Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:;(( cıdden ben çöktüm cok pısmanım yaptıgıma bıdaha asla yapmıcam
sakalım yokki sözüm dinlensin...
gerçekten bu erken gebelik testlerine sinir oluyorum ben kızlar... kaldı ki yanılma payları çok yüksek...
regl gününüzü bekleyin bence
üzülme kuzum ekimde olur inşallah ya...
bende regl olursam eğer ekimde diğer yöntemi deniecem

Canım ovulasyon testı kullanmayı nasıl yaoıyoruz pık gorunce mı ılıskı oluyor ıkısıde koyu oldugu gun?

Canım ovulasyon testı kullanmayı nasıl yaoıyoruz pık gorunce mı ılıskı oluyor ıkısıde koyu oldugu gun?
canım ben bu ay 3 gün pik sandım hatta yazmıştım.. meğerse 2 gün pik olmuş... ilk gün T koyuydu C gibi ama T mutlaka daha koyu ve belirgin olmalıymış..
T'nin C'den daha koyu olduğu gün pik..
o gün ve ondan sonra 2 gün (toplamda 3 gün) ilişki... sonra ara sonra ilişki, sonra birdaha ara birdaha ilişki.. bu şekildeymiş..

ama ben bu ay regl bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiyi deniecem.. yumurtlama gününden 3 gün önce perhiz yapıp yumurtlama günü ilişki ve sonrasını uygulayacam... böylece daha fazla ilişki.. spermler daha aktif oluyor gün aşırı olunca...
spermlerin aşırı vücutta kalmasıda spermleri öldürürmüş.. en fazla 5 gün kalmalıymış

Ben kaseti çıkarıp da bakıyom normalde ozaman daha net cıkıyor

benmki takvime göre uymuyor her zaman.. geçen ay uydu ama bu ay uymadı...
ama ben bu ay mutlaka regl bitiminde itibaren gün aşırı ilişki deniecem.. yumurtlamaya yakın 3 gün perhiz.. yumurtlamadan itibarende normal rutine devam edecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…