Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay çok heyecanlıyım birde bir sürü konu okuyorum önce değeri 2 çıkan sonra 2 hafta sonra öğrenen falan var benim gibi.... ama bilmiyorum ya bi umutsuzluk var yinede içimde

Umutsuzluk yok balım, olursa çok güzel olur, olmazsa da bu ayı güzel geçirirsin. Hem çok gençsin, yumurtaların da dinç, üzme kendini

Kızlar kan değerlerimi aldım doktor baktı hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür. Sadece folik asit yazdı. Adetinin 10 ve 16 günlerinde bol bol çalışmalara devam dedi artık takdir allahın

İnsallah hepimiz guzel haber alalim canim hayirlisiyla bu ay

Aksamda yapayim o zaman. Zaten dun iliski olmadi bugun olur degerlendirmis oluruz
Tabi tabi en güzeli, boş geçmemek lazim. Okuduğum kadarıyla pikden önce, pik günü ve silikleştiğini gün üst üste yapıyorlar, sonraki bir hafta gün aşırı.

Tabi tabi en güzeli, boş geçmemek lazim. Okuduğum kadarıyla pikden önce, pik günü ve silikleştiğini gün üst üste yapıyorlar, sonraki bir hafta gün aşırı.
Canım ben 19 21 22 de yaptım 23 boş 24 25de yaptim 26 27 dede yapicam sonra ara vericem bu şekilde yapmak gerekiyormus resmen eziyet oldu ama katlanicaz mecbur

ay çok heyecanlıyım birde bir sürü konu okuyorum önce değeri 2 çıkan sonra 2 hafta sonra öğrenen falan var benim gibi.... ama bilmiyorum ya bi umutsuzluk var yinede içimde
Insallah cikar canim 2 degeri yukselme sansi var normalde daha düşük çıkıyor benim hep 0.01 yada 0.08 cikiyor
Kızlar kan değerlerimi aldım doktor baktı hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür. Sadece folik asit yazdı. Adetinin 10 ve 16 günlerinde bol bol çalışmalara devam dedi artık takdir allahın
Cok şükür canim calismaya devam olucak insallah cok sevindim

Canım ben 19 21 22 de yaptım 23 boş 24 25de yaptim 26 27 dede yapicam sonra ara vericem bu şekilde yapmak gerekiyormus resmen eziyet oldu ama katlanicaz mecbur

Ooo iyi çalışmışsın, valla psikolojisini geçtim, akşam üzeri duş alıyorum sonra gece hoop yine resmen suda eskimek bu

Ooo iyi çalışmışsın, valla psikolojisini geçtim, akşam üzeri duş alıyorum sonra gece hoop yine resmen suda eskimek bu
Evet canim çalıştık bu ay umutluyum bende aynı hergun dus biktim süreklice adama hadi demekten de biktim 2 gün daha sabir benim bitiyor sıra sende

Kızlar kanı verdim bekliyorum, düşünüyorum da benim kan sonuçlarında sadece <2 yazıyordu tam değer yazmıyordu acaba 0,01 falan mıydı o da 2 den küçük bi değer sonuçta, kanı verdim ya şimdi sorguluyorum kendi kendimi o zamanlar doktorlara soramadım hiç acil olunca o kadar insanın derdi var benle uğraşmasınlar diye, ama şimdi acil hem sakin hem kanı vermeden önce doktora dedim son regl tarihim 1 eylül hala olmadım testler <2 çıktı diye, tamam sonuç çıksın bi bakalım dedi, negatif çıkarsa adet söktürücü istiycem, ay valla bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…