- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.561
İnşallah vardır canım hadi hayırlısıKızlar kanı verdim bekliyorum, düşünüyorum da benim kan sonuçlarında sadece <2 yazıyordu tam değer yazmıyordu acaba 0,01 falan mıydı o da 2 den küçük bi değer sonuçta, kanı verdim ya şimdi sorguluyorum kendi kendimio zamanlar doktorlara soramadım hiç acil olunca o kadar insanın derdi var benle uğraşmasınlar diye, ama şimdi acil hem sakin hem kanı vermeden önce doktora dedim son regl tarihim 1 eylül hala olmadım testler <2 çıktı diye, tamam sonuç çıksın bi bakalım dedi, negatif çıkarsa adet söktürücü istiycem, ay valla bıktım
İnşallah bebiş vardır canımKızlar kanı verdim bekliyorum, düşünüyorum da benim kan sonuçlarında sadece <2 yazıyordu tam değer yazmıyordu acaba 0,01 falan mıydı o da 2 den küçük bi değer sonuçta, kanı verdim ya şimdi sorguluyorum kendi kendimio zamanlar doktorlara soramadım hiç acil olunca o kadar insanın derdi var benle uğraşmasınlar diye, ama şimdi acil hem sakin hem kanı vermeden önce doktora dedim son regl tarihim 1 eylül hala olmadım testler <2 çıktı diye, tamam sonuç çıksın bi bakalım dedi, negatif çıkarsa adet söktürücü istiycem, ay valla bıktım
Test sonucumu aldım bugün HGC 591.5 çok şükür iki gün sonra yine gel dedi❤Günaydın güzeller güzeli anne adayları
Kızlar şarjım 1 yazıp çıkcam hemen sonucum böyle çıktı doktor 2 gün sonra yine bakalım dedi olabilir de olmayabilirde dedi 2 gün nasıl geçcek bilmiyorum bana dua edin sizi seviyorummm ❤❤❤
Eki Görüntüle 2548472
Yaaa hamilesinKızlar şarjım 1 yazıp çıkcam hemen sonucum böyle çıktı doktor 2 gün sonra yine bakalım dedi olabilir de olmayabilirde dedi 2 gün nasıl geçcek bilmiyorum bana dua edin sizi seviyorummm
Eki Görüntüle 2548472
Kuzular ovulasyonu bugün 1saat gecıkmeyle yaptım
Şimdi foto yüklüyorum. Düne göre daha belirgin diymi? Ama pik salı falan bence
Düne göre daha koyu canımKuzular ovulasyonu bugün 1saat gecıkmeyle yaptım
Canim dune gore daha belirgin muhtemelen 2-3 gune olur pik
Bana pik değil çatlama lazımDüne göre daha koyu canım
Ay hayırlı olsun canım çok çok sevindim sağlıkla kucağına almakta nasip oldun inşallah darisida bizlerin başına inşallah dua et bizim için ❤Test sonucumu aldım bugün HGC 591.5 çok şükür iki gün sonra yine gel dedi
Ay ben ce var ya yükselme olmuş çünkü inşallah 2 gün sonra çıkar bekliyoruz mutlu haberiniKızlar şarjım 1 yazıp çıkcam hemen sonucum böyle çıktı doktor 2 gün sonra yine bakalım dedi olabilir de olmayabilirde dedi 2 gün nasıl geçcek bilmiyorum bana dua edin sizi seviyorummm ❤❤❤
Eki Görüntüle 2548472
Evet canim daha belirgin bir kac güne pik olur takip et aralıksız düzenliKuzular ovulasyonu bugün 1saat gecıkmeyle yaptım
Ben anlamadım deger 2,9 galiba 5den yukarı olunca die biliyorum anlamadımYaaa hamilesin ❤❤❤ Tebrik ederim canim gec döllenme oldu demekki yaaa
Kuzular ovulasyonu bugün 1saat gecıkmeyle yaptım
Yaaa hamilesin ❤❤❤ Tebrik ederim canim gec döllenme oldu demekki yaaa
İyi olacak inşallah camım benim bol duaKızlar şarjım 1 yazıp çıkcam hemen sonucum böyle çıktı doktor 2 gün sonra yine bakalım dedi olabilir de olmayabilirde dedi 2 gün nasıl geçcek bilmiyorum bana dua edin sizi seviyorummm ❤❤❤
Eki Görüntüle 2548472
İyi olacak inşallah camım benim bol dua
Ya ben 2.9 u 29 olarak gormusumBen anlamadım deger 2,9 galiba 5den yukarı olunca die biliyorum anlamadım
Hadi insallah canimkuzum tam emin olamıyorum ama doktor dedi ki 2 den küçüktü 17 snden bu yana 9 gün geçmiş 2 güne bir %100 artması gerek dedi hesap yaptı falan belki 0,7 idi 1,4 oldu şimdide 2,8 küsür falan dedi olabilir her şey ama olmayadabilir çok heves yapma hayal kırıklığı olmasın dedi, 2gün sonra tekrar gidicem eğer 6 gibi çıkarsa artık emin oluruz seni kadın doğuma yönlendiririz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?