- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.801
Kuzum hadi bakalım... Hayırlara vesile olsunBen ince bir çizgi görüyorum sanki ya.
Islerıne gelınce makıneyız dıyolar ama hahahaEvet öyle tabi.. Bende bu yüzden eşim biraz daha burda kalırsa benim için son şansım olacağı için iyi değerlendirmek istiorm.. Gün aşırı ilişki.. Perhiz ve yumurtlama günü.. Perhiz şart kızlar.. Erkeklerde makina değiller :)
Kız onlar öle desede spermler öyle demiyorIslerıne gelınce makıneyız dıyolar ama hahaha
Kizlar gün asiri diyolar iliskiye girmek icin bizim oyle bi sansimiz olmuyo malesef saat aksam 10bucukda evde oluyoruz isten sabah erken mi daha iyi olur yoksa gece mi bilemedim
Benimde aynisi umut bagladim ettim dun adet oldum regl gecmeden test yapma sende brnde hayal kirikligi daha cok uzuyo insanisabah daha iyi oluyor diyorlar da
yani günü tuttur saati tuttur pozistyonu ayarla yemin ederim daha ilk ayım ben strese girdim
takip etmeyin, strese girip umut bağlamayın dedikçe daha çok takip edesim geliyor
e şimdi bu ay şans eseri getirmişiz yumurtlamaya -onu da test yapmadım ovülasyon falan-
şimdi ya olduysa diye ilaç almıyorum falan
ne bileyim yaa zaten 4 gün kalmış adetime ve tüm adet belirtilerini gösteriyorum
olmadı sanırım
Emin olun hamile olduğunuzda da adetle aynı belirtiyi gösteriyorsunuz.sabah daha iyi oluyor diyorlar da
yani günü tuttur saati tuttur pozistyonu ayarla yemin ederim daha ilk ayım ben strese girdim
takip etmeyin, strese girip umut bağlamayın dedikçe daha çok takip edesim geliyor
e şimdi bu ay şans eseri getirmişiz yumurtlamaya -onu da test yapmadım ovülasyon falan-
ne bileyim yaa zaten 4 gün kalmış adetime ve tüm adet belirtilerini gösteriyorum
olmadı sanırım
Emin olun hamile olduğunuzda da adetle aynı belirtiyi gösteriyorsunuz.
ben her gün ''geciktim ama olucam'' diyordum çünkü aynı adet ağrısıydı ama hamileydim.
tek farkı vardı benim açımdan. kasıklarıma sürekli ağrı giriyordu, dayanılmayacak gibi değildi ama pıt pıt ağrıyordu.
BEnde aynı boleydım benımde 4gun var bugın yaptım sonuc olumsuz ayrıca bızımde ılk ayımızsabah daha iyi oluyor diyorlar da
olmadı sanırım
Benimde aynisi umut bagladim ettim dun adet oldum regl gecmeden test yapma sende brnde hayal kirikligi daha cok uzuyo insani
BEnde aynı boleydım benımde 4gun var bugın yaptım sonuc olumsuz ayrıca bızımde ılk ayımız
O ımkansı bazen buradan uyelıgımı ıptal mı etsem dıyorum cunku sureklı gebelıgı dusunuyorumdoğru diyorsunuz
hiç beklemeyince oluyormuş
nasıl hiç beklemeyeceksek artık
Olsaydı verırdı sılık bıle olsa ama sıfır ayrıca senın o folık asıt sorunu hemsıreden ogrendım,2yıl olmadı 2yılda ıcıcekmıssın folık asıtıdur bakalım adetimiz gecikir belki o zaman yaparız
her zaman öncesinde doğru sonuç vermiyormuş
Olsaydı verırdı sılık bıle olsa ama sıfır ayrıca senın o folık asıt sorunu hemsıreden ogrendım,2yıl olmadı 2yılda ıcıcekmıssın folık asıtı
Gıt bence ben gıtmıstım en azından degelerıne baktır kıst fln varsa onden ılac alırsın surecı uzatmamıs olursun ben baktırmıstım cunku herseyıme bana bebek dusunmeden 3ay once foşık asıte basla dedı 1ciddi misin size mi sormuştum ben onu da hatırlamıyorum
acaba hamile kalmadan adam gibi doktora gidip bir muayene olup folik asit falan alsam mı
bu sefer daha beklentiye girmek istemiyorum
O ımkansı bazen buradan uyelıgımı ıptal mı etsem dıyorum cunku sureklı gebelıgı dusunuyorum
Kızlar yumurtlamaya basladıgımız gunden kac gun sonra adet kanaması gelıyor??ona gore adet olunca gerıye dogeu sayıp hangı gun yumurrlamısım onu bulucam yanlıs gunumu degerlendırdım dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?