- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.541
Ay hadi git çabuk, çok heyecanlı
ay çok heyecanlıyım birde bir sürü konu okuyorum önce değeri 2 çıkan sonra 2 hafta sonra öğrenen falan var benim gibi.... ama bilmiyorum ya bi umutsuzluk var yinede içimde
Umutsuzluk yok balım, olursa çok güzel olur, olmazsa da bu ayı güzel geçirirsin. Hem çok gençsin, yumurtaların da dinç, üzme kendini
Aksamda yapayim o zaman. Zaten dun iliski olmadi bugun olur degerlendirmis oluruzCanım yapabilirsen akşam da yap bence; oldu olmak üzere. Sen yine de bugünü değerlendir. Yarınkinde net anlarsın artık
Kuzum pik değil ama koyulaşıyor, yarın yada pzt pik olur büyük ihtimalle
Bugün kan vercem inşallah bakalım ne çıkcak...
Kızlar kan değerlerimi aldım doktor baktı hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür. Sadece folik asit yazdı. Adetinin 10 ve 16 günlerinde bol bol çalışmalara devam dediartık takdir allahın
Tabi tabi en güzeli, boş geçmemek lazim. Okuduğum kadarıyla pikden önce, pik günü ve silikleştiğini gün üst üste yapıyorlar, sonraki bir hafta gün aşırı.Aksamda yapayim o zaman. Zaten dun iliski olmadi bugun olur degerlendirmis oluruz
İnşallah canımİnsallah hepimiz guzel haber alalim canim hayirlisiyla bu ay
Yap canım aynı saatteTamam canim bugun 13. Gun bakalim yarinda yapayim
Canım ben 19 21 22 de yaptım 23 boş 24 25de yaptim 26 27 dede yapicam sonra ara vericemTabi tabi en güzeli, boş geçmemek lazim. Okuduğum kadarıyla pikden önce, pik günü ve silikleştiğini gün üst üste yapıyorlar, sonraki bir hafta gün aşırı.
Insallah cikar canim 2 degeri yukselme sansi var normalde daha düşük çıkıyor benim hep 0.01 yada 0.08 cikiyoray çok heyecanlıyım birde bir sürü konu okuyorum önce değeri 2 çıkan sonra 2 hafta sonra öğrenen falan var benim gibi.... ama bilmiyorum ya bi umutsuzluk var yinede içimde
Cok şükür canim calismaya devam olucak insallahKızlar kan değerlerimi aldım doktor baktı hiçbir sıkıntı yok dedi çok şükür. Sadece folik asit yazdı. Adetinin 10 ve 16 günlerinde bol bol çalışmalara devam dediartık takdir allahın
Canım çok teşekkür ederim yaştan dolayı biraz stres ypmıştım ama şükür normal herşeyInsallah cikar canim 2 degeri yukselme sansi var normalde daha düşük çıkıyor benim hep 0.01 yada 0.08 cikiyor
Cok şükür canim calismaya devam olucak insallahcok sevindim
Yasin kac canim olur Allahtan umut kesilmez sen çabala Allah bosa cikarmaz bol dua et canim bende edicem hepimiz icinCanım çok teşekkür ederim yaştan dolayı biraz stres ypmıştım ama şükür normal herşey
Canım ben 19 21 22 de yaptım 23 boş 24 25de yaptim 26 27 dede yapicam sonra ara vericembu şekilde yapmak gerekiyormus resmen eziyet oldu ama katlanicaz mecbur
40 yaşındayımYasin kac canim olur Allahtan umut kesilmez sen çabala Allah bosa cikarmaz bol dua et canim bende edicem hepimiz icin
Evet canim çalıştık bu ay umutluyumOoo iyi çalışmışsın, valla psikolojisini geçtim, akşam üzeri duş alıyorum sonra gece hoop yine resmen suda eskimek bu
Olur canım inşallah denemeye devam gec deil ❤❤birbirimize dua edelim canim40 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?