Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de her ay kesin olarak yumurtlamiyoruz maalesef. Adet olsam bile bazen yumurtlama olmadan adet oluyoruz ama bilimsel olarak nasıl oluyor anlamis degilim. (Tabi bu dediğim çok düşük bir ihtimal )

Kbkmayın kızlar ben bugun tekrar bı ovulasyon yapayım
Ask olsun canim ne kusuru bide bak belkise yumurtluyosun ama testte gorunmuyorda olabilir. Diger grupta aslicim ın oyle oldu. Testte bisey yoktu doktora gitti yumurtlama olmustu hemen ilişki olsun demis doktor

Ask olsun canim ne kusuru bide bak belkise yumurtluyosun ama testte gorunmuyorda olabilir. Diger grupta aslicim ın oyle oldu. Testte bisey yoktu doktora gitti yumurtlama olmustu hemen ilişki olsun demis doktor
Acaba benımdemı ole cunku benım adetım hıc sasmaz ıkı gun onde en yuksek gundu ama ben ovulasyonda vıkmadıgı ıcın yapmadım

Canım sen hâlâ yapmadığın o bir günü pişman olmuş gibi söylüyorsun ama o kadar büyütülecek bir şey değil. Zaten sperm çok kaliteli ise kadın vücudunda günlerce yaşayabilir o kadar sorun etme. Bir gün öncesi ilişki oldu o gün dinlendin dün yine oldu. Doktorlar zaten bunu öneriyorlar bir gün yap birgün dinlen diyorlar

Acaba benımdemı ole cunku benım adetım hıc sasmaz ıkı gun onde en yuksek gundu ama ben ovulasyonda vıkmadıgı ıcın yapmadım
Hello bebeğim, konuşmaları şimdi gördüm. Can sıkma, bazı insanların luteinleştirici hormonu idrara geçemeyebiliyormuş misal ben. Doktora direkt dedim ben yumurtlamıyorum galiba, kadın dedi öyle şey mi olur hele ki adetlerin düzenliyse mutlaka yumurtluyorsundur ama testte göremiyorsundur. Sonra ultrason ile yumurtamı ölçtü 19.2 mm yumurtan var çok kaliteli maşallah, bence bu günü ve bundan sonraki iki günü kaçırma yumurtanın çatlaması eli kulağında dedi. O yüzden değerlendirmeye devam et, canını da sıkma hiç.

Kızlar carsamba oerswmbe ve bugun bu sekılde ne anlamalıyım

Eklentiler

• 196CE6B9-8A0F-4F8D-83ED-3A3DEA5402E7.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 30
Kuzum attım bak senınkıde olemıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…