Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Eylül geçse de umudunuz geçmesin. İlk evliliğim de 2 düşük yaptım. Ben aşırı çok istiyordum çocuk ama evli olduğum zat hiç istemiyordu. İyi ki olmadı ozaman diyorum. Eşimle evleneli eşim çok istiyordu benim artık isteğim kalmamıştı. Dediğim gibi hala anne olacağım gibi hissetmiyorum. Her bebeğin geleceği zaman belli zaten Allah ne yazdıysa. Önce ruh sağlığımjzi koruyalım yipranmayalim. Sağlıkla hayırlı zamanda gelsinler inşallah hepsi.

daha önce kimyasal yaşamayanlar evet adetin geçikmesini beklesin ama yaşayanlar bence takip etsin. kan pıhtılaşma sorunu vs belki başka bir problemi kimyasala sebep veriyordur 3 ten sonrasını dikkate alıyor hocalar.

bilmiyorum kızlar bu ay ben çok ümitliydim.. hani biri hissetmekten bahsetmişti ya.. işte hissediordum.. hala bişey geçmiş değil ama hissetmiyorum
sivilcelenme var, halsizlik, kabızlık, kasık ağrısı,aşırı terleme.. bunlar benim regl belirtilerim.. her zaman olmadan 3-4 gün önce başlar bu belirtiler başladı da zaten...
tek fark eden şey bu aralar idrarım geldiğinde böyle sanki bi saat idrarda kalacam hissi var, lavaboya gidiyorum bişi yok
sanırım enfeksiyon kaptım

Sonucum 230.89 çıktı kızlar. Regl min ilk günüydü bugün. Doktoru aradım cumartesi kese görünür hale gelir bekliyorum dedi. İnsallah herşey yolunda gider
Hayırlısı olsun kuzum sen 4gun once erken gebelık testı mo normal test mo yapmıstın benımde 4 gunum kaldı

Kızlar reglıme 4gun kaldı test yapıcam bugun kafama koydum veya dırek kan mı versem sıfır belırtı ayrıca ama sadece meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…