- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.701
Halsizim, hasta olcam sanrm.. Erkenden uyudum dündeNe oldu aşkımm
Hayırlısı olsun kuzum sen 4gun once erken gebelık testı mo normal test mo yapmıstın benımde 4 gunum kaldıSonucum 230.89 çıktı kızlar. Regl min ilk günüydü bugün. Doktoru aradım cumartesi kese görünür hale gelir bekliyorum dedi. İnsallah herşey yolunda gider
illa baktıracaksan kan ver o zaman cnm.. bari net görürsünKızlar reglıme 4gun kaldı test yapıcam bugun kafama koydum veya dırek kan mı versem sıfır belırtı ayrıca ama sadece meraktan
Ne dıyıp verıcem kanı canım reglıme varya daha?ozel bı hastaneye gıdıp acılden mı gırıs yapıcam nasıl olcakilla baktıracaksan kan ver o zaman cnm.. bari net görürsün
aile hekimliğinede gidebilirsin.. gebelikten şüpheleniorum gebelik testi verebilirmiyim dersinNe dıyıp verıcem kanı canım reglıme varya daha?ozel bı hastaneye gıdıp acılden mı gırıs yapıcam nasıl olcak
Aıle hekımı sanırım sey dıe soruyormus adet gectı mı dıe?aile hekimliğinede gidebilirsin.. gebelikten şüpheleniorum gebelik testi verebilirmiyim dersin
geçti deAıle hekımı sanırım sey dıe soruyormus adet gectı mı dıe?
Ama bu sefer de dıyelımkı deger dusuk anlamıcak mıgeçti debence heryerde sorarlar.. çünkü ilk belirti regl gecikmesidir
iyide cnmm her regl geçen hamile değildir... kaç kişi senin gibi yaptırıyor... burda kızların yorumlarından da okumuyormuyuz.. bazıları her ay gidiyormuşAma bu sefer de dıyelımkı deger dusuk anlamıcak mı
Hemen cıkar mı sonuc acaba ona gore test alcamiyide cnmm her regl geçen hamile değildir... kaç kişi senin gibi yaptırıyor... burda kızların yorumlarından da okumuyormuyuz.. bazıları her ay gidiyormuş
kuzum öğlene kadar çıkar.. ama erkende üzülmem diosan erken gebelik testi al..Hemen cıkar mı sonuc acaba ona gore test alcam
Acaba sıstemden fln gorebılcekmıım yoksa tekrar oglen mı gıdıcem efer oleyse gıtmıcem cunkukuzum öğlene kadar çıkar.. ama erkende üzülmem diosan erken gebelik testi al..
ama sende biliosnki kan en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?