Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Islerıne gelınce makıneyız dıyolar ama hahaha

Kizlar gün asiri diyolar iliskiye girmek icin bizim oyle bi sansimiz olmuyo malesef saat aksam 10bucukda evde oluyoruz isten sabah erken mi daha iyi olur yoksa gece mi bilemedim

Kizlar gün asiri diyolar iliskiye girmek icin bizim oyle bi sansimiz olmuyo malesef saat aksam 10bucukda evde oluyoruz isten sabah erken mi daha iyi olur yoksa gece mi bilemedim

sabah daha iyi oluyor diyorlar da
yani günü tuttur saati tuttur pozistyonu ayarla yemin ederim daha ilk ayım ben strese girdim
takip etmeyin, strese girip umut bağlamayın dedikçe daha çok takip edesim geliyor
e şimdi bu ay şans eseri getirmişiz yumurtlamaya -onu da test yapmadım ovülasyon falan-
şimdi ya olduysa diye ilaç almıyorum falan
ne bileyim yaa zaten 4 gün kalmış adetime ve tüm adet belirtilerini gösteriyorum
olmadı sanırım

Benimde aynisi umut bagladim ettim dun adet oldum regl gecmeden test yapma sende brnde hayal kirikligi daha cok uzuyo insani

Emin olun hamile olduğunuzda da adetle aynı belirtiyi gösteriyorsunuz.
ben her gün ''geciktim ama olucam'' diyordum çünkü aynı adet ağrısıydı ama hamileydim.
tek farkı vardı benim açımdan. kasıklarıma sürekli ağrı giriyordu, dayanılmayacak gibi değildi ama pıt pıt ağrıyordu.

ya geçen seferden farklı olarak benim de o pıt pıtlardan oldu bu sefer
ama ne bileyim o kadar çok dinliyorum ki kendimi ondan mı bilemiyorum
bir de tuhaf bir akıntıyla karşılaşmadım o yüzden de umudum yok

artık gecikmeden test yapmayacağım yaa zaten bir kere erken gebelik testi aldım dünyanın parasını verdim bir de negatif çıktı bu ay artık denemelere tam başlayalım dedik bu sefer de günleri tutturamadık abuk bişeyler oldu
bakalım kısmet

BEnde aynı boleydım benımde 4gun var bugın yaptım sonuc olumsuz ayrıca bızımde ılk ayımız

Olsaydı verırdı sılık bıle olsa ama sıfır ayrıca senın o folık asıt sorunu hemsıreden ogrendım,2yıl olmadı 2yılda ıcıcekmıssın folık asıtı

ciddi misin size mi sormuştum ben onu da hatırlamıyorum
acaba hamile kalmadan adam gibi doktora gidip bir muayene olup folik asit falan alsam mı
bu sefer daha beklentiye girmek istemiyorum

ciddi misin size mi sormuştum ben onu da hatırlamıyorum
acaba hamile kalmadan adam gibi doktora gidip bir muayene olup folik asit falan alsam mı
bu sefer daha beklentiye girmek istemiyorum
Gıt bence ben gıtmıstım en azından degelerıne baktır kıst fln varsa onden ılac alırsın surecı uzatmamıs olursun ben baktırmıstım cunku herseyıme bana bebek dusunmeden 3ay once foşık asıte basla dedı 1

Kızlar yumurtlamaya basladıgımız gunden kac gun sonra adet kanaması gelıyor??ona gore adet olunca gerıye dogeu sayıp hangı gun yumurrlamısım onu bulucam yanlıs gunumu degerlendırdım dıe

O ımkansı bazen buradan uyelıgımı ıptal mı etsem dıyorum cunku sureklı gebelıgı dusunuyorum

yok iptal ettirme
en kötü ihtimalle çok girmemeye çalış
bu ay hamile kalamazsam gidip baktırayım gerçi her yıl düzenli baktıyorum normalde ben ama
neme lazım hem tavsiye verir işte folik asit verir bakar yani
belki demir memir eksiktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…