- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.721
bilemiyorum cnm.. heryerin sistemi farklı.. ama dediğim gibi üüzülmeyeceksen test alAcaba sıstemden fln gorebılcekmıım yoksa tekrar oglen mı gıdıcem efer oleyse gıtmıcem cunku
inş olmazsn cnmGünaydın kızlar. Benimde reglime 4 gün kaldı. Ama sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. Beklemek çok zor
Tamam kana gıdıyorum bı sorarımbilemiyorum cnm.. heryerin sistemi farklı.. ama dediğim gibi üüzülmeyeceksen test al
kan en doğrusu cnm.. yapta bian önce hissin gitsin.. yoksa sen kalpten gidecen kızresmen yolda eczane mı kan testı mo doe uc kez durdum ya((
RUyamda gordum test yapıyodumkan en doğrusu cnm.. yapta bian önce hissin gitsin.. yoksa sen kalpten gidecen kız
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel cnmRUyamda gordum test yapıyodum((bıde bugun ızın almıstım bunda bı hayır var dıe fırladım yataktan ınsallah umıtlerım bosa cıkmaz
Gunaydın bebek:)Günaydın aşklarımmmm❤❤❤❤❤❤
Günaydın bacım.. nasıl oldun tatlımGünaydın aşklarımmmm❤❤❤❤❤❤
ilk 5 dakika önemli bacım...Günaydın herkese:) erken gebelik testi yaptım ama 5 dk yı geçince çok çok ince bi çizgi oldu sadece ışıkta görününen:/ Ama ümitlenmicem hemen geçsin kan vericem ben de
KAc gun once yaptın canımGünaydın herkese:) erken gebelik testi yaptım ama 5 dk yı geçince çok çok ince bi çizgi oldu sadece ışıkta görününen:/ Ama ümitlenmicem hemen geçsin kan vericem ben de
Şükür bugün daha iyi cnmGünaydın bacım.. nasıl oldun tatlım
6 Eylül regl günüm normalde, dayanamadım yaptım valla ama kesin geçene kadar reglim umutlanmıcamKAc gun once yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?