Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testten 2 saat kadar önce sıvı alımı yap. testi yanıltır
En son 4 4 bucukta su iciyorum ondan sonra daha sivi almicam cunku 1 bucuk litre su içiyorum o saate kadar ondan öncede 1 litre su içiyorum sabahki testten sonra ancak atar vücudum o suyu diye düşündüm

Tamam canım deniyicem ozaman dedin gibi yapicam
Buarada iç camasirimda lekeler var kahve rengi tonlarında bugün fark ettim yumurtlama ile alakası olabilirmi

allah allah bilemedim yumurtlamada kahverengi leke oluyor mu..
daha önceki aylarda hiç olmuş muydu ki

ovulasyon almadınmı tatlım sen.
hersey mumkun canım ovulasyonsuz tahmınle bilemeyiz.
gecen aylarda bende baya akıntı vardı ama ovulasyonda pik değil hayalet çizgi bile yoktu
almadım yavrum yaa ahh saf kafam ahhh.. belkide tahmini yumrutlama gününde yumurtlamıyorum ona görede olmuyo tabi haliyle

kızlar kasıkta batma var sanırım pikim bugün koyulaşma var
Batma varsa ovulasyon olabilir canım 2 3 gündür benim ağrılarım çok şiddetli ilişki sırasında bile aciyor bugun test yap kesinlikle

5 mi maşallahh,ilaç kullanıyormusun
benım geçen ay 1 tane vardı
çok düşük benım yumurta sayım ya

Yok canım ilaç kullanmadım, doktora göre geçen ay yumurta olmayınca beyin uyarıp fsh mi ne onu yükseltip yığın çalıştırıyormuş.

yani acaba bazı insanlar yumurtlarken kanama yaşıyor olabilir mi bilemiyorum kuzum biraz araştırıyım bakalım forumda var mı öylesi
Tamam canım çok memnun olurum bakıp yazarsan ben yoldayım şuan kızımı okula bırakıp spora geçicem

En son 4 4 bucukta su iciyorum ondan sonra daha sivi almicam cunku 1 bucuk litre su içiyorum o saate kadar ondan öncede 1 litre su içiyorum sabahki testten sonra ancak atar vücudum o suyu diye düşündüm
en son sıvı alımında sonra wc git ve bıdaha su içme aynen

R Rainbow3461 bak kuzum yaşayan arkadaşımız var demek ki yumurtlamada olabiliyoor aman başka kötü bişey olmasında
Ay cok şükür içim rahatladı çok sağol canım ❤ inşallah kötü birşey olmasın yeni düzeldi adetim gerçi ben 2 ay önce kontrol oldum herşey iyi durumdaydı çok şükür

Tabi ki senin durumun farklı kuzum, sen geçen ay ovulasyon yaptin diye biliyorum, ben de yumurta hiç olamamış

olabilir kuzum saat kaçta yapcaksın
14:30 canım
almadım yavrum yaa ahh saf kafam ahhh.. belkide tahmini yumrutlama gününde yumurtlamıyorum ona görede olmuyo tabi haliyle

eczaneden al 2 tane riske atma
Batma varsa ovulasyon olabilir canım 2 3 gündür benim ağrılarım çok şiddetli ilişki sırasında bile aciyor bugun test yap kesinlikle
14:30da yapıcam canım
Yok canım ilaç kullanmadım, doktora göre geçen ay yumurta olmayınca beyin uyarıp fsh mi ne onu yükseltip yığın çalıştırıyormuş.
hımmm ondan kaynaklı anladım
ben doktora dedım arkadasımın 6 yumurtası vardı benım nıye böyle. senın normal dedi. onda öncesi ilac kullanımı vardır demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…