Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekliyoruz canım heyecanla

Ya insan vücudu çok farklı kuzum iki yıl önce klomen kullandım ona rağmen bir yumurta oldu ve çatlamayın kiste döndü. İkinci ve üçüncü ayda ikişer yumurta oluştu. Anlamak zor

Tabi ki senin durumun farklı kuzum, sen geçen ay ovulasyon yaptin diye biliyorum, ben de yumurta hiç olamamış

aynen kuzum yumurtlamam 11 eylülde pozitifti... ama büyük ihtimalle o zaman olmadı olsa çünkü 2 kere yaptırdığım kan testimde çıkardı, ya geç döllenme oldu yada stresten gecikiyor benimki..

Selam Kızlar Aranıza yeni katılıyorum , derdim büyük ya tavsiyelerinizi bekliyorum tub bebek olayına girmeden
agustos 2019 dan beri deniyoruz tik yok! guya takvimden takip ediyorum bu yumurtlama muhabbetini bi ise yaramadı şimdilik. ovulasyon testinin bi faydasını gordunuz mu? ya da bu hamile kalma ihtimalini arttıran kürler varmış evde yapılan onları yapanınız ve faydasını goreniniz oldumu/?

hoşgeldin canım
öncelikle ovulasyon testinin faydasını çok kişi görüyor biz henüz göremesekte
programlar çok yanıltıcı tirinkkk her ay aynı döngüde oluyorsan ancak o zaman doğru sonuç veriyordur onda da her ay illa 10. günde yumurtlamayabiliyorsun bir sürü etken geciktirebilir erken yumurtlatabilir o yüzden en sağlıklısı ovulasyon testi ile takip etmek..
Kürler var evet ama ben hiç denemedim yumurtayı gereksiz fazla büyütüp kiste çevirme olasılığı olduğu için şahsen ben korkuyorum düzenli yumurtluyorsan ve çatlıyorsa zaten gerek yok canımm.
birde aynı zamanlarda başlamışız çalışmalara, ama bu süreç çok uzun olabilir kendimizi yıpratmayalım bazen çok yorucu olabiliyor ama 3-4 sene uğraşanlar olabiliyor o yüzden sabırla bekleyelimm..
tekrar hoşgeldin yine soruların olursa cevaplarız

hoşgeldın mimila,
Grubumuz sana uğur getirsin inşallahh..
Ovulasyonla gebe kalan arkadaslarımız var tabiki..
ben arı sütü bal polen aç karnına yiyorum kuzum. ama henüz bi gelişme yok.
yaş kaç
kaç senelik evlisin

kızlar şöyle bir durum var biliyosunuzdur gerçi adetiniz düzenliyse eğer adet olduğunuz yada olacağınız günden geriye 14 gün sayarsanız ogün yumurtanız çatlıyo demektir öncesi ve sonrası 2 günde değerlendirilmeli buda hamile kalma şansını arttırıyor

aynen kuzum yumurtlamam 11 eylülde pozitifti... ama büyük ihtimalle o zaman olmadı olsa çünkü 2 kere yaptırdığım kan testimde çıkardı, ya geç döllenme oldu yada stresten gecikiyor benimki..

Güzel haberlerle gel balım

evet o çoğu kişide öyleymiş ama bende öyle değil mesela yaa, dediğin gibi çoğu kadın yumurtladıktan 14 gün sonra regl oluyormuş..

o bende işe yaramıyor kuzum.
ovulasyonla cok farklı çıkıyor
ve benım regl düzenli

Cok teşekkürler hos buldum canim benim. Bu gece de gebelik testi yaptım hüsrana ugrayinca internette arayış icine girdim burayida öyle buldum. saat sabahın 4 u oldu uyku yok sinirden resmen gerci bat ima daha 6 gun var ama uzerinde 6 gun onceye kadar kesin sonuc veren testi aldim guya sonuc tek çizgi !!! Sanki hamilelik belirtileri var gibiydi ya of moralim bozuk

Selam hoşgeldin canım aramıza
Bende ilk defa bu ay başladım teste ayın 15inden beri test yapıyordum ve ilk koyulasmayi dün ve bugün yakaladım takvim nadiren doğru sonuç veriyor bence bir dene ovulasyon testlerini düzenli yap denemekten zarar gelmez canım
Kür hiç denemedim ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum o konudada
Inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun ❤

bazen o kadar çok düşünüyoruz ki vücudumuz bizi kandırıyor canım biz burda çok arkadaşla hamileliğin tüm belirtilerini yaşayıp adet olduk.. O yüzden çokta düşünmemeye çalış eğer 6 gün sonra regl olursanda hemen üzülme, internetten ovulasyon testi sipariş et 30 lu falan, adetin biter bitmez başla yapmaya, biz burda yorumlarız şimdi yumurtluyosun deriz değerlendir deriz, inşallah olur tez zamanda canım

B BUSR4
Canim ben yaşımı yazmadım onuda yazıyım 22 yasına basicam ekim 31 de ayın sonunda çocuk için yaşım uygun nette 20 30 yaş arası gebelik için en iyi yaş diyor olur heralde dimi benimde

Hos buldum canim ,
Paniklememin sebebi yas zaten yasim 34 3 aylık evliyim. gece kalanlardaniz okuldan isten güçten. simdi de panik hallerindeyim.hersey normal doktor hersey yolunda diyor. kurulu saat gibi regli gutu gününe oluyor hayatta sapma yok ama bi turlu tutturamadık su hamile kalmayı şimdilik. ne yesem ne icsem diye deli dana gibi dolanıyorum

B BUSR4
Canim ben yaşımı yazmadım onuda yazıyım 22 yasına basicam ekim 31 de ayın sonunda çocuk için yaşım uygun nette 20 30 yaş arası gebelik için en iyi yaş diyor olur heralde dimi benimde

olur kuzum neden olmasın yaa 50 yaşında bir tanıdığım gebe kaldı biz neden kalmayalım Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…