- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.461
Iyiki yazmışsın önlem almış olurum böylece yumurtlama sonrası doktora koşarım devam ederse yoksa boşlardımRica ederim ne demek, konuyu okuyordum da aklıma geldi öyle. Ben de nasipse ikinciyi düşünüyorum Ocak-Şubat gibi. İnşallah siz hamile kalmış olursunuz o zamana :)
Kendini dinledikçe anlarsın zamanla :) Sıkıntı stres yapmaevet canım 28 gün pek şaşmaz çok nadir 27 yada 29 oluyo. ama daha çok yeniyim bu konularda o yüzden yumurtlama günüm ne zaman oluyor nasıl belirtileri var çok bilmiyorum.. anlamaya çalışıyorum vücudumu
Sağ olasın canım amin :)Iyiki yazmışsın önlem almış olurum böylece yumurtlama sonrası doktora koşarım devam ederse yoksa boşlardım
Inşallah canım amin❤ inşallah sende kalırsın istediğin zaman rabbim nasip eder sana ❤
Ben geldimmmban yiyeceğimi bilsem daha çok şey söylerdim ya aklım hala yapamadıklarımda
Ay hadi inşallahhhsus kızzz uzun süre verirlerdi daha çok bişi söylesen bak Didoş yarın geceye kadar yok
hoşgeldinnn yarında Didoşum gelsin ekim tamamlansın
Ay hadi inşallahhhsen naptın gebelik testleri adet son gelişmeler ne
Gebelik testi bende yaptım bu gün senden temiz olmasın aynı beyaz beyazgebelik testi kalbim kadar temiz bembeyazdı
yarın kan vericem inşallah bi aksilik olmazsa, pazarteside kadın doğuma randevu aldım
Gebelik testi bende yaptım bu gün senden temiz olmasın aynı beyaz beyazyarında sonuç 2 çıkarsa seni örnek bilimsel incelemeye alcaklar
Ahahah Allah korusunahh öyle bişey çıkarsa acilin çatısından atacam kendimi
bu sefer doktora herşeyi anlatcam ya inşallah
Ahahah Allah korusunanlat anlat dök içini kk olarak çözemedik de
Kizlar ben eve geldim 4 ten beri su içmedim 8 e doğru test yapcam ozamana kadar şu içmiyorum ama karnım aç baya sabah az yemiştim oyuzden bisküvi aldımyiyorum testi etkilemez değilmi
Evet susatti ama dayanicam 7 buçukta yapicam testietkilemez kuzum ama susatabilir
Katı gıda yesKizlar ben eve geldim 4 ten beri su içmedim 8 e doğru test yapcam ozamana kadar şu içmiyorum ama karnım aç baya sabah az yemiştim oyuzden bisküvi aldımyiyorum testi etkilemez değilmi
Kizlar ben eve geldim 4 ten beri su içmedim 8 e doğru test yapcam ozamana kadar şu içmiyorum ama karnım aç baya sabah az yemiştim oyuzden bisküvi aldımyiyorum testi etkilemez değilmi
bana bakın yarın testimi atıcam. saat 14:30da herkes burda olsun.
ben yarın evdeyım, telden girip atıcam,sabahtan giremeyebilirim
beni bekleyin arkadaşlarım
Aynen öyle tamamKatı gıda yes
sıvı no
Burdayiz merakla bekliyoruz canım bende yine 11 den sonra aticam sonucubana bakın yarın testimi atıcam. saat 14:30da herkes burda olsun.
ben yarın evdeyım, telden girip atıcam,sabahtan giremeyebilirim
beni bekleyin arkadaşlarım
Canim normalde oleyapicaktim ama ben bir anda 1 buçuk litre su içiyorum sabah da 1 litre onu vücut atana kadar ancak olur dedim 3 buçuk saat kadar sivi almicam 7 buçukta yapicam testi garanti olsun diyeCanim 4 saat fazla değil mi 2 saat sivi tuketmemen yeterli aslinda
Anladim canim bu ara tuvalete çıkabilirsen bir de atmis olursun vucuttan sabahkileriAynen öyle tamam
Burdayiz merakla bekliyoruz canım bende yine 11 den sonra aticam sonucu
Canim normalde oleyapicaktim ama ben bir anda 1 buçuk litre su içiyorum sabah da 1 litre onu vücut atana kadar ancak olur dedim 3 buçuk saat kadar sivi almicam 7 buçukta yapicam testi garanti olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?