- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.141
Gunaydın xanımOlsun kızlar burda kacımız varsa o kadarımız konuşuruz
Gunaydin canimGunaydın xanım
Tqmqm kuzum yumurtladım mı acaba onceden yoksa sonramı yumurtlucam anlamadım vallaGunaydin canimNasılsın? Ovulasyonu at bugunde bakalim bende yapicam 12 gibi
Gunaydın balımmmm:)good morning kızçeler
Bikac gun takip etmemiz lazim canimTqmqm kuzum yumurtladım mı acaba onceden yoksa sonramı yumurtlucam anlamadım valla
1saate kalmaz yapcam kuzumBikac gun takip etmemiz lazim canim
21yazan bugunkune fore daha sılık geldı banaKızlar bu sefer kesin çatlamış de mi? Yani t diğerine göre silik bayağı
Çatlamaaı onemlı mı en koyu olan 19gorunuyor ogun ılıskı yaptıysan yetmıyormuymusKızlar bu sefer kesin çatlamış de mi? Yani t diğerine göre silik bayağı
Tabi onemli canim. Catladigi gun iliski sonra catlayincada iliski olmasi lazimki daha garanti olsunÇatlamaaı onemlı mı en koyu olan 19gorunuyor ogun ılıskı yaptıysan yetmıyormuymus
Ben bu ovulasyondan anlamıyorım sımdı ıkısıde koyu olursa ılıskı olması gerekmıyor mu?Tabi onemli canim. Catladigi gun iliski sonra catlayincada iliski olmasi lazimki daha garanti olsun
E benım belkı catlıyor hıcbırınız bana ılıskı yasayın dememıstınız:////yumurtlamadan ziyade çatlama günü önemli. Çünkü catladiktan 12 ile 24 saat içinde yumurta ölüyor
Canım 2 gündür yazdıklarımızı tekrar oku isteesenE benım belkı catlıyor hıcbırınız bana ılıskı yasayın dememıstınız:////
Canim ikiside koyu olursada iliski gerekiyor o gun yumurtluyorsun demek oluyor ikisinin koyu olmasi. Ama gebelik olmasi icin o yumurtlama catladigi zamanda spermle buluşması gerekiyor. Atiyorum yumurtladigin gun iliki oldu ama yumurtlaman 3 gun surdu mesela o 3 gun onceki ilişkidense catladigi gun tekrar iliski olmasi daha garanti oluyo. Hem yumurtlayinca ham çatlayınca yaniBen bu ovulasyondan anlamıyorım sımdı ıkısıde koyu olursa ılıskı olması gerekmıyor mu?
PArdon canım dıkkat etmemısım dun yaptım ama oncekı gun yapmadım ılıskıCanım 2 gündür yazdıklarımızı tekrar oku isteesen ☺ belki test yapmadığın günler yumurtlama olmuştu şimdi de çatlıyor dedik. Gün aşırı ilişki yap hergun yaparsan kalite düşer demistik
E benım belkı catlıyor hıcbırınız bana ılıskı yasayın dememıstınız:////
Anladım cıft cızgıyı gorunce ılıskı yasıyorum o sılıklesmeye baslayıncada yasıyorum dogru anladım dıımı:)))Canim ikiside koyu olursada iliski gerekiyor o gun yumurtluyorsun demek oluyor ikisinin koyu olmasi. Ama gebelik olmasi icin o yumurtlama catladigi zamanda spermle buluşması gerekiyor. Atiyorum yumurtladigin gun iliki oldu ama yumurtlaman 3 gun surdu mesela o 3 gun onceki ilişkidense catladigi gun tekrar iliski olmasi daha garanti oluyo. Hem yumurtlayinca ham çatlayınca yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?