- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.521
Gitmemen daha mantıklı bosver. Yaa 16 yasinda anne oldun demek. Kız ben 24 yasinda anne oldum diye küçük anne diyodu bana insanlarYok canım eşimde gitme diyor zaten gitmicem var annesi kardeşleri onlar gelsin ben zaten kendim cahil acemiyim 1 çocuk var daha 16da anne oldum anneliği yeni öğreniyorum annesi kardeşleri daha yardımcı olur benim için bu günler önemli değerlendirmem lazım hem kizin okulu var geri kalıcak gidersem birde eşimi özlüyorum ben 2 hafta dayanamam aklım kalır onda
Kizlarrrr yumurtam catlamissss çok sukurrrr❤ son test az önce yaptım 10 dakika bekledim sonuç bu
Dün akşam test yaptım ya siliklesmisti diye ilişkiye girdik 10 gibi kacirmamisimdir inşallah bu akşamda işten gelsin çalışma varAman bugunu kaçırmaesini nerde gorursen orda
Oo tamamdir o zaman :)Dün akşam test yaptım ya siliklesmisti diye ilişkiye girdik 10 gibi kacirmamisimdir inşallah bu akşamda işten gelsin çalışma varadam bikti benden hergun hergun
Yok canım evimdeyim isim var benimGitmemen daha mantıklı bosver. Yaa 16 yasinda anne oldun demek. Kız ben 24 yasinda anne oldum diye küçük anne diyodu bana insanlarNe sinir bozucu. Allah bilir sen oyle neler duydun bana 24 te oyle dendiyse
Ay hadi inşallah ya 12 kasımda test yapicam 7 kasım adet günüm 6 gün geçmiş olucak adetim çıkar heralde sonuç hazırda 5 tane gebelik testim varOo tamamdir o zaman :)
Günaydın ❤ inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini iyi çıksın inşallahKızçeler günaydındoktordan geldim şimdi kan aldılar öğleden sonra sonuçları almaya gidicem umarım güzel çıkar değerlerim
İnşallah canımGünaydın ❤ inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini iyi çıksın inşallah
Günaydın canım iyi yaptın afiyet olsunGünaydın kızlarrrr
desem çok mu geç olur aslında 10 da uyandım ama kahvaltı yaptık uzuuun uzuun o yüzden yazamadım hiç
Ay hadi hayirlisi insallah bebis cikarBugün kan vercem inşallah bakalım ne çıkcak...
Daha olmamış canım ama bence yarın pik çıkar koyulasmis benimde öyle olmuştu foto attım bakabilirsin oradanda canımKızlar sizce pik mi bu 3 ude ayni foto azonce cektim
Tamam canim bugun 13. Gun bakalim yarinda yapayimDaha olmamış canım ama bence yarın pik çıkar koyulasmis benimde öyle olmuştu foto attım bakabilirsin oradanda canım
Kızlar sizce pik mi bu 3 ude ayni foto azonce cektim
Bugün kan vercem inşallah bakalım ne çıkcak...
Kuzum pik değil ama koyulaşıyor, yarın yada pzt pik olur büyük ihtimalleKızlar sizce pik mi bu 3 ude ayni foto azonce cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?