- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.381
Tamam canım öyle yapicamen son sıvı alımında sonra wc git ve bıdaha su içme aynen
Bekliyoruz canım heyecanla14:30 canım
eczaneden al 2 tane riske atma
14:30da yapıcam canım
hımmm ondan kaynaklı anladım
ben doktora dedım arkadasımın 6 yumurtası vardı benım nıye böyle. senın normal dedi. onda öncesi ilac kullanımı vardır demıstı
Ya insan vücudu çok farklı kuzum iki yıl önce klomen kullandım ona rağmen bir yumurta oldu ve çatlamayın kiste döndü. İkinci ve üçüncü ayda ikişer yumurta oluştu. Anlamak zor14:30 canım
eczaneden al 2 tane riske atma
14:30da yapıcam canım
hımmm ondan kaynaklı anladım
ben doktora dedım arkadasımın 6 yumurtası vardı benım nıye böyle. senın normal dedi. onda öncesi ilac kullanımı vardır demıstı
Tabi ki senin durumun farklı kuzum, sen geçen ay ovulasyon yaptin diye biliyorum, ben de yumurta hiç olamamış
Gerçekten öyle ya.Ya insan vücudu çok farklı kuzum iki yıl önce klomen kullandım ona rağmen bir yumurta oldu ve çatlamayın kiste döndü. İkinci ve üçüncü ayda ikişer yumurta oluştu. Anlamak zor
Selam KızlarAranıza yeni katılıyorum , derdim büyük ya tavsiyelerinizi bekliyorum tub bebek olayına girmeden
agustos 2019 dan beri deniyoruz tik yok! guya takvimden takip ediyorum bu yumurtlama muhabbetini bi ise yaramadı şimdilik. ovulasyon testinin bi faydasını gordunuz mu? ya da bu hamile kalma ihtimalini arttıran kürler varmış evde yapılan onları yapanınız ve faydasını goreniniz oldumu/?
hoşgeldın mimila,Selam KızlarAranıza yeni katılıyorum , derdim büyük ya tavsiyelerinizi bekliyorum tub bebek olayına girmeden
agustos 2019 dan beri deniyoruz tik yok! guya takvimden takip ediyorum bu yumurtlama muhabbetini bi ise yaramadı şimdilik. ovulasyon testinin bi faydasını gordunuz mu? ya da bu hamile kalma ihtimalini arttıran kürler varmış evde yapılan onları yapanınız ve faydasını goreniniz oldumu/?
aynen kuzum yumurtlamam 11 eylülde pozitifti... ama büyük ihtimalle o zaman olmadı olsa çünkü 2 kere yaptırdığım kan testimde çıkardı, ya geç döllenme oldu yada stresten gecikiyor benimki..
kızlar şöyle bir durum var biliyosunuzdur gerçi adetiniz düzenliyse eğer adet olduğunuz yada olacağınız günden geriye 14 gün sayarsanız ogün yumurtanız çatlıyo demektir öncesi ve sonrası 2 günde değerlendirilmeli buda hamile kalma şansını arttırıyor
o bende işe yaramıyor kuzum.kızlar şöyle bir durum var biliyosunuzdur gerçi adetiniz düzenliyse eğer adet olduğunuz yada olacağınız günden geriye 14 gün sayarsanız ogün yumurtanız çatlıyo demektir öncesi ve sonrası 2 günde değerlendirilmeli buda hamile kalma şansını arttırıyor
Güzel haberlerle gel balım
Cok teşekkürler hos buldum canim benim. Bu gece de gebelik testi yaptım hüsrana ugrayinca internette arayış icine girdim burayida öyle buldum. saat sabahın 4 u oldu uyku yok sinirden resmen gerci bat ima daha 6 gun var ama uzerinde 6 gun onceye kadar kesin sonuc veren testi aldim guya sonuc tek çizgi !!! Sanki hamilelik belirtileri var gibiydi ya of moralim bozukhoşgeldin canım
öncelikle ovulasyon testinin faydasını çok kişi görüyor biz henüz göremesekte
programlar çok yanıltıcı tirinkkk her ay aynı döngüde oluyorsan ancak o zaman doğru sonuç veriyordur onda da her ay illa 10. günde yumurtlamayabiliyorsun bir sürü etken geciktirebilir erken yumurtlatabilir o yüzden en sağlıklısı ovulasyon testi ile takip etmek..
Kürler var evet bizim burda pek kullanılmadı yumurtayı gereksiz fazla büyütüp kiste çevirme olasılığı olduğu için şahsen ben korkuyorum düzenli yumurtluyorsan ve çatlıyorsa zaten gerek yok canımm.
birde aynı zamanlarda başlamışız çalışmalara, ama bu süreç çok uzun olabilir kendimizi yıpratmayalım bazen çok yorucu olabiliyor ama 3-4 sene uğraşanlar olabiliyor o yüzden sabırla bekleyelimm..
tekrar hoşgeldin yine soruların olursa cevaplarız
Selam hoşgeldin canım aramızaSelam KızlarAranıza yeni katılıyorum , derdim büyük ya tavsiyelerinizi bekliyorum tub bebek olayına girmeden
Cok teşekkürler hos buldum canim benim. Bu gece de gebelik testi yaptım hüsrana ugrayinca internette arayış icine girdim burayida öyle buldum. saat sabahın 4 u oldu uyku yok sinirden resmen gerci bat ima daha 6 gun var ama uzerinde 6 gun onceye kadar kesin sonuc veren testi aldim guya sonuc tek çizgi !!! Sanki hamilelik belirtileri var gibiydi ya of moralim bozuk
Eczanedekilerde cok pahali oluyor anam nete gore yaakşama eczaneden alayım bari eğer kapanmassa ben çıkana kadar
Hos buldum canim ,hoşgeldın mimila,
Grubumuz sana uğur getirsin inşallahh..
Ovulasyonla gebe kalan arkadaslarımız var tabiki..
ben arı sütü bal polen aç karnına yiyorum kuzum. ama henüz bi gelişme yok.
yaş kaç
kaç senelik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?