Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani eğer hamileysen ovü testi ıvır zıvır her şey boş kanaatime varacağım olacağı varsa erken geç her an her şey olabiliyo topiğin minnoş mucizesi olur değilsende yeni aylarda devam

Cnm bi gebelik yapsana bir konuda okudum 3cıkmış sonucu birinin test yapmış silik cıkmış yapsana ne cıkacak

Cnm bi gebelik yapsana bir konuda okudum 3cıkmış sonucu birinin test yapmış silik cıkmış yapsana ne cıkacak

canım aklımda var o yarın sabah yapmayı düşünüyorum şuan evde değilim yarın eve geçeceğiz inşallah Annemlerdeyiz... birde sipariş ettiğim gebelik testi acaba kaç mlye kadarsonuç veriyor ki bazısı 10 dan sonra sonuç veriyor o dediğin erken gebelik mi yaptı acaba, benim geçenlerde yaptığım negatifti çünkü

5tl lik yazıyordu

Sen de ki erken gebelik mi

Kizlar az önce bi test daha yaptım çizgi iyice belirsizlesmis çok şükür artık daha test yapmicam gerek yok herhalde birdaha yapmaya

Kizlar az önce bi test daha yaptım çizgi iyice belirsizlesmis çok şükür artık daha test yapmicam gerek yok herhalde birdaha yapmaya
Hadi bakalim sen atlattin ay su yumurtlama gunum bitsin ben baslatmaktan sıkıldım isim bitince yataga gecicem gelirse o gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…