Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, belki biliyorsunuzdur ama söyleyeyim dedim yine de. Yumurtlama döneminde şeffaf akıntı aşırı artar ve kayganlık da artar. Aslında buradan da anlayabilirsiniz yumurtladığınızı.
Bende akıntı o şekilde iç çamaşırımda ıslanıyor kasik agrisi zaten 2gundur beni öldürdü bugunde kahve remgimsi lekeler gördüm biraz o aklimi kurcaladı ama bilginiz varmi bu konuda

Bende akıntı o şekilde iç çamaşırımda ıslanıyor kasik agrisi zaten 2gundur beni öldürdü bugunde kahve remgimsi lekeler gördüm biraz o aklimi kurcaladı ama bilginiz varmi bu konuda
Mantar ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba? Bir de mantar ve enfeksiyon da hamile kalmayı engelliyor. Tedavi olmak gerekiyor. Yalnız şöyle bir şey var adetin geçti mi? Ben ilk hamileliğimde böyle kahverengi akıntı şikayeti ile gittim doktora o zaman 7 haftalık hamileydim ve düşük tehlikesi için doktor ilaç vermişti. magnezyumdu sanırım. Eğer hamilelik durumu varsa bir doktora görünmende fayda var.

Merhaba kızlar, belki biliyorsunuzdur ama söyleyeyim dedim yine de. Yumurtlama döneminde şeffaf akıntı aşırı artar ve kayganlık da artar. Aslında buradan da anlayabilirsiniz yumurtladığınızı.
canım benım şeffaf akıntım ovulasyonda pik bile değildi. bazen şeffaf akıntıdan 2-3 gün sonra pik olabiliyormuş.
herkeste farklı anlayacagın

canım benım şeffaf akıntım ovulasyonda pik bile değildi. bazen şeffaf akıntıdan 2-3 gün sonra pik olabiliyormuş.
herkeste farklı anlayacagın
Bunu takip edip hamile kalan çok tanıdığım var ama olabilir herkesin bünyesi farklı tabi. Yine de doğanın kadınlara hamile kalmaları için sağladığı bir kolaylık bu. Akıntı olması hem ilişkiyi kolaylaştırıyor hem de üreme hücrelerinin işini. O yüzden akıntı ve yumurtlamanın aynı günlere gelmesi tesadüf değil sanırım :)

Iltihap vardı kurutuldu iğne hap ve fitille şuan ole bisi yok çünkü ne kaşıntı ne yanma nede koku var ovulasyon testinde çizgi gördüğüm günden sonra gördüm çok çok hafif bir leke
Gebelik olamaz sanırım adetime 13 gün var daha test tutuyorum zaten daha yumurtam çatlamadı
Sadece 2 gündür yoğun kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı çekiyorum ve akintim yumurta aki kıvamında iç çamaşırım ıslanıyor bazen ki normalde hiç ıslanmazdı böyle doktora gitmem gerekirmi

Belki de tam yumurtlama dönemi olduğu için olabilir, açıkçası iç bir fikrim yok Benim deneyimim o şekildeydi sadece.

beyaz krem gibi akıntı yumurtlama belirtisi değil ozaman

Belki de tam yumurtlama dönemi olduğu için olabilir, açıkçası iç bir fikrim yok Benim deneyimim o şekildeydi sadece.
Çok teşekkürler eğer yumurtlama sonrası devam ederse ozaman doktora tekrar giderim birazdaha bekliyim
Herkezin vücudu farklı tabiki uyarın için çok tesekkurederim ama

Çok teşekkürler eğer yumurtlama sonrası devam ederse ozaman doktora tekrar giderim birazdaha bekliyim
Herkezin vücudu farklı tabiki uyarın için çok tesekkurederim ama
Rica ederim ne demek, konuyu okuyordum da aklıma geldi öyle. Ben de nasipse ikinciyi düşünüyorum Ocak-Şubat gibi. İnşallah siz hamile kalmış olursunuz o zamana :)

Muhtemelen normaldir evet. Ne kadar düzenli periyodun tam 28 aslında çok rahat hesaplayabilirsin gibi de mi?
evet canım 28 gün pek şaşmaz çok nadir 27 yada 29 oluyo. ama daha çok yeniyim bu konularda o yüzden yumurtlama günüm ne zaman oluyor nasıl belirtileri var çok bilmiyorum.. anlamaya çalışıyorum vücudumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…