- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.181
16ekımde adetım basladı bu ay 13kasım gorunuyor baslama tarıhı aynı mı yanı:)))doktor sana hangı gun gır dedı ılıskıyeBen de girmedim, çünkü 30 ekim veriyordu ama yanlışmış. Son adet tarihim 16 Ekim, beklenen adet tarihi ise 13 Kasım.
Aynen yavrum aynı gidiyoruz demek16ekımde adetım basladı bu ay 13kasım gorunuyor baslama tarıhı aynı mı yanı:)))doktor sana hangı gun gır dedı ılıskıye
DUn denedım bugun zor ama yarın yapsam olur mu acaba:))))ovulasyonun cok sılık dımı senındeAynen yavrum aynı gidiyoruz demekbana dün-bugün-yarın mutlaka değerlendir dedi balım, benden söylemesi senden denemesiiii
Evet yavrum çok silik, millette ovülasyon dönemi dışında da her zaman çıkıyor ya hani işte benimki de öyleDUn denedım bugun zor ama yarın yapsam olur mu acaba:))))ovulasyonun cok sılık dımı senınde
Hahahaha benımkıde ole pekı sen hep duzenlı mı adet kuzuEvet yavrum çok silik, millette ovülasyon dönemi dışında da her zaman çıkıyor ya hani işte benimki de öyle
Kızlar bu sefer kesin çatlamış de mi? Yani t diğerine göre silik bayağı
Evet canım düzenliHahahaha benımkıde ole pekı sen hep duzenlı mı adet kuzu
Canımmmmm çatlamış, umarım değerlendirmişsindirKızlar bu sefer kesin çatlamış de mi? Yani t diğerine göre silik bayağı
Hadı bekleyelım ozaman doktor daha guvenılır cunku trstten :)sen ne zamandır denıyorsunEvet canım düzenli
Kızzzzzz beni hatırlamadın mıııııııııı??Hadı bekleyelım ozaman doktor daha guvenılır cunku trstten :)sen ne zamandır denıyorsun
Bir de her ay kesin olarak yumurtlamiyoruz maalesef. Adet olsam bile bazen yumurtlama olmadan adet oluyoruz ama bilimsel olarak nasıl oluyor anlamis degilim. (Tabi bu dediğim çok düşük bir ihtimal )
VAlla kuzum ısım yabancı degılde okadar kısıyle konusuyoruz kı kusuruma bakmaKızzzzzz beni hatırlamadın mıııııııııı??Eski konuşmalarımız var biliyor olman lazımmmm 2 aydır canım
Yok be kuzum, ne kusuruVAlla kuzum ısım yabancı degılde okadar kısıyle konusuyoruz kı kusuruma bakma(((
Mucukkk mucukYok be kuzum, ne kusuru
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi içinAdet kanaması rahim yatağının sökülmesi ve vücuttan atılmasıdır. Yumurtlama olduysa döllenen yumurta o rahim yatağına gömülüyor ve büyüyor. Rahim yatağına döllenen yumurta gelmezse sökülüp vüxuttan her ay atılıyor yani adrt kanaması yaşıyoruz. Yumutlama her ay olmayabiliyor
Bekliyorum kuzumKızlarr geldimm bende valla okadar çok çalışıyomki aslında herşeyi okuyorum ama inanın anam arıyor telf konuşmayı uzatamıyom o derece ... yoksa aklım kalbim dualarım sizlerle
CansınnValla öle oldu şu işlerimi hallediyim bomba gibi taktiklerle gelcem merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?