- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.481
Burdayız kuzucummbana bakın yarın testimi atıcam. saat 14:30da herkes burda olsun.
ben yarın evdeyım, telden girip atıcam,sabahtan giremeyebilirim
beni bekleyin arkadaşlarım
Anladim canim bu ara tuvalete çıkabilirsen bir de atmis olursun vucuttan sabahkileri
Ben idrarin renginden anliyorum eger koyu sari geliyorsa yeterince beklemisim diyip yapiyorum testi
Testler sagolsun o kadar haşır neşir oldum ki idrarımla
Aynen canım bende ona dikkat ediyorum ama cok-da sarı değildi sabahki kadar bakalım sabah tekrarliyicam testi şuan bakarsam yumurta çatlayacak gibi gözüküyor çizgi hafif siliklesmisAnladim canim bu ara tuvalete çıkabilirsen bir de atmis olursun vucuttan sabahkileri
Ben idrarin renginden anliyorum eger koyu sari geliyorsa yeterince beklemisim diyip yapiyorum testi
Testler sagolsun o kadar haşır neşir oldum ki idrarımla
Kizlar 7 de yaptım testi 3 saat sivi almadan 2 çizgi cıktı yine ama t biraz daha belirginliği azalmıştı yarın sabah 11 den sonra yine tekrarliyicam testi sanırım sabah çatlamış olucak inşallah
Merhabalar ilk defa yazıyorum ben bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum verilen tarihlerde birliktelik oldu adet tarihim normalde 29 ekim görünüyor dün gece hafif kanamam oldu bugünde kahverengi leke geldi ara ara devam ediyor aynı durumu yaşayan varmı ?
Arkadaşlar benim 23 Ağustosta ikiz bebeklerim düştü, simdi cesaret edemiyorum tekrar denemeye, böyle bir durum yaşayan var mı sizce geçen süre yeterli mi..bu süreçten sonra doktordan daha kolay hamile kalabilmek için aşılama tedavisi istemeli miyim, yapıyolar mı isteyince, yaşım 33, çatlatma iğnesi gibi tedavileri ne zaman yapıyolar, doktor bana bir sorun olmadığını söyledi ama çok tedirginim
60 gün demişti, amin inşaallah kimseye yaşatmasındoktorunuz ne kadar süre verdi korunmasız ilişkiye peki, onlar daha iyi bilirler bu süreyi,Allahım tekrar yaşatmasın Zor bir durum
Teşekkürler canım inşallah sabah emin olucam catladigina şuan düşüncem o yönde bakalım degerlendiricem tabikiSevindim kuzum çatladığını görmüş olduk yani inşallah tutar değerlendirin de siz
Valla bende sen gibi olsam hiç bisi yapasım yok herşey yarına kaldi yorgunum banada yardima gelsene kizKızlar peki ben akıllı naptım, eve geldim yemek vardı zaten yedik falan bi enerji var cuma olmasına rağmen, pertimin çıkması lazımdı yani benim normalde, dedim ki yarın temizleyeceğim evi neden şimdi temizlemeyeyim ki?
Bildiğiniz tüm evi süpürdüm sildim koltukları bile çektim saat geç değil ya sitedekiler de sıkıntı yapmaz zaten diyeşu an ev pırıl pırıl halıları sercem hatta, yarına da gezme tozma ayarlayacağım ya napıyım oh mis
Valla bende sen gibi olsam hiç bisi yapasım yok herşey yarına kaldi yorgunum banada yardima gelsene kiz
60 gün demişti, amin inşaallah kimseye yaşatmasın
Ay ne guzel ya benim halim yok sabahtan beri kizla ugras okula gotur getir yemek yap spora git sofra kur topla bulasik gel birde temizlik yapalim beraber birlikten kuvvet dogarmisayy geliyim yakınsa valla şimdi halılarıda serdik benden rahatı yok bu haftasonu
Ellerine sağlık canim. İyi etmissin. Ben bugun sarma sardim cok yoruldum yetti banaayy geliyim yakınsa valla şimdi halılarıda serdik benden rahatı yok bu haftasonu
Ay ne guzel ya benim halim yok sabahtan beri kizla ugras okula gotur getir yemek yap spora git sofra kur topla bulasik gel birde temizlik yapalim beraber birlikten kuvvet dogarmisistambuldayim ben canim
Ellerine sağlık canim. İyi etmissin. Ben bugun sarma sardim cok yoruldum yetti banautu yapicam nasil yapicam bilmiyorum
Esim ogretmen hersey hep ütülü olmasi lazimay en sevmediğim şey ütü yapmak ya, herşey ütülü olsun istiyorum ama ütü yapmayı sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?