama kendine hakim olman lazım bu aylar önemli 4 ayda söyleyebilirsin ama ilk 3 ay i atlatmak lazım doktorlar bile önermiyor söylemeyi eşimde dedi bana hamile kalır birine soylersen bozusuruz diye olsunda saklarim ya

1 saat sonra ovulasyon testi yapicam çok heyecanlıyım zaman geçmiyor adeta aceba çatlama oldumu yoksa dahamı koyulasti

ben yumurtamın çatlağı tarihleri biliyorum canım o yüzden o günlere denk getiriyorum. adetim 24 günde yada 26 günde gelir sürekli 25. asla gelmez :) niyeyse öyle bi aralığı var buna bağlı olarak 10. yada 12. günde yumurtam çatlıyo o günleri değerlendiriyorum. mesela geçen ay 10. günde ilişki oldu ama yumurtam 12. günde çatlamış hamile kalamadım bu ay riske atmadım hem 10 hem 12 de ilişki oldu ve bu seferilerde 30 dk yattım direk duşa girmedim bilmiyorum etkisi varmıdır

yaa ne güzell benimde halam 2 kızını 22 eylül ve 24 eylülde doğurmuştu 6 yıl farkla, yani böyle olunca çok güzel oluyor büyük doğum günü kutlamaları aynı anda falan

ay hadi bakiyiimm, ben size inanıyorum tutacak yaa
peki oğluşunu hazırlıyor musun hiç kardeş istiyor musun diye ağzını aradın mı hiç kuzum
Ay canim insallah ya Tabi kardes istiyor musun diye sordugumuzda evet diyo. Karnimi seviyo bazen kardes uyuyo diyo oyun oynuyoruz cay koyuyor bana sozde. Kendine koyuyor babasina koyuyor sonra bebek diyo bebegede koyuyormus cay

Ay canim insallah ya❤ Tabi kardes istiyor musun diye sordugumuzda evet diyo. Karnimi seviyo bazen kardes uyuyo diyo oyun oynuyoruz cay koyuyor bana sozde. Kendine koyuyor babasina koyuyor sonra bebek diyo bebegede koyuyormus cay

kuzum benimm yerim onu ben yaa masum meleek ❤

Tamam 11.10da yapicam az kaldi az başka test tutanlar var mi ovulasyon için

akrep yapıyordu ama dün pikmiş bugün yapar mı bilmiyorum
gizsiz var
didoş piki gördü çatlattı yumurtayı oda yapmıyordur
aslışın eşi hasta ya yapıyor mu ovulasyon bilmiyorum
bi ikiniz varsınız heralde

çatlıyo dediğin pik günümü yoksa yumurtanın çatladıgı günemi denk getirdin. ovulasyonda oluyor ya

yaa ne güzell benimde halam 2 kızını 22 eylül ve 24 eylülde doğurmuştu 6 yıl farkla, yani böyle olunca çok güzel oluyor büyük doğum günü kutlamaları aynı anda falan

bencede zaten aralarındaki yaş farkını 4 istiyordum rabbim gönlüme göre verdi diğer iki gebeliğimde ister istemez insanın aklına acaba daha erkenmiydi diye düşündüm sonrada dedimki bak senin aklını kurcayalan şeyler vardı rabbimde sana vermedi insan o an herşeyi düşünüyo ondanmı olmadı bundan mı düştü neler geçiyo aklından neler

tabi her şey geçiyor insanın aklından gerçekten de..
tamda gönlünüze göre olmuş ne mutlu, sağlıkla ilerlesin inşallah

bende pik zamanlarında yaptım ama dediğin gibi olmadı. bu ay bende çatladıgı güne denk getirmeyi düşünüyorum Allah izin verirse
adetten sonra 3 kez ilişkim oldu canım adetin 7. günü ama o gün tutma ihtimali yok bence çok erken çünkü 10. ve 12. günü sonra ben bekleye geçtim adete 9 gün varken test yapmaya başladım bu arada erken gebelikte yaptım ama çıkmadı adetime 5 gün varken sabah yaptım yine çıkmadı işten gelince yaptım silik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…