- 17 Nisan 2019
- 3.012
- 3.339
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.581
Yani eğer hamileysen ovü testi ıvır zıvır her şey boş kanaatime varacağımhayırlısı olsun kuzumm, valla benimki tam bir yılan hikayesi oldu, bugün 56.gün doktor varsa 1haftalıktır çok geç döllenme olmuştur dedi, bazı kadınlarda rahime yerleşme süresi 1-2 haftayı bulabiliyor dedi bilemiyorum nolacak ama gebeysem bir konu açacağım yani benim gibi olanlar içinherşeyi anlatacağım en ince detayına kadar yılan hikayemin
Cnm bi gebelik yapsana bir konuda okudum 3cıkmış sonucu birinin test yapmış silik cıkmışKızlar şarjım 1 yazıp çıkcam hemen sonucum böyle çıktı doktor 2 gün sonra yine bakalım dedi olabilir de olmayabilirde dedi 2 gün nasıl geçcek bilmiyorum bana dua edin sizi seviyorummm ❤❤❤
Eki Görüntüle 2548472
Yani eğer hamileysen ovü testi ıvır zıvır her şey boş kanaatime varacağımolacağı varsa erken geç her an her şey olabiliyo topiğin minnoş mucizesi olur değilsende yeni aylarda devam
Cnm bi gebelik yapsana bir konuda okudum 3cıkmış sonucu birinin test yapmış silik cıkmışyapsana ne cıkacak
5tl lik yazıyorducanım aklımda var o yarın sabah yapmayı düşünüyorum şuan evde değilim yarın eve geçeceğiz inşallah Annemlerdeyiz... birde sipariş ettiğim gebelik testi acaba kaç mlye kadarsonuç veriyor ki bazısı 10 dan sonra sonuç veriyor o dediğin erken gebelik mi yaptı acaba, benim geçenlerde yaptığım negatifti çünkü
Sen de ki erken gebelik micanım aklımda var o yarın sabah yapmayı düşünüyorum şuan evde değilim yarın eve geçeceğiz inşallah Annemlerdeyiz... birde sipariş ettiğim gebelik testi acaba kaç mlye kadarsonuç veriyor ki bazısı 10 dan sonra sonuç veriyor o dediğin erken gebelik mi yaptı acaba, benim geçenlerde yaptığım negatifti çünkü
Sonuç ta sonra 29cıkmış galiba hamileymiş benim durum benim de 2dediler yok dediler ama İşte RABBİM çok büyükvalla benimde hiçbir teste inancım kalmayacak
Sen de ki erken gebelik mi
Kesinlikle canım bişeyler oluyosa asla boşuna değildir rabbim en iyisini hayırlısını bilirSonuç ta sonra 29cıkmış galiba hamileymiş benim durum benim de 2dediler yok dediler ama İşte RABBİM çok büyük
Sonuç ta sonra 29cıkmış galiba hamileymiş benim durum benim de 2dediler yok dediler ama İşte RABBİM çok büyük
Onlarda çıkmayabilir bence canım gerçi en iyi marka o ama şuan senin 3 sayılır yarın 4 olsa ki inşallah olur o çıkmaz benceyok canım innovitanın normal gebelik testleri
Onlarda çıkmayabilir bence canım gerçi en iyi marka o ama şuan senin 3 sayılır yarın 4 olsa ki inşallah olur o çıkmaz bence
Kızın 29 çıkmış o silikten ve 3den sonrayok kız 29 değil 2.9
Hadi rastgeleeaynen sabah yapcam bakalım ne çıkcak, bide pazartesi kan vermeden önce yaparım
Büşacım benim kimyasalda çok silik çıkmıştı 5 liralık teste kan testi yaptırdığımda 12,3 çıkmıştı 10 dan sonrası çok silkte olsa çıkıyoraynen sabah yapcam bakalım ne çıkcak, bide pazartesi kan vermeden önce yaparım
Hadi bakalim sen atlattinKizlar az önce bi test daha yaptım çizgi iyice belirsizlesmis çok şükürartık daha test yapmicam gerek yok herhalde birdaha yapmaya
aynen sabah yapcam bakalım ne çıkcak, bide pazartesi kan vermeden önce yaparım
6-8-10-13. Gunleri degerlendirdik bizde bugun itibariyle. Bugun daha pik olmamisti ama bakalim yarin, oburgun olur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?