- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.321
Oh darısı bizim başımıza ozamanakrep yapıyordu ama dün pikmiş bugün yapar mı bilmiyorum
gizsiz var
didoş piki gördü çatlattı yumurtayı oda yapmıyordur
aslışın eşi hasta ya yapıyor mu ovulasyon bilmiyorum
bi ikiniz varsınız heralde
süpersin tatlımadetten sonra 3 kez ilişkim oldu canım adetin 7. günü ama o gün tutma ihtimali yok bence çok erken çünkü 10. ve 12. günü sonra ben bekleye geçtim adete 9 gün varken test yapmaya başladım bu arada erken gebelikte yaptım ama çıkmadı adetime 5 gün varken sabah yaptım yine çıkmadı işten gelince yaptım silik çıktı
Benim zamanım olmuyor hergun 11.10da yapıyorum oyuzden senin saat daha iyi pik yakalamak için nette öyle diyordu 12 ile 4 arası en ii zamanmisben varım canım.ben 14:30da yapıyorum.
hayırlısı olan olsun ikimiz içinde inşallah. benım yumurtalama döngümün ilk günü bugün. daha belirgin bi çizgi göremedik
benım 2 gün pik oluyo sonra çatlıyo. hemen çatlasa zaman kaybım olmasaBenim zamanım olmuyor hergun 11.10da yapıyorum oyuzden senin saat daha iyi pik yakalamak için nette öyle diyordu 12 ile 4 arası en ii zamanmis
Amin canım inşallah benim 19unda başladı takvime gore 26 sına kadar sürüyor ihtimal 24 u yumurtlama günümdü büyük ihtimal ama bugunki testle netlesecek tabiki silik çıkarsa çatladı koyu cikarsa yumurtlama tabiki bakalım heyecanla bekliyorum sizinle paylasmayi seninde takip edicem testini
Ben ilk defa test yaptim oyuzden bilemiyorum nasıl olacakbenım 2 gün pik oluyo sonra çatlıyo. hemen çatlasa zaman kaybım olmasa
inşallah canım hepinize tez zamanda bu mutluluğu yaşatsınsüpersin tatlım
darısı başımıza bızlere dua et
orasıda öyle canım.yaşayalım bakalım bırlıkte görelim hayırlısıylaBen ilk defa test yaptim oyuzden bilemiyorum nasıl olacak ☺ 2 gün olsun catlasın gebe kalalimda 1 gün geç olsun canım nolcak
Inşallah canımorasıda öyle canım.yaşayalım bakalım bırlıkte görelim hayırlısıyla
Bende varim canim bugun 12. Gunum saat 1 de yapicam bende. Su icmemek benim icin cok zor ya zorlaniyorumakrep yapıyordu ama dün pikmiş bugün yapar mı bilmiyorum
gizsiz var
bende geçen ay ovülasyon yapim dedim yapamadım 10.günü yaptım baktım 2. çizgi koyu dedim çatladı heralde değerlendirdim meğer daha koylaşması gerekiyormuş 12. gün çatlamış
Bende varim canim bugun 12. Gunum saat 1 de yapicam bende. Su icmemek benim icin cok zor ya zorlaniyorum
O zaman sen bi pik oldugunda yap bide catladiginda insallahorasıda öyle canım.yaşayalım bakalım bırlıkte görelim hayırlısıyla
gerisi takdiri ilahi işte tatlımO zaman sen bi pik oldugunda yap bide catladiginda insallahbende oyle yapmayi dusunuyorum canim. 14-15 i pik olsa o gun iliski olmasi lazim bide ustutse 1-2 kez olsa tamamdir ama olur mu bilmem
Ben yapmıyorum bu ay benim boş geçecekakrep yapıyordu ama dün pikmiş bugün yapar mı bilmiyorum
gizsiz var
gerisi takdiri ilahi işte tatlım
Hissediyorum bu ay hepimiz gebeyizkk de adımız cıkacak bu grubun tum kadınları aynı ay gebe kalmıs diye
Evet kızlar bugün dahada koyu cıktı yumurtlamam devam ediyor yani yarini bekliycem artık ☺
Tamam canımolsun siz yine de değerlendirin bacım es geçmeyin
Tamam canımtestler bu şekilde sırayla umarım yarın çatlama olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?