- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.641
Hahahahhahas
Ya ben seni pelush sandım bi an
Canım 6snda test yapmayı dusunuyorum suanda yapsam cıkmaz sanırımBenimde 7 si
Nasık
Nasıl gidiyor bebek çalışmaları kuzum
[/QUOTEdoktorun söylediği zamanları değerlendirdik salı gunu igne yapmistik carsamba cuma pazar degerlendirin dedi doktorum beklemedeyiz artık
sadece 10 ile 20 arasimi ya gec yumurtlama olursawalla canım benim gibi hiç bir sıkıntısı olmayıp gebe kalamayanlar için en güzeli bu bence yumurtlama takibi yapmaya hiç gerek yok..bu şekilde stres de yok..
hormonlarin yukselmistir normal bencereglim 10 eylülde kuzum daha var... ovulasyon testim var.. ama daha geçen hafta gördm yumurtlamayı.. bu kadar erken olurmu ya
Her ayın gebelik grubuna katılıyorum.Tabiki bu ayda birlikteyiz kızlar. agustos hayalleri finish..
Ama ben bugün ne yaptım biliyomusunuz? sosyal mecra hesaplarınızdan araştırın burayı.'yanıklar baharat' orayı aradım tahlıl sonuclarımı gönderdim. bana ne gerekir diye bi kaç parça şey gönderecek. bitki karışımları.En sorunu olanlar bile gebe kalmış. Regl zamanı kullanılmaması gerekiyormuş.Gelsin bakalım bide bunu deneyelim.Sizde bi bakın. bana yararı olmaz. içinizden birine yararı dokunur belki nasiplenmiş olur.
test yapsan cikar belki dr a gorunup ilac kullanman gerekebilir bende nisanda kimyasal gecirdim anliyorum o korkularini allah hayirlisini nasip etsin cumlemizehiç bilmiyorumki ya... kasıklarda ağrı normal kuzum bat günü yaklaşınca herkeste oluyor ama senin başka özel durumun varmış
Ya kızlar bat 6 eylül ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve halsizim. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğimde de aynısı olmuştu çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktanDaha önce bebişi olanlar normal mi böyle bir ağrı? Yaşayan oldu mu hiç?
sana yazmisim yanlislikla cgokce ye yazacaktimtest yapsan cikar belki dr a gorunup ilac kullanman gerekebilir bende nisanda kimyasal gecirdim anliyorum o korkularini allah hayirlisini nasip etsin cumlemize
Enfeksiyon akıntısı da olabilir canım usutmus de olabilirsin ama dediğin gibi belki de ikinci yumurtlamandirKızlar ya bugün baya akıntım var... sanki yumurtlama zamanım gibi... nie bu akıntı anlamadm...
2. kezmi yumurtluyorum acebe -_-
aynen öyle yapayım bariAma moralini bozma hemen lütfenovulasyon testi yap bakalım işi garantiye al
İnşallah değildirbilemiyorum kızlar... sol tarafımda ağrım dinmiyor... ve akıntım yumurtlama kadar çok olmasada var...
umarım enfeksiyon değildir
inş cnm... ama yakında regl olcam..İnşallah değildirayaklarını karnını belini sıcak tut
CANIM bı doktora gorunsenbilemiyorum kızlar... sol tarafımda ağrım dinmiyor... ve akıntım yumurtlama kadar çok olmasada var...
umarım enfeksiyon değildir
regl olcam sanırım cnm ya... çnkü sivilcelerim pörtlemeye başlıorCANIM bı doktora gorunsen
Refl olmayı dusunuyorsan bı test mo yapsan acabaregl olcam sanırım cnm ya... çnkü sivilcelerim pörtlemeye başlıorof of
sadece 10 ile 20 arasimi ya gec yumurtlama olursa
normalde 7si olması lazım regl, ama yumurtlama geicikince ve doktorların mantığıyla 10nuna sarktı, ee bu durumda daha erken ama belirtiler regl belirtisi.. bilemiorum.. akşama ovulasyon yapacam yinedeRefl olmayı dusunuyorsan bı test mo yapsan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?