- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.201
Hee öyle olduk şimdi umursamazGUnaydın kızlar ben dıgee topıge gecıyorum burada kalmamın sebebı zerdem ve sızdınız ama konu sahıbı umursamaz ve cevap vermıyor mesajlara uzaktan begenıyor sadece o nedenle dıger tarafa gecıyorum umarım zerdem gelır onunla konusuruz:)
Günaydın kuzumGünaydınlar
Yaa iste bu sonuca cok sevindimNabiyonuz ben yoktum geldim geri Zerdimn cokk selamı var sizlere yakında gelecek inşallah ve eşinin test sonuçları cok mükemmel cıkmış
SAna defalarxa mesaj atrım canım cevap vermedınHee öyle olduk şimdi umursamazcanın sag olsun kuzum güle güle git
Yaa bende cok sevındımah bı ulassam onaYaa iste bu sonuca cok sevindimkim bilir zerdo nasil mutlu oldu. Selam soyle benden olur mu?
Yaa bende cok sevındımah bı ulassam ona
Günaydın canımmmmmmm, valla mı kızzz?Nabiyonuz ben yoktum geldim geri Zerdimn cokk selamı var sizlere yakında gelecek inşallah ve eşinin test sonuçları cok mükemmel cıkmış ❤
COk guzel demıssın bıtanem ama ben zerdeme ulasmak ıcınde ona yazdım baska seyler ıcınde bana cevap atmıyor bende uzuldumKızlar ❤❤❤ Böyle yapmayin ama belli ki bi yanlis anlama olmustur. İkinizide seviyoruz biz ayri ayrisizde birbirinizi nettende olsa biliyosunuz kac aydir konusuyoruz destek oluyoruz birbirimize
Anladim kuzum. Bilmiyodum ben ozelden ulasmaya çalıştığını. Belki yinede bi aciklamasi vardir bisey der pelus simdi görsün deCOk guzel demıssın bıtanem ama ben zerdeme ulasmak ıcınde ona yazdım baska seyler ıcınde bana cevap atmıyor bende uzuldum
Canimsın sende oylesin
Evt cnm dun oglen aldılar sonucuGünaydın canımmmmmmm, valla mı kızzz?Ben demiştim ama ona son konuştuğumuzda güzel çıkacak sonuçlarınız diye çok mutlu oldum şimdi sen nasılsın pelush?
Ohhhh çok şükürEvt cnm dun oglen aldılar sonucu ❤❤❤❤
100yuz düzelme diye bilirim size zerdem kendi gelince acıklar zaten sende durumlar nasıl cnmOhhhh çok şükür
Valla balım aynı, 2 gündür deniyoruz bakalım100yuz düzelme diye bilirim size zerdem kendi gelince acıklar zaten sende durumlar nasıl cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?