- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.741
Hadi inşallah güzel haberler ver bizeTest aldım mwcbur
Foto atarmısın kuzumnbende aldım sımdı test6 Eylül regl günüm normalde, dayanamadım yaptım valla ama kesin geçene kadar reglim umutlanmıcam
ay o dış gebelik korkusunu bende unutamıyorum.Benim 3 haftalıkmış kese yoktu görünen acaba dış gebelik mi diye devamlı korkuttular beni. Aynen senin gibi hep kan verdim. Eğer kendi düşmezse kürtaj dediler hep gerilim vardı 2 hafta boyunca. Sonra regl gibi düştü gitti
6 Eylül regl günüm normalde, dayanamadım yaptım valla ama kesin geçene kadar reglim umutlanmıcam
[/Q
çok sevindimm.. aynı şeyleri yaşamış biri olarak şu an o testin pozitif çıkması bana da umut :)
ıh işte ben dedim sana... regl gününü bekle kuzum 4 gün var dahaMoralım asırı bozuldu
Bugun verecem kanPeLushbaby bacım tahlil sonuçlarını aldınmı.. dikkat et he kendine
bende isyan çıkaracam konu açacam... erken gebelik testleri kaldırılsın diesonra kızlar böyle merak içinde kalıyor işte
Kuzu tam netncekseneMoralım asırı bozuldu
Net cekseneKuzu tam netnceksene
YOK canım tum umıdım gıttı bu test guvenılır yanı olmamıs ısteıh işte ben dedim sana... regl gününü bekle kuzum 4 gün var daha
Kuzu tam netnceksene
Test evde kaldı ki işe geldimTest yapan arkadaşlar testlerinizi göre bilirmiyiz❤ ❤
Canım sen en azından sorunu bılıyosun ben onuda bılmıyorum belkı bızdekı sıkıntI daha buyukolsun.. moral bozmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
hadi sirkelenin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... Ekimde olcak inşallah....
moral bozarsak hiç olmaz...
beni düşünün ya... ben ne yapayım olmayacağını bile bile deniorm.. hadi bozmayın güzel morallerinizi
beterin beteri var deyip devam edin
biliyorumda ne oluyor canım.. ne değişiyor.. keşke bilmeseydimCanım sen en azından sorunu bılıyosun ben onuda bılmıyorum belkı bızdekı sıkıntI daha buyuk
:;(( cıdden ben çöktüm cok pısmanım yaptıgıma bıdaha asla yapmıcambiliyorumda ne oluyor canım.. ne değişiyor.. keşke bilmeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?