- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.441
Bende akıntı o şekilde iç çamaşırımda ıslanıyor kasik agrisi zaten 2gundur beni öldürdü bugunde kahve remgimsi lekeler gördüm biraz o aklimi kurcaladı ama bilginiz varmi bu konudaMerhaba kızlar, belki biliyorsunuzdur ama söyleyeyim dedim yine de. Yumurtlama döneminde şeffaf akıntı aşırı artar ve kayganlık da artar. Aslında buradan da anlayabilirsiniz yumurtladığınızı.
Mantar ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba? Bir de mantar ve enfeksiyon da hamile kalmayı engelliyor. Tedavi olmak gerekiyor. Yalnız şöyle bir şey var adetin geçti mi? Ben ilk hamileliğimde böyle kahverengi akıntı şikayeti ile gittim doktora o zaman 7 haftalık hamileydim ve düşük tehlikesi için doktor ilaç vermişti. magnezyumdu sanırım. Eğer hamilelik durumu varsa bir doktora görünmende fayda var.Bende akıntı o şekilde iç çamaşırımda ıslanıyor kasik agrisi zaten 2gundur beni öldürdü bugunde kahve remgimsi lekeler gördüm biraz o aklimi kurcaladı ama bilginiz varmi bu konuda
canım benım şeffaf akıntım ovulasyonda pik bile değildi. bazen şeffaf akıntıdan 2-3 gün sonra pik olabiliyormuş.Merhaba kızlar, belki biliyorsunuzdur ama söyleyeyim dedim yine de. Yumurtlama döneminde şeffaf akıntı aşırı artar ve kayganlık da artar. Aslında buradan da anlayabilirsiniz yumurtladığınızı.
Bunu takip edip hamile kalan çok tanıdığım var ama olabilir herkesin bünyesi farklı tabi. Yine de doğanın kadınlara hamile kalmaları için sağladığı bir kolaylık bu. Akıntı olması hem ilişkiyi kolaylaştırıyor hem de üreme hücrelerinin işini. O yüzden akıntı ve yumurtlamanın aynı günlere gelmesi tesadüf değil sanırım :)canım benım şeffaf akıntım ovulasyonda pik bile değildi. bazen şeffaf akıntıdan 2-3 gün sonra pik olabiliyormuş.
herkeste farklı anlayacagın
Iltihap vardı kurutuldu iğne hap ve fitille şuan ole bisi yok çünkü ne kaşıntı ne yanma nede koku var ovulasyon testinde çizgi gördüğüm günden sonra gördüm çok çok hafif bir lekeMantar ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir misin acaba? Bir de mantar ve enfeksiyon da hamile kalmayı engelliyor. Tedavi olmak gerekiyor. Yalnız şöyle bir şey var adetin geçti mi? Ben ilk hamileliğimde böyle kahverengi akıntı şikayeti ile gittim doktora o zaman 7 haftalık hamileydim ve düşük tehlikesi için doktor ilaç vermişti. magnezyumdu sanırım. Eğer hamilelik durumu varsa bir doktora görünmende fayda var.
Belki de tam yumurtlama dönemi olduğu için olabilir, açıkçası iç bir fikrim yokIltihap vardı kurutuldu iğne hap ve fitille şuan ole bisi yok çünkü ne kaşıntı ne yanma nede koku var ovulasyon testinde çizgi gördüğüm günden sonra gördüm çok çok hafif bir leke
Gebelik olamaz sanırım adetime 13 gün var daha test tutuyorum zaten daha yumurtam çatlamadı
Sadece 2 gündür yoğun kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı çekiyorum ve akintim yumurta aki kıvamında iç çamaşırım ıslanıyor bazen ki normalde hiç ıslanmazdı böyle doktora gitmem gerekirmi
beyaz krem gibi akıntı yumurtlama belirtisi değil ozamanMerhaba kızlar, belki biliyorsunuzdur ama söyleyeyim dedim yine de. Yumurtlama döneminde şeffaf akıntı aşırı artar ve kayganlık da artar. Aslında buradan da anlayabilirsiniz yumurtladığınızı.
Yumurtlama dönemi şeffaf ve katı akıntı, beyazsa hamilelik ya da mantar enfeksiyonları diye biliyorumbeyaz krem gibi akıntı yumurtlama belirtisi değil ozaman
Adet dönemi öncesi ya da sonrası da olabiliyormuş beyaz akıntı şimdi biraz baktım dabeyaz krem gibi akıntı yumurtlama belirtisi değil ozaman
adetim 2 gün önce bitti hamilelik olamaz ama enfeksiyon olsa kaşıntı vs olurdu.. kafam karıştı iyiceYumurtlama dönemi şeffaf ve katı akıntı, beyazsa hamilelik ya da mantar enfeksiyonları diye biliyorum
O zaman o adet sonrası akıntıdır bence, yumurtlama için çok erken sanki. Düzenli ise 14 gün sayma gerek galibaadetim 2 gün önce bitti hamilelik olamaz ama enfeksiyon olsa kaşıntı vs olurdu.. kafam karıştı iyice
adetim 2 gün önce bitti hamilelik olamaz ama enfeksiyon olsa kaşıntı vs olurdu.. kafam karıştı iyice
evet 14 gün civarlarında olması gerek çünki 28 günde adet oluyorum bu sanırım normal bi akıntıO zaman o adet sonrası akıntıdır bence, yumurtlama için çok erken sanki. Düzenli ise 14 gün sayma gerek galiba
evet canım yetişmeye çalışıcam yada nöbetçi eczane bulmaya çalışıcamkuzum sen iş çıkışı ovulasyon testi almaya çalış eczaneden
Çok teşekkürler eğer yumurtlama sonrası devam ederse ozaman doktora tekrar giderim birazdaha bekliyimBelki de tam yumurtlama dönemi olduğu için olabilir, açıkçası iç bir fikrim yokBenim deneyimim o şekildeydi sadece.
Muhtemelen normaldir evet. Ne kadar düzenli periyodun tam 28 aslında çok rahat hesaplayabilirsin gibi de mi?evet 14 gün civarlarında olması gerek çünki 28 günde adet oluyorum bu sanırım normal bi akıntı
Rica ederim ne demek, konuyu okuyordum da aklıma geldi öyle. Ben de nasipse ikinciyi düşünüyorum Ocak-Şubat gibi. İnşallah siz hamile kalmış olursunuz o zamana :)Çok teşekkürler eğer yumurtlama sonrası devam ederse ozaman doktora tekrar giderim birazdaha bekliyim
Herkezin vücudu farklı tabiki uyarın için çok tesekkurederim ama❤
evet canım 28 gün pek şaşmaz çok nadir 27 yada 29 oluyo. ama daha çok yeniyim bu konularda o yüzden yumurtlama günüm ne zaman oluyor nasıl belirtileri var çok bilmiyorum.. anlamaya çalışıyorum vücudumuMuhtemelen normaldir evet. Ne kadar düzenli periyodun tam 28 aslında çok rahat hesaplayabilirsin gibi de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?