Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlar bugün dahada koyu cıktı yumurtlamam devam ediyor yani yarini bekliycem artık ☺
inşallah gebelik testinide bu kadar koyu görürüz
ben böyle pik günlerimde akşam 20:00 ve 22:00 arası ovulasyon testini tekrarlıycam. eğer çatlama çıkarsa hemen değerlendirmek için.
Tavsiye olarak yazayım belki vesile olurum canım

Inşallah canım
Tamam canım akşam 8 9 gibi tekrarliyim ozaman sıvıyı azaltıp ne çıkarsa çıksın bugünü zaten kesinlikle degerlendiricem tesekkurederim

Ya hayırlısı tabiki herkesin kismeti baska ama insan pek ugrasmadan ilk bikac denemede hamile kalanlara da bir ozeniyor ya tabi Allah senelerdir olmayanlara yardim etsin o ayri...

kızlar bişey sorucam.. benim bugün adetim biteli 2 gün oldu.. ve az önce lavaboya gidince beyaz akıntım gelmiş, bu yumurtlama akıntısı normalde bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim

kızlar bişey sorucam.. benim bugün adetim biteli 2 gün oldu.. ve az önce lavaboya gidince beyaz akıntım gelmiş, bu yumurtlama akıntısı normalde bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim

canım olabilir normalde kaç gün sonrasında yumurtluyordun ortalama?
varsa ovulasyon testin yap bence hemeen eve gidince

ovulasyon almadınmı tatlım sen.
hersey mumkun canım ovulasyonsuz tahmınle bilemeyiz.
gecen aylarda bende baya akıntı vardı ama ovulasyonda pik değil hayalet çizgi bile yoktu

Ovulasyon varsa yap bence canim erken yumurtlamista olabilirsin

ilişki aralığını kısa tutarsın çatlama görürsen.kaçmamış olur
zaten geri nasip
Aynen canım nasipte ne varsa o ben dünde 7 buçuk civarı ilişki yaşadım bugünde o civarlarda olur kaçmaz inşallah catlarsada anlaşılan bugün ve kalan 2 gün yoğun geçicek
Bugünde spora gidiyorum fitness yapicam ama fazla ağır calismicam birde akşamki testi etkilermi spor yapmak birde ben çok su içiyorum 1.5 litre sadece sporda içiyorum

kuzum içtiğin suyu mesela saat 14 gibi son idrarla atarsan sonrasında en az 1-2 saat içmeden durup testi yaparsan bişey olmaz sanırım. Bazı yerlerde o gün boyunca sıvı alımını azaltın da yazıyor gerçi ama bilemedim..

Canım ben şimdi spora 2 de başlıyorum 4 de bitiriyorum o 2saat içinde 1 buçuk litre su içiyorum spor dan sonra suyu kessem yani 4 te akşam 8 e kdar su icmesem bisi yemesem ve 8de test yapsam doğru sonuç verir mi zaten ben çok fazla idrara çıkıyorum gün içinde ozamana kdar o suyu atmis olurmuyum sure yetermi aceba

4 ten sonra sen saat 5-6 ya kadar içtiğin suyu atarsan, 6 dan 7:30-8 e kadarda bir şey içmezsen bence olur, ama diyorum ya bazı testlerin bilgilendirme kağıtlarında o gün boyunca sıvı alımını azaltın yazıyor, ama bana sorarsan olur yani öteki suları atmış oluyorsun vücuttan çünkü

testten 2 saat kadar önce sıvı alımı yap. testi yanıltır

Hadi insallah hamilesindir. Benim de bu ay 11 gün gecikti diye dün doktora gittim meğer geçen ay yumurta olmamış bu ay da 5 yumurta hazırda bekliyormuş
5 mi maşallahh,ilaç kullanıyormusun
benım geçen ay 1 tane vardı
çok düşük benım yumurta sayım ya

Hadi insallah hamilesindir. Benim de bu ay 11 gün gecikti diye dün doktora gittim meğer geçen ay yumurta olmamış bu ay da 5 yumurta hazırda bekliyormuş

valla benimde 25 gün oldu bugün, forumda konu okurken şu mesajı gördüm umut oldu bana, yarın acile gidip yaptırcam kan testi inşallah

" Olabilirsin tabiki ben adetim gecikince idrar testi yaptım negatif çıktı değilim diye düşünüp olmayı bekledim olmayınca 5 gün arayla test yapıp durdum en son kan testine karar verdim 25 günün ardından hamile olduğumu ogrendim ama daha 2 haftalik hamilesin dedi doktor bende nasil olur ama 25 gun oldu dedim gec döllenme olmus 2 hafta bebek rahime tutunmaya çalışmış dedi "

Tamam canım deniyicem ozaman dedin gibi yapicam
Buarada iç camasirimda lekeler var kahve rengi tonlarında bugün fark ettim yumurtlama ile alakası olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…