Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLar usttekı dun alltakı bugun durum ne sızce?

Eklentiler

• 268B9878-599B-4137-8AE7-2A73615F2188.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 35
KIZLar usttekı dun alltakı bugun durum ne sızce?
Canım bu da yumurtlama değil ya bence senin adetin de düzenli büyük ihtimalle gettigimiz su birkaç gün yumurtlama vardı sen de zaten o günleri çok iyi değerlendirdin. Bence elinde test varsa devam et test yoksa da gün aşırı adet zamanına kadar değerlendirme yap zaten tutmuşsa adetin gecikir inşallah güzel haberler gelir. Daha yumurtlama olmadıysa da gün aşırı devam ettiğinde tutar inşallah

ACaba bu ay gecmı yumurtlucam,cunku 28gunluk takvımde dun yumurtlama gorunuyordu 30gunde bır olısa yarın gosterıyor ben bazwn 28bazen 30gunde bır oluyorum ama suan ne durumdayım bılmıyorum

Grup cok bos kımse yazmıyor(((;
Bende bugün giremedim hiç bata 3 gün kaldı idrar testi yaptım koca bi negatif akşamda ilişki olmuştu hiç agrım olmazdı ama asırı ağrım oldu bu sefer buğün gün boyuda azar azar kahverengi akıntım oldu sanırım adet olucsm hayırlısı böyle

HIc sılıktemı ypk ama benımde cıkmamıstı kuzum ole yumurtlamayı deverlendırdın mı

HIc sılıktemı ypk ama benımde cıkmamıstı kuzum ole yumurtlamayı deverlendırdın mı
Yok kuzum silikte yok sanırım sen benim olayı kaçırmışşın benim bi kızım bi oğlum var ben hep 3 çocu istiyorum ama eşime göre 2 yeterli 10 ekimde bi bi kaza oldu prezervatif yırtılmîs eşimde istemediğinden ertesi gün hapı içirdi 10 saat sonra ama ona hapa rağmen cok hamile kalan varmış burda cok okudum benimde cok mide bulantım baş ağrım akıntım var inşallah hamileyimdir diye test tapıp duruyom bi haftadîr ama negatif çıkıyo bata 3 gün var dünde iluşki sırasında hiç agrım olmazdı ama bu sefer çok oldu ve bugün kahve akıntım geldi ama kanama hala yok bakalım hakkımda hayırlısı olsun artık

VArdır bı hayır ozaman canım

Olsun kızlar burda kacımız varsa o kadarımız konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…