Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende akintiya gore anliyorum akintiyi gordummu ovu testide cift cizgi oluyor
Sımdı adet olunca anlıcam dogeu mu bakmısım yumurtlamama gore dıe mesela bır gun gec olurda yumurtlama gunumde orrda sarkmıstır ben bunu bılemedıgım ıcın tutmamıstır yanı dımı adetım gelsın anlarım dogru gundemı bırlıkrw olmusum dıe

Günaydın kizlar uzulmeyelim ekimde olur insallah diyelim. Hayırlısı boyle demekki. Yumurtlama gununde birlikte oluncada kesin hamile kalcaz diye bisey olmuyo maalesef cunku stres cok etkiliyor..
kesinlikle sana katılıyorum kuzu.. ama sanki bizlerde sadece yumurtlama döneminde ilişki yaşayarakta biyerlerde eksik yapıyoruz gibime geliyor

kuzu sen hiç doktora göründünmü ? ne kadardır evlisin

Yumurtlama gününü tespit etmenin en güzel yolu ovulasyon testi kızlar, bende bu ay ovulasyonla belirledim yoksa takvimde 3-4 gün öncesini gösteriyordu. Demem o ki herkes reglden 14gün önce yumurtlamıyor inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız hepimiz ama olmazsa diğer ay kesinlikle ovulasyon testi kullanın derim.

Kuzularım kan verecrmm10:45 gece ama gebelik için değil cok başım dönüyor bakalım ne cıkacak hayırlısı inşallah

14ayşık evlıyım doktora gorundum ılk evlendıgımde hıc sorum yok dedı,agustos ayında korunmadık sadece ondadada hamıle kalamadım
kuzucum sende benim gibisin.. bende 14 aylık evliyim... temmuzda denedim olmadı ki o gün eşimde sorun olduğunu öğrendim..
bide ağustos denedim bat günün bekliorm ama olmayacak yoksa hissederdim..
çok şküür sizde sorun yok.. şanslısın.. Ekime olur inş

KUzum bende yokta belkı esımde var ona hıc baktırmadık kı ılk denemeydı bu ay sımdı adet oljnca anlarım dogru gundemı bırlıkte olmusum dıe degıl mı

kesinlikle sana katılıyorum kuzu.. ama sanki bizlerde sadece yumurtlama döneminde ilişki yaşayarakta biyerlerde eksik yapıyoruz gibime geliyor
Bu ay yumurtlama döneminde iliski yasayamadik ya ben uyuyakaldim ya yorgunduk misafir vardi zaten 2 guncuk bisey oncesi 2 gunde 1 seklindeydi. Bakalim regliye 10 gun gibi bisey kaldi ama benim umutlar ekime kaldi. Belkide haklisin yumurtlama zamanina cok konsantre oluyoruz bak simdi o kacinca hamile kalamiycam gibime geliyo

çok fazla stres yapıyoruz kızlar...bence oluruna bırakalım

KUzum bende yokta belkı esımde var ona hıc baktırmadık kı ılk denemeydı bu ay sımdı adet oljnca anlarım dogru gundemı bırlıkte olmusum dıe degıl mı
Tatlım korunuyordunuz ya hani.. Bu ilk sonuçta kaç aylık evli olursan ol, o yüzden panik yapma hiç korunmayanlar bile 6 ay içinde anca hamile kalıor oran böyle.. Strese hemen girersen olacağı varsasa olmzz.. Akışına brakalım

Evet öyle tabi.. Bende bu yüzden eşim biraz daha burda kalırsa benim için son şansım olacağı için iyi değerlendirmek istiorm.. Gün aşırı ilişki.. Perhiz ve yumurtlama günü.. Perhiz şart kızlar.. Erkeklerde makina değiller :)

Benı cok motıvw edıyorsunuz peluscum sanada cok gecmıs olsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…