- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.401
yarın doktora bi gideyim ozamanda ona göre karar vereyimEczanedekilerde cok pahali oluyor anam nete gore ya
Hos buldum canim ,
Paniklememin sebebi yas zaten yasim 34 3 aylık evliyim. gece kalanlardaniz okuldan isten güçten. simdi de panik hallerindeyim.hersey normal doktor hersey yolunda diyor. kurulu saat gibi regli gutu gününe oluyor hayatta sapma yok ama bi turlu tutturamadık su hamile kalmayı şimdilik. ne yesem ne icsem diye deli dana gibi dolanıyorum
Selam tatlimSelam hoşgeldin canım aramıza
Bende ilk defa bu ay başladım teste ayın 15inden beri test yapıyordum ve ilk koyulasmayi dün ve bugün yakaladım takvim nadiren doğru sonuç veriyor bence bir dene ovulasyon testlerini düzenli yap denemekten zarar gelmez canım
Kür hiç denemedim ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum o konudada
Inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun ❤
Selam tatlim
Ay hadi inshallah , hemen alacam zaten su testi simdi amazondayim arastiriyorum testleri , reglime 6 gun var oda bite bitmez başlıcam. bakalım hayirlisi ay inshallah hepimize bebis haberini almamız en tez zamanda nasip olur
bildiginiz kurleer varsa paylaşın lütfen. ben bu gece soman kuru buldum internette arastirirken bilemiyorum ne kadar faydalı ama okuduklarımın hepsi öneriyor. simdi sabahım 4 u oldu saat ben soman suyu içip yaticamakil akil gel bana takil
Bakiyorum simdi en güvenilir hangisi diye sipariş vericem yatmadanbazen o kadar çok düşünüyoruz ki vücudumuz bizi kandırıyor canım biz burda çok arkadaşla hamileliğin tüm belirtilerini yaşayıp adet olduk.. O yüzden çokta düşünmemeye çalış eğer 6 gün sonra regl olursanda hemen üzülme, internetten ovulasyon testi sipariş et 30 lu falan, adetin biter bitmez başla yapmaya, biz burda yorumlarız şimdi yumurtluyosun deriz değerlendir deriz, inşallah olur tez zamanda canım
Ay hadi insallaholur kuzum neden olmasın yaa 50 yaşında bir tanıdığım gebe kaldı biz neden kalmayalım Rabbimin izniyle
ya turkiyede yasasam sanki isim daha kolay olucak bu konuda maalesef amerikada yaşıyorum doktor sağlık malik sikinti. grip olunca bile en erken 3 hafta sonraya randevu veriyorlar doktoru görünceye kadar da kendiliğinden geciyor zaten 3 hafta grip mi kalıyor.canım türkiyede yaşıyorsan eğer n11 den falan söyleyebilirsin, yada instagramda herkesin aldığı biyer vardı adını hatırlamıyorum ordan alabilirsin
Ay hadi insallahtabi ya genciz daha biz olur ben ilk anneligimden birsey anlamadim zaten 16 da anne oldum kendim çocuktum bunu oyuzden çok istiyorum
Amin canım al al başla reglden sonra denemeye olur inşallah dua et bol bolSelam tatlim
Ay hadi inshallah , hemen alacam zaten su testi simdi amazondayim arastiriyorum testleri , reglime 6 gun var oda bite bitmez başlıcam. bakalım hayirlisi ay inshallah hepimize bebis haberini almamız en tez zamanda nasip olur
bildiginiz kurleer varsa paylaşın lütfen. ben bu gece soman kuru buldum internette arastirirken bilemiyorum ne kadar faydalı ama okuduklarımın hepsi öneriyor. simdi sabahım 4 u oldu saat ben soman suyu içip yaticamakil akil gel bana takil
ya turkiyede yasasam sanki isim daha kolay olucak bu konuda maalesef amerikada yaşıyorum doktor sağlık malik sikinti. grip olunca bile en erken 3 hafta sonraya randevu veriyorlar doktoru görünceye kadar da kendiliğinden geciyor zaten 3 hafta grip mi kalıyor.
Evet canim pisman degilim iyiki olmus boyum kadar simdi 6 yasinda giricek inşallahyaa baya erken olmuşsun canım olsun insanı olgunlaştırıyor annelik, 1 olduysa 2 de olur inşallah
Tünaydın kizlarbiri şu ovulasyon testini yorumlayabilir mi kafam çok karışık. Hala adet olmadım bende acaba geç yumurtlama olabilir mi diye test yaptım bir bakarsaniz cok sevinirim.
Bana yumurtlama gibi geldi sanki canim emin olmamakla bende testlerde yeniyim cok bilgim yok amaTünaydın kizlarbiri şu ovulasyon testini yorumlayabilir mi kafam çok karışık. Hala adet olmadım bende acaba geç yumurtlama olabilir mi diye test yaptım bir bakarsaniz cok sevinirim.
Evet canim pisman degilim iyiki olmus boyum kadar simdi 6 yasinda giricek inşallah
Inşallah olur canım ben çok kilo verdim oyuzden düzenim bozulmuştu yeni düzeldi adetim rahim incelmesi ve iltihabım vardi cok sukur hepsi bitti kontrol oldum ve doktor gayet sagliklisin cocugun olur dedi korunmazsan
YA acil de sikinti yok ama öyle gidiyim kendi doktoruma muayene oliyim dersen dediğim gibi en erken 3 hafta baktın olmuyor acilde alıyorsun soluğu zaten. Muayenanesine gitmek sikinti. Avusturya ile Los Angeles kıyaslamam bile avrupa nin en kotu yeri amerikadan iyidir didem şanslı bize gorehadi ya burdan da kötüymüş bizim Didem var oda Avusturyada yaşıyor onların orası baya iyi gece bile acilde her doktordan oluyormuş.. İnternetten söyle en iyisi canım takip edelim hep birlikte
Cok sukur canimçok şükür geçmiş hepsi canım doktor sıkıntı yok dediyse olur inşallah tez zamanda
Anlıyorum canım bir umit iştedaha pik değil canım, diğer ince çizginin t ile aynı koyulukta olması lazım yada daha koyu olması lazım
canım yaş gereği sanırım 6ay falan korunmıycaksın sonra alısık yumurtalar sperme ve gebelik olacak diyorlar banada.Hos buldum canim ,
Paniklememin sebebi yas zaten yasim 34 3 aylık evliyim. gece kalanlardaniz okuldan isten güçten. simdi de panik hallerindeyim.hersey normal doktor hersey yolunda diyor. kurulu saat gibi regli gutu gününe oluyor hayatta sapma yok ama bi turlu tutturamadık su hamile kalmayı şimdilik. ne yesem ne icsem diye deli dana gibi dolanıyorum
bir gebenin günlüğücanım türkiyede yaşıyorsan eğer n11 den falan söyleyebilirsin, yada instagramda herkesin aldığı biyer vardı adını hatırlamıyorum ordan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?