- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.761
sakalım yokki sözüm dinlensin...:;(( cıdden ben çöktüm cok pısmanım yaptıgıma bıdaha asla yapmıcam
Test evde kaldı ki işe geldimakşam inşallah eve gidince atayım
[/QUOTE gunaydin arkadaslar hadi insallah olur peki belirtin varmi paylasirmisin
erken yapmissin bence adet gununde tekrarlamalisinYOK canım tum umıdım gıttı bu test guvenılır yanı olmamıs ıste
Ama 6gun oncesı dıyor canımerken yapmissin bence adet gununde tekrarlamalisin
Canım ovulasyon testı kullanmayı nasıl yaoıyoruz pık gorunce mı ılıskı oluyor ıkısıde koyu oldugu gun?sakalım yokki sözüm dinlensin...
gerçekten bu erken gebelik testlerine sinir oluyorum ben kızlar... kaldı ki yanılma payları çok yüksek...
regl gününüzü bekleyin bence
üzülme kuzum ekimde olur inşallah ya...
bende regl olursam eğer ekimde diğer yöntemi deniecem
canım ben bu ay 3 gün pik sandım hatta yazmıştım.. meğerse 2 gün pik olmuş... ilk gün T koyuydu C gibi ama T mutlaka daha koyu ve belirgin olmalıymış..Canım ovulasyon testı kullanmayı nasıl yaoıyoruz pık gorunce mı ılıskı oluyor ıkısıde koyu oldugu gun?
Benim 3 ay önce düşük yaptığım gebelikte kanda bhcg 50 çıkarken test negatif çıkmıştı. Asla kesin değil bu sonuçlarYOK canım tum umıdım gıttı bu test guvenılır yanı olmamıs ıste
oh be beni onaylayan biri.. çok şükür...Benim 3 ay önce düşük yaptığım gebelikte kanda bhcg 50 çıkarken test negatif çıkmıştı. Asla kesin değil bu sonuçlar
Onaylayan ama aşırı merakından yine akıllanmadan erken gebelik testi yapan birisioh be beni onaylayan biri.. çok şükür...
olmaz işte kızlar bu sefer çok etkilenip stres oluyoruz.. yapmayın plsOnaylayan ama aşırı merakından yine akıllanmadan erken gebelik testi yapan birisi
Yalannnnnn belki gec dolenmeAma 6gun oncesı dıyor canım
demi ya... isyan çıkaracam isyan... yapmayın kuzularm yapmayınYalannnnnn belki gec dolenme
her ne kadar tahmin ettik diyorsakta yumurtlama gununu belki yanlis hesaplamis olabilirsin eminmisinAma 6gun oncesı dıyor canım
ovulasyon testi şart.her ne kadar tahmin ettik diyorsakta yumurtlama gununu belki yanlis hesaplamis olabilirsin eminmisin
Takvımden bakrım hep canımher ne kadar tahmin ettik diyorsakta yumurtlama gununu belki yanlis hesaplamis olabilirsin eminmisin
aynen benimde gecen ay ovu testim yetismedi kafamdan hesap yapmaya calisiyorumovulasyon testi şart.
bende akintiya gore anliyorum akintiyi gordummu ovu testide cift cizgi oluyorTakvımden bakrım hep canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?