- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.681
Ben de buradayım ama hiç keyfim yok hiç bir belirti yok ben deKimler buradaa❤❤❤
Belirtilere hiç takma bence bende butun belirtiler vardi kesin hamileyim diyodum ama malesefBen de buradayım ama hiç keyfim yok hiç bir belirti yok ben de
Akıntım da yok bugün hiç kupkuruyumBelirtilere hiç takma bence bende butun belirtiler vardi kesin hamileyim diyodum ama malesef
Canim diyorum ya hic takma varsa adetin gecikince goruceksin zaten ama bu belirttim var su belirtim var diyip sonra olmayinca cok üzüleceksin ben yasadim daha yeni çöktüm resmen ondan sendr üzülme bekle en temizi adet geciktimi şüphelenmek ben bidaha adetim gecmeden asla girmem hamilelik havasi 2 gundur aglaya aglaya gozlerim şiştiAkıntım da yok bugün hiç kupkuruyum
Kıyamam ya ağlama hayırlısı olsun olur inşallah Eylül olmadı Ekim'de olur Allah'ın izniyle . Sen haklısın aslında belirti olsa ve negatif çıksa daha çok üzülürüm Allah'ım bize de nasip etsin annelik duygusunu inşallahCanim diyorum ya hic takma varsa adetin gecikince goruceksin zaten ama bu belirttim var su belirtim var diyip sonra olmayinca cok üzüleceksin ben yasadim daha yeni çöktüm resmen ondan sendr üzülme bekle en temizi adet geciktimi şüphelenmek ben bidaha adetim gecmeden asla girmem hamilelik havasi 2 gundur aglaya aglaya gozlerim şişti
Amin canim insallah hepimizeKıyamam ya ağlama hayırlısı olsun olur inşallah Eylül olmadı Ekim'de olur Allah'ın izniyle . Sen haklısın aslında belirti olsa ve negatif çıksa daha çok üzülürüm Allah'ım bize de nasip etsin annelik duygusunu inşallahesimin ailesi torun istiyor strese giriyorum diyemiyorum ki ilk 3 ay zaten vajinusmustum yapamadik diye
Amin canim insallah hepimizebu ay yine denicez iste olanaa kadar böyle devam
Bosver baskalarini kimseyede aciklama yapma siz deneyin oldugu zaman olur
[/QUOTE= "Didem6235
Amin canım inşallah
Aynen takmıyorum o kadar çok
Düşünmüyoruz desen belki sormazlar canim. Ben dusunmuyoruz diyerek kurtulmustum boyle sorulardan. Deli gibi istiyordum ama biri sorunca dusunmuyoruz diyodum tekrar sormuyolardiKıyamam ya ağlama hayırlısı olsun olur inşallah Eylül olmadı Ekim'de olur Allah'ın izniyle . Sen haklısın aslında belirti olsa ve negatif çıksa daha çok üzülürüm Allah'ım bize de nasip etsin annelik duygusunu inşallahesimin ailesi torun istiyor strese giriyorum diyemiyorum ki ilk 3 ay zaten vajinusmustum yapamadik diye
Öyle diyorum ama kendim inanmadığım şeye sanki başkasi da inanmiyormus gibi hissediyorum sonra 3 gün buna üzülüyorum bebiş olmadı diye.. halbuki ne büyük sorunlar atlattık çok şükür buradki herkesin bebişi olacak ben inanıyorumDüşünmüyoruz desen belki sormazlar canim. Ben dusunmuyoruz diyerek kurtulmustum boyle sorulardan. Deli gibi istiyordum ama biri sorunca dusunmuyoruz diyodum tekrar sormuyolardi
Benim 3 haftalıkmış kese yoktu görünen acaba dış gebelik mi diye devamlı korkuttular beni. Aynen senin gibi hep kan verdim. Eğer kendi düşmezse kürtaj dediler hep gerilim vardı 2 hafta boyunca. Sonra regl gibi düştü gitti1,5 aylıkken falan değerleri yükselmedi düştü vs. Zordu ya çok. O stres sürekli kan verme falan.
Şimdi düşükten sonraki ilk ayım işte :/
Senin nasıl oldu?
Tebrik ederiiiiiiiiiimmmmGünaydınnnn. Yaptım bu sabah erken testi. 4 gün var reglimeEki Görüntüle 2302661
Allah kabul etsin canimÖyle diyorum ama kendim inanmadığım şeye sanki başkasi da inanmiyormus gibi hissediyorum sonra 3 gün buna üzülüyorum bebiş olmadı diye.. halbuki ne büyük sorunlar atlattık çok şükür buradki herkesin bebişi olacak ben inanıyorumhatime başladım kizlar dua edecm hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?