Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GUnaydın kızlar ben dıgee topıge gecıyorum burada kalmamın sebebı zerdem ve sızdınız ama konu sahıbı umursamaz ve cevap vermıyor mesajlara uzaktan begenıyor sadece o nedenle dıger tarafa gecıyorum umarım zerdem gelır onunla konusuruz:)

Hee öyle olduk şimdi umursamaz canın sag olsun kuzum güle güle git

Nabiyonuz ben yoktum geldim geri Zerdimn cokk selamı var sizlere yakında gelecek inşallah ve eşinin test sonuçları cok mükemmel cıkmış
Yaa iste bu sonuca cok sevindim kim bilir zerdo nasil mutlu oldu. Selam soyle benden olur mu?

Kızlar Böyle yapmayin ama belli ki bi yanlis anlama olmustur. İkinizide seviyoruz biz ayri ayri sizde birbirinizi nettende olsa biliyosunuz kac aydir konusuyoruz destek oluyoruz birbirimize

Nabiyonuz ben yoktum geldim geri Zerdimn cokk selamı var sizlere yakında gelecek inşallah ve eşinin test sonuçları cok mükemmel cıkmış ❤
Günaydın canımmmmmmm, valla mı kızzz? Ben demiştim ama ona son konuştuğumuzda güzel çıkacak sonuçlarınız diye çok mutlu oldum şimdi sen nasılsın pelush?

Kızlar ❤❤❤ Böyle yapmayin ama belli ki bi yanlis anlama olmustur. İkinizide seviyoruz biz ayri ayri sizde birbirinizi nettende olsa biliyosunuz kac aydir konusuyoruz destek oluyoruz birbirimize
COk guzel demıssın bıtanem ama ben zerdeme ulasmak ıcınde ona yazdım baska seyler ıcınde bana cevap atmıyor bende uzuldum

COk guzel demıssın bıtanem ama ben zerdeme ulasmak ıcınde ona yazdım baska seyler ıcınde bana cevap atmıyor bende uzuldum
Anladim kuzum. Bilmiyodum ben ozelden ulasmaya çalıştığını. Belki yinede bi aciklamasi vardir bisey der pelus simdi görsün de Ah Zerdeme ulasabilsek bi...

Kızlar hamiş olanlar Dopller kulanan var mı aranızda

Eklentiler

• 996B3C30-4E9A-42C8-90C4-7A502B134727.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…