- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.361
daha yumurtlama günüme tahmini bir hafta var ama tamda bilmiyorumki hiç ovulasyon yapmadımcanım olabilir normalde kaç gün sonrasında yumurtluyordun ortalama?
varsa ovulasyon testin yap bence hemeen eve gidince
En son 4 4 bucukta su iciyorum ondan sonra daha sivi almicam cunku 1 bucuk litre su içiyorum o saate kadar ondan öncede 1 litre su içiyorum sabahki testten sonra ancak atar vücudum o suyu diye düşündümtestten 2 saat kadar önce sıvı alımı yap. testi yanıltır
Tamam canım deniyicem ozaman dedin gibi yapicam
Buarada iç camasirimda lekeler var kahve rengi tonlarında bugün fark ettim yumurtlama ile alakası olabilirmi
almadım yavrum yaa ahh saf kafam ahhh.. belkide tahmini yumrutlama gününde yumurtlamıyorum ona görede olmuyo tabi haliyleovulasyon almadınmı tatlım sen.
hersey mumkun canım ovulasyonsuz tahmınle bilemeyiz.
gecen aylarda bende baya akıntı vardı ama ovulasyonda pik değil hayalet çizgi bile yoktu
daha yumurtlama günüme tahmini bir hafta var ama tamda bilmiyorumki hiç ovulasyon yapmadım
Batma varsa ovulasyon olabilir canım 2 3 gündür benim ağrılarım çok şiddetli ilişki sırasında bile aciyor bugun test yap kesinliklekızlar kasıkta batma var sanırım pikim bugün koyulaşma var
akşama eczaneden alayım bari eğer kapanmassa ben çıkana kadarOvulasyon varsa yap bence canim erken yumurtlamista olabilirsin
Hic dikkat etmedim canim bu ay cocuk dusunmeye basladik daha oyuzden hic dikkat etmiyordum simdiki gibiallah allah bilemedim yumurtlamada kahverengi leke oluyor mu..
daha önceki aylarda hiç olmuş muydu ki
ay hadi inşallahkızlar kasıkta batma var sanırım pikim bugün koyulaşma var
Hic dikkat etmedim canim bu ay cocuk dusunmeye basladik daha oyuzden hic dikkat etmiyordum simdiki gibi
akşama eczaneden alayım bari eğer kapanmassa ben çıkana kadar
olabiliyor bazı aylar bende yaşıyorum nadir de olsaallah allah bilemedim yumurtlamada kahverengi leke oluyor mu..
daha önceki aylarda hiç olmuş muydu ki
olabiliyor bazı aylar bende yaşıyorum nadir de olsa
5 mi maşallahh,ilaç kullanıyormusun
benım geçen ay 1 tane vardı
çok düşük benım yumurta sayım ya
yetişemem ozaman kuzu 18 de işten çıkıyorum ama ben genede değerlendireyim.. gerçi yarın doktora gidicem zaten genel kontrol için bakalım18 e kadar açık oluyor genelde hadi bakalımmm inşallah piktir de değerlendirirsiniz
Tamam canım çok memnun olurum bakıp yazarsan ben yoldayım şuan kızımı okula bırakıp spora geçicemyani acaba bazı insanlar yumurtlarken kanama yaşıyor olabilir mi bilemiyorum kuzum biraz araştırıyım bakalım forumda var mı öylesi
en son sıvı alımında sonra wc git ve bıdaha su içme aynenEn son 4 4 bucukta su iciyorum ondan sonra daha sivi almicam cunku 1 bucuk litre su içiyorum o saate kadar ondan öncede 1 litre su içiyorum sabahki testten sonra ancak atar vücudum o suyu diye düşündüm
Ay cok şükür içim rahatladı çok sağol canım ❤R Rainbow3461 bak kuzum yaşayan arkadaşımız var demek ki yumurtlamada olabiliyoor aman başka kötü bişey olmasında
valla benimde 25 gün oldu bugün, forumda konu okurken şu mesajı gördüm umut oldu bana, yarın acile gidip yaptırcam kan testi inşallah
" Olabilirsin tabiki ben adetim gecikince idrar testi yaptım negatif çıktı değilim diye düşünüp olmayı bekledim olmayınca 5 gün arayla test yapıp durdum en son kan testine karar verdim 25 günün ardından hamile olduğumu ogrendim ama daha 2 haftalik hamilesin dedi doktor bende nasil olur ama 25 gun oldu dedim gec döllenme olmus 2 hafta bebek rahime tutunmaya çalışmış dedi "
14:30 canımolabilir kuzum saat kaçta yapcaksın
almadım yavrum yaa ahh saf kafam ahhh.. belkide tahmini yumrutlama gününde yumurtlamıyorum ona görede olmuyo tabi haliyle
14:30da yapıcam canımBatma varsa ovulasyon olabilir canım 2 3 gündür benim ağrılarım çok şiddetli ilişki sırasında bile aciyor bugun test yap kesinlikle
hımmm ondan kaynaklı anladımYok canım ilaç kullanmadım, doktora göre geçen ay yumurta olmayınca beyin uyarıp fsh mi ne onu yükseltip yığın çalıştırıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?