- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.821
Ne kadar demwme sonra hamıle kaldınız?ben bu ay ılk ayım yumurtlama gunlerımde yaptım ama hamıle degılmısım cok uzuluyorumKizlar regl olucam kesin diye dusunmeyin çünkü belirtiler ayni. Ben gunlerce bekledim aksam regl olcam sabah regl olcam o kadar regl belirtisiydi yani. Meger hamileymisim
Canım obulasyonda nasıl ılıskı oluyor ıkısıde kopkoyu olınca mu yapcazsabah bedenimiz hatta zihnimiz bile dinlenmiş olduğu için doğal olarak spermlerde.. o yüzden sabah öneriliyor...
ben valla bu reglden sonra bittiği günden itibaren gün aşırı.. yumurtlamaya yakın perhiz...
ve mutlaka ovulasyon testi şart kızlar benden söylemesi... birde böyle uygulayacam..
bende sabah işe gidiyorum çok zor olacak belki ama genel anlamda akşam ama yumurtlama gününde sabah ilişkiye girmeye dikkat edecem... olmuosada olmuodur.. elimden geleni yaptım diecem
ben şuan regl belirtilerin hepsini yaşıorum.. ama aşırı halsizlik var..sürekli uyumak istiorum
cnm T çizgisi mutlaka C çizgisini geçecek.. bak ben yukardada yazdm bidaha anlatıyım sana kuzumCanım obulasyonda nasıl ılıskı oluyor ıkısıde kopkoyu olınca mu yapcaz
kaset tiplerinden çok anlamıorm tatlım ama evet cok bariz belli yumurtlama günün... bugün yarın ve öbür gün ilişki.. sonra ara sonra ilişki.. sonra bidaha ara birdaha ilişki... snrada dinleniorsun :)Kızlar selamm,
bugün yaptığım ovülasyon testini eke koyuyorum. Dün gece ilişki oldu. bugün ovü testi yaptım kopkoyu cıktı şuan resmde daha bile silikleşmiş hali, sabah yapmıştım çünkü. zaten sağ yumurtalıgım agrıyor. bu teste göre şimdi hangi günler ilişki yaşamalıyım sizce yardımcı olurmusunuz
benimkide 16 eylülEYLÜL “de ANNE
#Bi prenses annesi -BAT (14 ) Eylül
#Denizyildizi-444 -
#Gul45 masal-BAT (12)Eylül
#Mucizeminik-BAT (9) Eylül
#Vbsb-BAT (1) Eylül
#galaksidebirbalik-BAT (4) Eylül
#Mervenur11-BAT (5) Eylül
#Canan_mehtap-BAT (31) Ağustos
#PeLushbaby -BAT (21) Eylül
#Zerdem2016-BAT(7)Eylül
hoşgeldin aramıza tatlım... hayırlı haberler alırız inşallahbenimkide 16 eylül
COk sapl kuzumcnm T çizgisi mutlaka C çizgisini geçecek.. bak ben yukardada yazdm bidaha anlatıyım sana kuzum
3 gün yumurtladm sandım hatta çatlamadı die panik yaptım kist olursa die korktum...
meğerse T çizgisi çok ama çok az daha C çizgisinden açıkmış ama aynı gibi duruyor eben yinede kaçırmıyım die değerlendirdim... ertesi gün baktımki T daha koyu, zaten kalınlığıda hafif daha kalın oluyor...
ben sana her türlü yardım ederim kuzum.. buralardayız.. ben artık bu işi çözdüm ama kaset tiplerinden anlamıyorum ben.. innovita tarzı olanlardan anlıyorum.. çubuk olanlar
hiç önemli değil tatlım.. bu yüzden burdayız.. merak etme yardımcı oluruz.. hep birlikte hamile kalacak inşallahCOk sapl kuzum
kız gebelik testimi buKızlar merhaba, benimde 2 gün gecikmişti dün 4 tl lik testten aldım sabah bi deniyim diye. Önce T çıktı sonra C koyulaştı. Biraz daha bekliyip kan testi yaptrmayı düşünüyorum.
kız gebelik testimi bu
Hayırlısı olsun kuzum sen 4gun once erken gebelık testı mo normal test mo yapmıstın benımde 4 gunum kaldı
kız o zaman gebesin senEvet canım
İnşallah cnm hoşgeldin aramıza.. Bat ne zamanmerhaba arkadaşlar biz de eşimle bu ay gebelik planlıyoruz ınşallah sağlıkla nasp eder allah :)
4gun kala yaptım olumsuzProdector 6 gün erken testi yaptım canım ben. 5 gün vardı yaptığımda.
koş kan ver kızAma çok inanmıyorum yinede, yanlış da çıkabiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?