Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bat 6 eylül ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve halsizim. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğimde de aynısı olmuştu çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan Daha önce bebişi olanlar normal mi böyle bir ağrı? Yaşayan oldu mu hiç?

hiç bilmiyorumki ya... kasıklarda ağrı normal kuzum bat günü yaklaşınca herkeste oluyor ama senin başka özel durumun varmış

Kızlar ya bugün baya akıntım var... sanki yumurtlama zamanım gibi... nie bu akıntı anlamadm...
2. kezmi yumurtluyorum acebe -_-

Kizlar tavsiyem erken test yapmayin ben ilk denemmiz yaptim piskolojim alt ust gezindim 2 gun kendime zor geldim bugunde adet oldum bekleyin en guseli adet oldum rahatladim en azindan kafamdaki delu sorular gitri acaba diye en iyisi beklemek

hiç bilmiyorumki ya... kasıklarda ağrı normal kuzum bat günü yaklaşınca herkeste oluyor ama senin başka özel durumun varmış
Bende bu durumdan şikayetçiyim canım senin yumurtlama dan sonra ağrın olfumu benim iki gündür sağ kasığımda çok ağrım var ara ara geliyo ama çok ağrıyo

Canım benin yumurtlamam uygulamadakinden 6 gün sonra oldu testte pik gördüm bendede ıslaklık vardı bu gün kesin yumurtluyorum dedim o gün pik oldu sakın kaçırma bu günü

Canım benin yumurtlamam uygulamadakinden 6 gün sonra oldu testte pik gördüm bendede ıslaklık vardı bu gün kesin yumurtluyorum dedim o gün pik oldu sakın kaçırma bu günü
kuzum ben uygulamayla değil testle takip ediyorum zaten ama yumurtlama şeklinde akıntı yok.. daha az.. yinede eve gidince test yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…