Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sende haklısın kuzum çocukla zor oluyordur sporda da yoruluyorsun
Çocuk birde 2 evle ilgileniyorum ben canim kendi annemle altı üstlü oturuyorum annemde çalışıyor işler bana kalıyor haftada 3 gün spor yapıyorum spora gitmedim günlerde zaten 5 dakika oturamıyorum

Kızlar bugun 12.gunun aksamı ovulasyon yaptim silik cizgi hala T. İliskiye girmeye gerek yok o zaman dimi? Ovulasyonda ilk ayım ama muhtemelen son ayım olcak bana gore degilmis. Silik olunca iliskiye giresim gelmiyo

Kızlar bugun 12.gunun aksamı ovulasyon yaptim silik cizgi hala T. İliskiye girmeye gerek yok o zaman dimi? Ovulasyonda ilk ayım ama muhtemelen son ayım olcak bana gore degilmis. Silik olunca iliskiye giresim gelmiyo
Mecbur tutma canım kendini istiyorsanız yapın ama çizgiyi koyu görünce ilişki sıklığıni arttır sadece daha iyi olur

Çocuk birde 2 evle ilgileniyorum ben canim kendi annemle altı üstlü oturuyorum annemde çalışıyor işler bana kalıyor haftada 3 gün spor yapıyorum spora gitmedim günlerde zaten 5 dakika oturamıyorum

off o ney kız öyle kaça bölünüyorsun

hahahajsa boşver kız silikte olsa bi dolu bi boşa devam
Koyulaşır ya ilerleyen günlerde 16 da falan koyulaşır bence

Günaydın kızlar. Bedenim uyanmis olabilir ama ruhum aslaaa 8 saat uyumak bana yetmiyor arkadas ya. Valla çalışıyor falan olsam ne yapardim acaba Allah yardim etsin calisanlara

Beni de eklermisinizzzz hamisler kısmına
Lekelenme varsa hamilesin bence hemen test yapmalısın

Kizlar çizgi kızarsın catlasın derken şimdi siliklessin diye dua ediyorum 1 saat kaldı testi yapmaya heyecanım dorukta umarım çatlama olmuştur

Günaydın kızlar. Bedenim uyanmis olabilir ama ruhum aslaaa 8 saat uyumak bana yetmiyor arkadas ya. Valla çalışıyor falan olsam ne yapardim acaba Allah yardim etsin calisanlara
Günaydın canım
Amin canım bende tam tersi fazla uyuamıyorum özellikle 2 gün öncesine kadar 4 5 saat uyuyordum en fazla sanırım sitres heyecan ve sabirsizliktan 2 gündür uykularım düzeldi 7 8 saat uyuyorum ve bana yetiyor
Ay bide eltim 4uncu çocuğunu dogurucak 15 günü falan kaldı maşallah 2 çocuğu yanlışlıkla istemeden yapmış 4 çocuk çok ama özenmiyor degilim hani kazayla gebe kalanlara benide 2 hafta yanina cagiriyor yardima ama kizimin okulu var sporum var eşim tek kalacak ve çocuk deniyorum nasıl yapicam bilemedim ya gitmek istiyordum ama yanlış zamana denk geldi :/

Günaydın kızlar hamilelik geçiren anneler Rubella (yani kızamıkçık)tetsi pozitif cıkan var mı

Bence gitme canim. Ben olsam gitmezdim oyle diyim. Sen kendin deniyorsun suan cocuk zaten. Bide ne biliyim 4 cocugu yapıyorsa kendine guveniyodur diye düşünüyorum bakma konusunda. Baskalarina guvenip cocuk yapmiyodur herhalde eltiden daha onde birileri vardir yardim icin. Anne, kv kiz kardes bunlari yok mu

Çok teşekkürler amin inşaallah

Yok canım eşimde gitme diyor zaten gitmicem var annesi kardeşleri onlar gelsin ben zaten kendim cahil acemiyim 1 çocuk var daha 16da anne oldum anneliği yeni öğreniyorum annesi kardeşleri daha yardımcı olur benim için bu günler önemli değerlendirmem lazım hem kizin okulu var geri kalıcak gidersem birde eşimi özlüyorum ben 2 hafta dayanamam aklım kalır onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…