- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.421
Anlıyorum canım bir umit işte
Bak ben yeni duydum bunu. Mantıklı. Çok teşekkürler kuzum. İnsallah hepimize nasip eder çok kısa zamanda.canım yaş gereği sanırım 6ay falan korunmıycaksın sonra alısık yumurtalar sperme ve gebelik olacak diyorlar banada.
bende 28 yasındayım. çok bi fark yok arada.
büşracım istisnai bir durum yok ise adet düzeni ve yumurtalık rahatsızlığı bu döngü hep böyle adet olan bir kişi 14 gün öncesi yumurtlamıştır ama adet düzensizliği varsa bunu bilmek biraz zor benim düzenli olduğu için hesaplamam kolay oluyorevet o çoğu kişide öyleymiş ama bende öyle değil mesela yaa, dediğin gibi çoğu kadın yumurtladıktan 14 gün sonra regl oluyormuş..
büşracım istisnai bir durum yok ise adet düzeni ve yumurtalık rahatsızlığı bu döngü hep böyle adet olan bir kişi 14 gün öncesi yumurtlamıştır ama adet düzensizliği varsa bunu bilmek biraz zor benim düzenli olduğu için hesaplamam kolay oluyor
inşallah canım en kısa zamandaBak ben yeni duydum bunu. Mantıklı. Çok teşekkürler kuzum. İnsallah hepimize nasip eder çok kısa zamanda.
Bişey yok henüz kızlar
Ama düne göre belirgin tabiki
ağırlık dontNapiyorsunuz kizlarben spordayım yürüyüş yaptım koşu bandında şimdi uzay yuruyusundeyim dikey bisiklet ve karin antrenmanından sonra eve gidicem ☺
agirlik çalışmıyorum nolur nolmaz
Pes etmek yok canim görücez o çizgiyi ❤Bişey yok henüz kızlar
Kesinlikle ağırlık yok sadece Crunch yapicam yani yarim mekikağırlık dont
kızlar idrar içinde 1den 10a kadar sayıp cıkartıyorum.Azmı tutuyorum sizce
benım o kadar uzun sürmez canım. regl yumurtlama arası 5 gün benımPes etmek yok canim görücez o çizgiyi ❤
Ben 15inde başladım 23unde ancak belirdi
Bişey yok henüz kızlar
Bu testleri bilmiyorum ama 10 saniye diyor nette yani doğru tutuyorsun sanırım canımkızlar idrar içinde 1den 10a kadar sayıp cıkartıyorum.Azmı tutuyorum sizce
ben kasetlerden sonuc almadım canım o yuzden bunlara gectımBu testleri bilmiyorum ama 10 saniye diyor nette yani doğru tutuyorsun sanırım canım
Ben kaset kullanıyorum daha pratik kolay onuda dene istersen
Benim adetim tam düzenli deil canım normalde 19 unda başlamam lazımdı ben erken başladım bilerek nolur nolmaz diye ve 23 de koyulaşma oldu 24 dede iyice koyulasti ve bugün tamamen belirdi canım gününü biliyorsan duzenliyse adetin yakalarsın sende belirgin çizgiyibenım o kadar uzun sürmez canım. regl yumurtlama arası 5 gün benım
Hmm anladım canım ilk deneyimim oyuzden kasetle başladım daha kolay diye ama bende pik olmadı başlarda hep çok silik yada yoktu 2 gündür koyu gördüm sadece bu ay tutmazsa bende şerit alırım ozamanben kasetlerden sonuc almadım canım o yuzden bunlara gectım
kasetlerde hemen pik cıkıyor
bunlar daha hassas ölçüyormuş
2 ay kaset denedim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?