- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.621
aaaa.. umarım ciddi bişi yoktur.. sen dinlen iyiceSağol bacım yok zaten 2gundur başım dönüyor benim tansiyon die gitim bakalım yarın kan alacaklar ama hamile degilim adetim geldi cnm
Duramıyorum ki yerimdeaaaa.. umarım ciddi bişi yoktur.. sen dinlen iyice
kız kan verdin azcık dinlen... akşama bulaşıkları yerleştirirsinDuramıyorum ki yerimdebulaşıklar beni bekliyor makina acmış kapağı koy bulaşıkları diyor
hiç bilmiyorumki ya... kasıklarda ağrı normal kuzum bat günü yaklaşınca herkeste oluyor ama senin başka özel durumun varmışYa kızlar bat 6 eylül ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve halsizim. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğimde de aynısı olmuştu çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktanDaha önce bebişi olanlar normal mi böyle bir ağrı? Yaşayan oldu mu hiç?
Ovu. testin varsa bi bak istersen ama regl yaklaşınca olan bi akıntı da olabilirKızlar ya bugün baya akıntım var... sanki yumurtlama zamanım gibi... nie bu akıntı anlamadm...
2. kezmi yumurtluyorum acebe -_-
reglim 10 eylülde kuzum daha var... ovulasyon testim var.. ama daha geçen hafta gördm yumurtlamayı.. bu kadar erken olurmu yaOvu. testin varsa bi bak istersen ama regl yaklaşınca olan bi akıntı da olabilir
Buradayım benUnutulduk aldatıldık biz gruptan ayrıldıksağlık olsun kuzularımm
Bence değildir o zamanreglim 10 eylülde kuzum daha var... ovulasyon testim var.. ama daha geçen hafta gördm yumurtlamayı.. bu kadar erken olurmu ya
Yumurtlama olabilir canımKızlar iki tarfata da kasıklarımda felaket agrı var ne demek acaba
kuzum 28de yumurtlamam oldum.. daha 5 gün geçti.. zaten yumurtlama kadar aşırı akıntı değil ama ıslaklık hissediyorum ve kasıklarımda ağrı varYumurtlama olabilir canım
Bende bu durumdan şikayetçiyim canım senin yumurtlama dan sonra ağrın olfumu benim iki gündür sağ kasığımda çok ağrım var ara ara geliyo ama çok ağrıyohiç bilmiyorumki ya... kasıklarda ağrı normal kuzum bat günü yaklaşınca herkeste oluyor ama senin başka özel durumun varmış
Canım benin yumurtlamam uygulamadakinden 6 gün sonra oldu testte pik gördüm bendede ıslaklık vardı bu gün kesin yumurtluyorum dedim o gün pik oldu sakın kaçırma bu günükuzum 28de yumurtlamam oldum.. daha 5 gün geçti.. zaten yumurtlama kadar aşırı akıntı değil ama ıslaklık hissediyorum ve kasıklarımda ağrı var
bünyem eşimin uzun süre yanımda kalmasına alışık değil.. ondanmı acebe
kuzum ben uygulamayla değil testle takip ediyorum zaten ama yumurtlama şeklinde akıntı yok.. daha az.. yinede eve gidince test yapacamCanım benin yumurtlamam uygulamadakinden 6 gün sonra oldu testte pik gördüm bendede ıslaklık vardı bu gün kesin yumurtluyorum dedim o gün pik oldu sakın kaçırma bu günü
Ya ben seni pelush sandım bi anCanım benin yumurtlamam uygulamadakinden 6 gün sonra oldu testte pik gördüm bendede ıslaklık vardı bu gün kesin yumurtluyorum dedim o gün pik oldu sakın kaçırma bu günü
Canım ben seni pelush sandım bian o yüzdenkuzum ben uygulamayla değil testle takip ediyorum zaten ama yumurtlama şeklinde akıntı yok.. daha az.. yinede eve gidince test yapacam
Pelus biraz hasta dinleniyors
Ya ben seni pelush sandım bi an
Benimde 7 siBı yanım gıt erken gebelık testı al dıyor 7sı cumartesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?