Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normalde 7si olması lazım regl, ama yumurtlama geicikince ve doktorların mantığıyla 10nuna sarktı, ee bu durumda daha erken ama belirtiler regl belirtisi.. bilemiorum.. akşama ovulasyon yapacam yinede
seni umutlandirmak istemem ama benim iki gebeligimdede (ikincisi kimyasaldi ama ) sivilceler portledi idrar yolu enfeksiyonu oldum ve adet oldum diye habire wc ye kosturuyordum bunlar olagan belirtiler hamilede olabilirsin umudunu yitirme

seni umutlandirmak istemem ama benim iki gebeligimdede (ikincisi kimyasaldi ama ) sivilceler portledi idrar yolu enfeksiyonu oldum ve adet oldum diye habire wc ye kosturuyordum bunlar olagan belirtiler hamilede olabilirsin umudunu yitirme ❤
hiç sanmıyorum ki.. ben zaten gebe kalırsam kimyasal bile olsa bu mucize olur

al benden de o kadar. bendede düşükten sonra öyle bişey oluştu. ve aynı şekilde belirtim kasık batması ve sık wc idi.
şimdi aynı belirtileri yaşamaktan bende korkuyorum.
Hepsi şu an bende var lütfen aynısı olmasın ya hiç kimse yaşamasın çok kötü ne kadarlıkken olmuştu senin düşük? kana

bilemiyorum kızlar... sol tarafımda ağrım dinmiyor... ve akıntım yumurtlama kadar çok olmasada var...
umarım enfeksiyon değildir
Canım bende seninle aynı durumdayım sağ kasığımda çok ağrı ve akıntı var bekleyelim bakalım ne olucak ama ben normal adet tarihimi baz alıyorum hep düzenlidir çünkü geç yumurtlamama rağmen

Hepsi şu an bende var lütfen aynısı olmasın ya hiç kimse yaşamasın çok kötü ne kadarlıkken olmuştu senin düşük? kana

1,5 aylıkken falan değerleri yükselmedi düştü vs. Zordu ya çok. O stres sürekli kan verme falan.
Şimdi düşükten sonraki ilk ayım işte :/
Senin nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…