Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntım da yok bugün hiç kupkuruyum
Canim diyorum ya hic takma varsa adetin gecikince goruceksin zaten ama bu belirttim var su belirtim var diyip sonra olmayinca cok üzüleceksin ben yasadim daha yeni çöktüm resmen ondan sendr üzülme bekle en temizi adet geciktimi şüphelenmek ben bidaha adetim gecmeden asla girmem hamilelik havasi 2 gundur aglaya aglaya gozlerim şişti

Kıyamam ya ağlama hayırlısı olsun olur inşallah Eylül olmadı Ekim'de olur Allah'ın izniyle . Sen haklısın aslında belirti olsa ve negatif çıksa daha çok üzülürüm Allah'ım bize de nasip etsin annelik duygusunu inşallah esimin ailesi torun istiyor strese giriyorum diyemiyorum ki ilk 3 ay zaten vajinusmustum yapamadik diye

Amin canim insallah hepimize bu ay yine denicez iste olanaa kadar böyle devam

Bosver baskalarini kimseyede aciklama yapma siz deneyin oldugu zaman olur

Düşünmüyoruz desen belki sormazlar canim. Ben dusunmuyoruz diyerek kurtulmustum boyle sorulardan. Deli gibi istiyordum ama biri sorunca dusunmuyoruz diyodum tekrar sormuyolardi

Düşünmüyoruz desen belki sormazlar canim. Ben dusunmuyoruz diyerek kurtulmustum boyle sorulardan. Deli gibi istiyordum ama biri sorunca dusunmuyoruz diyodum tekrar sormuyolardi
Öyle diyorum ama kendim inanmadığım şeye sanki başkasi da inanmiyormus gibi hissediyorum sonra 3 gün buna üzülüyorum bebiş olmadı diye.. halbuki ne büyük sorunlar atlattık çok şükür buradki herkesin bebişi olacak ben inanıyorum hatime başladım kizlar dua edecm hepimize

1,5 aylıkken falan değerleri yükselmedi düştü vs. Zordu ya çok. O stres sürekli kan verme falan.
Şimdi düşükten sonraki ilk ayım işte :/
Senin nasıl oldu?
Benim 3 haftalıkmış kese yoktu görünen acaba dış gebelik mi diye devamlı korkuttular beni. Aynen senin gibi hep kan verdim. Eğer kendi düşmezse kürtaj dediler hep gerilim vardı 2 hafta boyunca. Sonra regl gibi düştü gitti

Biz de Tam 1 yildir istiyoruz olmadi hala... gecen ay rahim agzi yarasi yaktirdim bir ay iliski yasakti bugun adetimin 5.gunu. 2.gunden itibaren bal corekotu tarcin polen yiyorum. Haftaya tatile gidiyoruz ve tatil sirasinda yumurta catlama zamanina geliyor tatilde de ovulasyon testiyle takip edicem. Hadi bir tatill bebisii gelir insalahhhh

Allah kabul etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…