Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

adetinin düzenli olması büyük avantaj canımm, inşallah tez zamanda tutar

Selam tatlim
Ay hadi inshallah , hemen alacam zaten su testi simdi amazondayim arastiriyorum testleri , reglime 6 gun var oda bite bitmez başlıcam. bakalım hayirlisi ay inshallah hepimize bebis haberini almamız en tez zamanda nasip olur
bildiginiz kurleer varsa paylaşın lütfen. ben bu gece soman kuru buldum internette arastirirken bilemiyorum ne kadar faydalı ama okuduklarımın hepsi öneriyor. simdi sabahım 4 u oldu saat ben soman suyu içip yaticam akil akil gel bana takil

canım türkiyede yaşıyorsan eğer n11 den falan söyleyebilirsin, yada instagramda herkesin aldığı biyer vardı adını hatırlamıyorum ordan alabilirsin

Bakiyorum simdi en güvenilir hangisi diye sipariş vericem yatmadan

olur kuzum neden olmasın yaa 50 yaşında bir tanıdığım gebe kaldı biz neden kalmayalım Rabbimin izniyle
Ay hadi insallah tabi ya genciz daha biz olur ben ilk anneligimden birsey anlamadim zaten 16 da anne oldum kendim çocuktum bunu oyuzden çok istiyorum

canım türkiyede yaşıyorsan eğer n11 den falan söyleyebilirsin, yada instagramda herkesin aldığı biyer vardı adını hatırlamıyorum ordan alabilirsin
ya turkiyede yasasam sanki isim daha kolay olucak bu konuda maalesef amerikada yaşıyorum doktor sağlık malik sikinti. grip olunca bile en erken 3 hafta sonraya randevu veriyorlar doktoru görünceye kadar da kendiliğinden geciyor zaten 3 hafta grip mi kalıyor.

Ay hadi insallah tabi ya genciz daha biz olur ben ilk anneligimden birsey anlamadim zaten 16 da anne oldum kendim çocuktum bunu oyuzden çok istiyorum

yaa baya erken olmuşsun canım olsun insanı olgunlaştırıyor annelik, 1 olduysa 2 de olur inşallah

Amin canım al al başla reglden sonra denemeye olur inşallah dua et bol bol bende edicem senin için dua inşallah canım Aminnn
Ben hiç denemedim kür varsa deneyen paylaşır faydalanırız bizde

Tünaydın kizlar biri şu ovulasyon testini yorumlayabilir mi kafam çok karışık. Hala adet olmadım bende acaba geç yumurtlama olabilir mi diye test yaptım bir bakarsaniz cok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20191025_140346.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 23

hadi ya burdan da kötüymüş bizim Didem var oda Avusturyada yaşıyor onların orası baya iyi gece bile acilde her doktordan oluyormuş.. İnternetten söyle en iyisi canım takip edelim hep birlikte

yaa baya erken olmuşsun canım olsun insanı olgunlaştırıyor annelik, 1 olduysa 2 de olur inşallah
Evet canim pisman degilim iyiki olmus boyum kadar simdi 6 yasinda giricek inşallah
Inşallah olur canım ben çok kilo verdim oyuzden düzenim bozulmuştu yeni düzeldi adetim rahim incelmesi ve iltihabım vardi cok sukur hepsi bitti kontrol oldum ve doktor gayet sagliklisin cocugun olur dedi korunmazsan

Tünaydın kizlar biri şu ovulasyon testini yorumlayabilir mi kafam çok karışık. Hala adet olmadım bende acaba geç yumurtlama olabilir mi diye test yaptım bir bakarsaniz cok sevinirim.

daha pik değil canım, diğer ince çizginin t ile aynı koyulukta olması lazım yada daha koyu olması lazım

Bana yumurtlama gibi geldi sanki canim emin olmamakla bende testlerde yeniyim cok bilgim yok ama

çok şükür geçmiş hepsi canım doktor sıkıntı yok dediyse olur inşallah tez zamanda

hadi ya burdan da kötüymüş bizim Didem var oda Avusturyada yaşıyor onların orası baya iyi gece bile acilde her doktordan oluyormuş.. İnternetten söyle en iyisi canım takip edelim hep birlikte
YA acil de sikinti yok ama öyle gidiyim kendi doktoruma muayene oliyim dersen dediğim gibi en erken 3 hafta baktın olmuyor acilde alıyorsun soluğu zaten. Muayenanesine gitmek sikinti. Avusturya ile Los Angeles kıyaslamam bile avrupa nin en kotu yeri amerikadan iyidir didem şanslı bize gore

canım yaş gereği sanırım 6ay falan korunmıycaksın sonra alısık yumurtalar sperme ve gebelik olacak diyorlar banada.
bende 28 yasındayım. çok bi fark yok arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…