- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.161
AMA BEN 2gundur ovulasyon yapıyorum belkı ondan once yumurrtlama oldu bılmıyoum kı:/Ama senin pik olmadiki daha kuzum catlasin
Evet canimAnladım cıft cızgıyı gorunce ılıskı yasıyorum o sılıklesmeye baslayıncada yasıyorum dogru anladım dıımı:)))
AMA BEN 2gundur ovulasyon yapıyorum belkı ondan once yumurrtlama oldu bılmıyoum kı:/
COk saol canım takvım uygulamaaında yumurrlama gosteren gunde yumurtlamam olmadıEvet canim
AMA BEN 2gundur ovulasyon yapıyorum belkı ondan once yumurrtlama oldu bılmıyoum kı:/
[/QUondan önce olduysa da sorun yoo canım sen 4 gün arka arkaya değerlendirdin zaten e dün de değerlendirdin eğer bu ay yumurtlama olduysa tutar inşallah
Kbkmayın kızlarEvet canim buda bi ihtimal ben sana 1-2 gun once yazmistim aslinda ya erken yumurtladin ya gec yumurtliycaksin olabilir diye
Kafam allak bullakBir de her ay kesin olarak yumurtlamiyoruz maalesef. Adet olsam bile bazen yumurtlama olmadan adet oluyoruz ama bilimsel olarak nasıl oluyor anlamis degilim. (Tabi bu dediğim çok düşük bir ihtimal )
Ask olsun canim ne kusuruKbkmayın kızlarben bugun tekrar bı ovulasyon yapayım
Acaba benımdemı ole cunku benım adetım hıc sasmaz ıkı gun onde en yuksek gundu ama ben ovulasyonda vıkmadıgı ıcın yapmadımAsk olsun canim ne kusurubide bak belkise yumurtluyosun ama testte gorunmuyorda olabilir. Diger grupta aslicim ın oyle oldu. Testte bisey yoktu doktora gitti yumurtlama olmustu hemen ilişki olsun demis doktor
Hic bilmiyorum canim bizde şaşırdık ovuda nasil gorunmedi yumurtlama diyeAcaba benımdemı ole cunku benım adetım hıc sasmaz ıkı gun onde en yuksek gundu ama ben ovulasyonda vıkmadıgı ıcın yapmadım
15dk ya ovulasyon yapıyorum canımHic bilmiyorum canim bizde şaşırdık ovuda nasil gorunmedi yumurtlama diye
Tamam bakicam canim istersen hem buraya at hem diger gruba at ben iki gruptada olucam hep15dk ya ovulasyon yapıyorum canım
Hello bebeğim, konuşmaları şimdi gördüm. Can sıkma, bazı insanların luteinleştirici hormonu idrara geçemeyebiliyormuş misal ben. Doktora direkt dedim ben yumurtlamıyorum galiba, kadın dedi öyle şey mi olur hele ki adetlerin düzenliyse mutlaka yumurtluyorsundur ama testte göremiyorsundur. Sonra ultrason ile yumurtamı ölçtü 19.2 mm yumurtan var çok kaliteli maşallah, bence bu günü ve bundan sonraki iki günü kaçırma yumurtanın çatlaması eli kulağında dedi. O yüzden değerlendirmeye devam et, canını da sıkma hiç.Acaba benımdemı ole cunku benım adetım hıc sasmaz ıkı gun onde en yuksek gundu ama ben ovulasyonda vıkmadıgı ıcın yapmadım
Kuzum attım bak senınkıde olemıydıHello bebeğim, konuşmaları şimdi gördüm. Can sıkma, bazı insanların luteinleştirici hormonu idrara geçemeyebiliyormuş misal ben. Doktora direkt dedim ben yumurtlamıyorum galiba, kadın dedi öyle şey mi olur hele ki adetlerin düzenliyse mutlaka yumurtluyorsundur ama testte göremiyorsundur. Sonra ultrason ile yumurtamı ölçtü 19.2 mm yumurtan var çok kaliteli maşallah, bence bu günü ve bundan sonraki iki günü kaçırma yumurtanın çatlaması eli kulağında dedi. O yüzden değerlendirmeye devam et, canını da sıkma hiç.
Evet canım neredeyse birebir aynıydı benimkiler deKuzum attım bak senınkıde olemıydı
CANım valla umarım kacırmamısımdır cunku ben takbıme gore hamıle kalmıstık bu ay ovulasyonda cıkmadı dıe en yuksek gunde ılıskıye gırmedım bıle:///Evet canım neredeyse birebir aynıydı benimkiler de
Ben de girmedim, çünkü 30 ekim veriyordu ama yanlışmış. Son adet tarihim 16 Ekim, beklenen adet tarihi ise 13 Kasım.CANım valla umarım kacırmamısımdır cunku ben takbıme gore hamıle kalmıstık bu ay ovulasyonda cıkmadı dıe en yuksek gunde ılıskıye gırmedım bıle:///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?