- 10 Mart 2019
- 72
- 72
- 8
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.661
bide bunu deneyelim bakalimwalla prof dr öyle söylemişti..
seni umutlandirmak istemem ama benim iki gebeligimdede (ikincisi kimyasaldi ama ) sivilceler portledi idrar yolu enfeksiyonu oldum ve adet oldum diye habire wc ye kosturuyordum bunlar olagan belirtiler hamilede olabilirsin umudunu yitirmenormalde 7si olması lazım regl, ama yumurtlama geicikince ve doktorların mantığıyla 10nuna sarktı, ee bu durumda daha erken ama belirtiler regl belirtisi.. bilemiorum.. akşama ovulasyon yapacam yinede
hiç sanmıyorum ki.. ben zaten gebe kalırsam kimyasal bile olsa bu mucize olurseni umutlandirmak istemem ama benim iki gebeligimdede (ikincisi kimyasaldi ama ) sivilceler portledi idrar yolu enfeksiyonu oldum ve adet oldum diye habire wc ye kosturuyordum bunlar olagan belirtiler hamilede olabilirsin umudunu yitirme ❤
HABer ver bız canımnormalde 7si olması lazım regl, ama yumurtlama geicikince ve doktorların mantığıyla 10nuna sarktı, ee bu durumda daha erken ama belirtiler regl belirtisi.. bilemiorum.. akşama ovulasyon yapacam yinede
Amin canım yarın sabah yapıcam test ilk idrarla hayırlısı bakalımtest yapsan cikar belki dr a gorunup ilac kullanman gerekebilir bende nisanda kimyasal gecirdim anliyorum o korkularini allah hayirlisini nasip etsin cumlemize
Hepsi şu an bende var lütfen aynısı olmasın ya hiç kimse yaşamasın çok kötüal benden de o kadar. bendede düşükten sonra öyle bişey oluştu. ve aynı şekilde belirtim kasık batması ve sık wc idi.
şimdi aynı belirtileri yaşamaktan bende korkuyorum.
Yk kuzum yumurtlama değil..HABer ver bız canım
COk sukur canim gozunaydinSonucum 230.89 çıktı kızlar. Regl min ilk günüydü bugün. Doktoru aradım cumartesi kese görünür hale gelir bekliyorum dedi. İnsallah herşey yolunda gider
gozun aydin allah tamamina erdirsin insallahSonucum 230.89 çıktı kızlar. Regl min ilk günüydü bugün. Doktoru aradım cumartesi kese görünür hale gelir bekliyorum dedi. İnsallah herşey yolunda gider
Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallahSonucum 230.89 çıktı kızlar. Regl min ilk günüydü bugün. Doktoru aradım cumartesi kese görünür hale gelir bekliyorum dedi. İnsallah herşey yolunda gider
Canım bende seninle aynı durumdayım sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı var bekleyelim bakalım ne olucak ama ben normal adet tarihimi baz alıyorum hep düzenlidir çünkü geç yumurtlamama rağmenbilemiyorum kızlar... sol tarafımda ağrım dinmiyor... ve akıntım yumurtlama kadar çok olmasada var...
umarım enfeksiyon değildir
Hepsi şu an bende var lütfen aynısı olmasın ya hiç kimse yaşamasın çok kötüne kadarlıkken olmuştu senin düşük? kana
Bekliorm bakalım cnm ama benm umudum ykCanım bende seninle aynı durumdayım sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı var bekleyelim bakalım ne olucak ama ben normal adet tarihimi baz alıyorum hep düzenlidir çünkü geç yumurtlamama rağmen
Hayirli olsun canim bize de dua et ☺Sonucum 230.89 çıktı kızlar. Regl min ilk günüydü bugün. Doktoru aradım cumartesi kese görünür hale gelir bekliyorum dedi. İnsallah herşey yolunda gider
Hayirli olsun canim bize de dua et ☺
Been❤Kimler buradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?