- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.501
Esim ogretmen hersey hep ütülü olmasi lazimKalkip baslicam şimdi bitiririm hemen ama
Çocuk birde 2 evle ilgileniyorum ben canim kendi annemle altı üstlü oturuyorum annemde çalışıyor işler bana kalıyor haftada 3 gün spor yapıyorum spora gitmedim günlerde zaten 5 dakika oturamıyorumsende haklısın kuzum çocukla zor oluyordur sporda da yoruluyorsun
Mecbur tutma canım kendini istiyorsanız yapın ama çizgiyi koyu görünce ilişki sıklığıni arttır sadece daha iyi olurKızlar bugun 12.gunun aksamı ovulasyon yaptim silik cizgi hala T. İliskiye girmeye gerek yok o zaman dimi? Ovulasyonda ilk ayım ama muhtemelen son ayım olcak bana gore degilmis. Silik olunca iliskiye giresim gelmiyo
Bugun olmasin madem ya belki yarin koyulasirMecbur tutma canım kendini istiyorsanız yapın ama çizgiyi koyu görünce ilişki sıklığıni arttır sadece daha iyi olur
Inşallah canımBugun olmasin madem ya belki yarin koyulasirbariz silik çünkü
Çocuk birde 2 evle ilgileniyorum ben canim kendi annemle altı üstlü oturuyorum annemde çalışıyor işler bana kalıyor haftada 3 gün spor yapıyorum spora gitmedim günlerde zaten 5 dakika oturamıyorum
Kızlar bugun 12.gunun aksamı ovulasyon yaptim silik cizgi hala T. İliskiye girmeye gerek yok o zaman dimi? Ovulasyonda ilk ayım ama muhtemelen son ayım olcak bana gore degilmis. Silik olunca iliskiye giresim gelmiyo
Bende bilmiyorum bir oraya bir buraya sürünüyorumoff o ney kız öyle kaça bölünüyorsun
İnşallh canım bekliyoruz Rabbim herkese yardım etsincanım inşallah yerleşme kanamasıdır, adet gününü bekleyelim geçince bi test yaparsın inşallah tutmuştur
Beni de eklermisinizzzz hamisler kısmına𝐸𝓎𝓁𝓊̈𝓁 𝐵𝒶𝓉 𝐿𝒾𝓈𝓉𝑒𝓂𝒾𝓏
أولا الله ثم نحن
@Yildiz04 -11 Eylül 🕊
@neysemneyim -24 Eylül 🕊
@cgokce -
@Azraa -Hamişimiz🕊
@Kubradnz0 -15 Eylül 🕊
B blossom- -16 Eylül 🕊
@Zerdem2016 -
@Estetqiu -19 Eylül 🕊
@galaksidebirbalik -🕊
@Martilikiz07 -🕊
@MawidenKadin - Hamişimiz🕊
@blk1010 -27 Eylül 🕊
@Kizannesiiii - Hamişimiz🕊
@Ayga -19 Eylül 🕊
@Orkidem2 -Hamişimiz🕊
@Semipermeable -12 Eylül 🕊
@Didem6235 -🕊
@bmbm -21 Eylül 🕊
@nejlaa 86 -🕊
PeLushbaby - 18Eylül 🕊
@Mucizeminik -
@bombshells -14 Eylül 🕊
@m_aslicim -
@akrep2910 -16 Eylül 🕊
@bi prenses annesi -14 Eylül 🕊
@Nurnurnur3434 -12 Eylül 🕊
@Butterfly1987 -22 Eylül 🕊
@turkanimsi19 Eylül 🕊
@Alizeh22Eylül 🕊
@mayasiz22 Eylül 🕊
Lekelenme varsa hamilesin bence hemen test yapmalısın
Günaydın canımGünaydın kızlar. Bedenim uyanmis olabilir ama ruhum aslaaa8 saat uyumak bana yetmiyor arkadas ya. Valla çalışıyor falan olsam ne yapardim acaba Allah yardim etsin calisanlara
Bence gitme canim. Ben olsam gitmezdim oyle diyim. Sen kendin deniyorsun suan cocuk zaten. Bide ne biliyim 4 cocugu yapıyorsa kendine guveniyodur diye düşünüyorum bakma konusunda. Baskalarina guvenip cocuk yapmiyodur herhaldeGünaydın canım
Amin canım bende tam tersi fazla uyuamıyorum özellikle 2 gün öncesine kadar 4 5 saat uyuyordum en fazla sanırım sitres heyecan ve sabirsizliktan 2 gündür uykularım düzeldi 7 8 saat uyuyorum ve bana yetiyor
Ay bide eltim 4uncu çocuğunu dogurucak 15 günü falan kaldı maşallah 2 çocuğu yanlışlıkla istemeden yapmış 4 çocuk çok ama özenmiyor degilim hani kazayla gebe kalanlara benide 2 hafta yanina cagiriyor yardima ama kizimin okulu var sporum var eşim tek kalacak ve çocuk deniyorum nasıl yapicam bilemedim ya gitmek istiyordum ama yanlış zamana denk geldi :/
Çok teşekkürler amin inşaallah2 ay olmuş aslında başlayabilirsiniz doktorunuz öyle dediyse, korkularınız vardır tabi ki ama bazı şeyler için özellikle çocuk için korkuyu aşıp tekrar tekrar denemek zorundayız.. çünkü bize bizden başkası yardım edemiyor maalesef kendi kendimizi toparlayıp o yola tekrar koyulmalıyız.. tecrübeli değilim 2 aydır deniyoruz ama çok fazla konu okudum bu yorgunlukların sonunun çok tatlı bittiğini çok okudum o yüzden toparlanıp tekrar yola koyulun bizimle birlikte, burda çok kalabalık anne olmak isteyenleriz birbirimize hep destek tam desteğiz
Yok canım eşimde gitme diyor zaten gitmicem var annesi kardeşleri onlar gelsin ben zaten kendim cahil acemiyim 1 çocuk var daha 16da anne oldum anneliği yeni öğreniyorum annesi kardeşleri daha yardımcı olur benim için bu günler önemli değerlendirmem lazım hem kizin okulu var geri kalıcak gidersem birde eşimi özlüyorum ben 2 hafta dayanamam aklım kalır ondaBence gitme canim. Ben olsam gitmezdim oyle diyim. Sen kendin deniyorsun suan cocuk zaten. Bide ne biliyim 4 cocugu yapıyorsa kendine guveniyodur diye düşünüyorum bakma konusunda. Baskalarina guvenip cocuk yapmiyodur herhaldeeltiden daha onde birileri vardir yardim icin. Anne, kv kiz kardes bunlari yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?