Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh darısı bizim başımıza ozaman

süpersin tatlım
darısı başımıza bızlere dua et

ben varım canım.ben 14:30da yapıyorum.
hayırlısı olan olsun ikimiz içinde inşallah. benım yumurtalama döngümün ilk günü bugün. daha belirgin bi çizgi göremedik
Benim zamanım olmuyor hergun 11.10da yapıyorum oyuzden senin saat daha iyi pik yakalamak için nette öyle diyordu 12 ile 4 arası en ii zamanmis
Amin canım inşallah benim 19unda başladı takvime gore 26 sına kadar sürüyor ihtimal 24 u yumurtlama günümdü büyük ihtimal ama bugunki testle netlesecek tabiki silik çıkarsa çatladı koyu cikarsa yumurtlama tabiki bakalım heyecanla bekliyorum sizinle paylasmayi seninde takip edicem testini

benım 2 gün pik oluyo sonra çatlıyo. hemen çatlasa zaman kaybım olmasa

benım 2 gün pik oluyo sonra çatlıyo. hemen çatlasa zaman kaybım olmasa
Ben ilk defa test yaptim oyuzden bilemiyorum nasıl olacak 2 gün olsun catlasın gebe kalalimda 1 gün geç olsun canım nolcak

bende geçen ay ovülasyon yapim dedim yapamadım 10.günü yaptım baktım 2. çizgi koyu dedim çatladı heralde değerlendirdim meğer daha koylaşması gerekiyormuş 12. gün çatlamış

Bende varim canim bugun 12. Gunum saat 1 de yapicam bende. Su icmemek benim icin cok zor ya zorlaniyorum

bende geçen ay ovülasyon yapim dedim yapamadım 10.günü yaptım baktım 2. çizgi koyu dedim çatladı heralde değerlendirdim meğer daha koylaşması gerekiyormuş 12. gün çatlamış

senin artık ihtiyacın yok ama bilgin olsun diye söylüyorum kuzum
koyuyken yumurtluyorsun ertesi gün silikleşirse çatlamış oluyor

Bende varim canim bugun 12. Gunum saat 1 de yapicam bende. Su icmemek benim icin cok zor ya zorlaniyorum

bende en çok su içmemekte zorlanıyordum ya, saat 15 ten sonra içmeyip eve gider gitmez yapıp hemen su içiyordum kana kana

orasıda öyle canım.yaşayalım bakalım bırlıkte görelim hayırlısıyla
O zaman sen bi pik oldugunda yap bide catladiginda insallah bende oyle yapmayi dusunuyorum canim. 14-15 i pik olsa o gun iliski olmasi lazim bide ustutse 1-2 kez olsa tamamdir ama olur mu bilmem

O zaman sen bi pik oldugunda yap bide catladiginda insallah bende oyle yapmayi dusunuyorum canim. 14-15 i pik olsa o gun iliski olmasi lazim bide ustutse 1-2 kez olsa tamamdir ama olur mu bilmem
gerisi takdiri ilahi işte tatlım
Hissediyorum bu ay hepimiz gebeyizkk de adımız cıkacak bu grubun tum kadınları aynı ay gebe kalmıs diye

gerisi takdiri ilahi işte tatlım
Hissediyorum bu ay hepimiz gebeyizkk de adımız cıkacak bu grubun tum kadınları aynı ay gebe kalmıs diye

inşallah Yarabbim mübarek cuma günü sen dualarımızı kabul et hepimiz gebe kalalım aynı anda inşallah

Evet kızlar bugün dahada koyu cıktı yumurtlamam devam ediyor yani yarini bekliycem artık

Eklentiler

• 20191025_114157.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…