- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.341
Catlasinda beklerim ben yaolabilir kuzum bazı insanların geç çatlıyor 3-4 günü de bulabiliyor
inşallah gebelik testinide bu kadar koyu görürüzEvet kızlar bugün dahada koyu cıktı yumurtlamam devam ediyor yani yarini bekliycem artık ☺
Inşallah canıminşallah gebelik testinide bu kadar koyu görürüz
ben böyle pik günlerimde akşam 20:00 ve 22:00 arası ovulasyon testini tekrarlıycam. eğer çatlama çıkarsa hemen değerlendirmek için.
Tavsiye olarak yazayım belki vesile olurum canım
ilişki aralığını kısa tutarsın çatlama görürsen.kaçmamış olurInşallah canım
Tamam canım akşam 8 9 gibi tekrarliyim ozaman sıvıyı azaltıp ne çıkarsa çıksın bugünü zaten kesinlikle degerlendiricemtesekkurederim
kızlar bişey sorucam.. benim bugün adetim biteli 2 gün oldu.. ve az önce lavaboya gidince beyaz akıntım gelmiş, bu yumurtlama akıntısı normalde bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim
ovulasyon almadınmı tatlım sen.kızlar bişey sorucam.. benim bugün adetim biteli 2 gün oldu.. ve az önce lavaboya gidince beyaz akıntım gelmiş, bu yumurtlama akıntısı normalde bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim
Ovulasyon varsa yap bence canim erken yumurtlamista olabilirsinkızlar bişey sorucam.. benim bugün adetim biteli 2 gün oldu.. ve az önce lavaboya gidince beyaz akıntım gelmiş, bu yumurtlama akıntısı normalde bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim
Aynen canım nasipte ne varsa o ben dünde 7 buçuk civarı ilişki yaşadım bugünde o civarlarda olur kaçmaz inşallah catlarsada anlaşılan bugün ve kalan 2 gün yoğun geçicekilişki aralığını kısa tutarsın çatlama görürsen.kaçmamış olur
zaten geri nasip
Aynen canım nasipte ne varsa o ben dünde 7 buçuk civarı ilişki yaşadım bugünde o civarlarda olur kaçmaz inşallah catlarsada anlaşılan bugün ve kalan 2 gün yoğun geçicek
Bugünde spora gidiyorum fitness yapicam ama fazla ağır calismicam birde akşamki testi etkilermi spor yapmak birde ben çok su içiyorum 1.5 litre sadece sporda içiyorum
Canım ben şimdi spora 2 de başlıyorum 4 de bitiriyorum o 2saat içinde 1 buçuk litre su içiyorum spor dan sonra suyu kessem yani 4 te akşam 8 e kdar su icmesem bisi yemesem ve 8de test yapsam doğru sonuç verir mi zaten ben çok fazla idrara çıkıyorum gün içinde ozamana kdar o suyu atmis olurmuyum sure yetermi acebakuzum içtiğin suyu mesela saat 14 gibi son idrarla atarsan sonrasında en az 1-2 saat içmeden durup testi yaparsan bişey olmaz sanırım. Bazı yerlerde o gün boyunca sıvı alımını azaltın da yazıyor gerçi ama bilemedim..
testten 2 saat kadar önce sıvı alımı yap. testi yanıltırAynen canım nasipte ne varsa o ben dünde 7 buçuk civarı ilişki yaşadım bugünde o civarlarda olur kaçmaz inşallah catlarsada anlaşılan bugün ve kalan 2 gün yoğun geçicek
Bugünde spora gidiyorum fitness yapicam ama fazla ağır calismicam birde akşamki testi etkilermi spor yapmak birde ben çok su içiyorum 1.5 litre sadece sporda içiyorum
valla bende meraktayım inşallah yaptırcammm
5 mi maşallahh,ilaç kullanıyormusunHadi insallah hamilesindir. Benim de bu ay 11 gün gecikti diye dün doktora gittim meğer geçen ay yumurta olmamışbu ay da 5 yumurta hazırda bekliyormuş
Hadi insallah hamilesindir. Benim de bu ay 11 gün gecikti diye dün doktora gittim meğer geçen ay yumurta olmamışbu ay da 5 yumurta hazırda bekliyormuş
Tamam canım deniyicem ozaman dedin gibi yapicam4 ten sonra sen saat 5-6 ya kadar içtiğin suyu atarsan, 6 dan 7:30-8 e kadarda bir şey içmezsen bence olur, ama diyorum ya bazı testlerin bilgilendirme kağıtlarında o gün boyunca sıvı alımını azaltın yazıyor, ama bana sorarsan olur yani öteki suları atmış oluyorsun vücuttan çünkü
kızlar kasıkta batma var sanırım pikim bugün koyulaşma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?