- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.841
bu sekilde cok saglıksız olmaz mı acaba ya :) bugun ilişki yarın ara sonra ilişki yani gün aşırı yapsam daha iyi olacak gibi :)kaset tiplerinden çok anlamıorm tatlım ama evet cok bariz belli yumurtlama günün... bugün yarın ve öbür gün ilişki.. sonra ara sonra ilişki.. sonra bidaha ara birdaha ilişki... snrada dinleniorsun :)
ama yarın mutlaka test yap yumurtan çatlamış mı die bak
kız o zaman gebesin sen
Hayırlı olsun canım ne zamandır denıyosunuz hamıle kalmak ıcın ozel ne yaptınKızlar merhaba, benimde 2 gün gecikmişti dün 4 tl lik testten aldım sabah bi deniyim diye. Önce T çıktı sonra C koyulaştı. Biraz daha bekliyip kan testi yaptrmayı düşünüyorum.
Yapmıcam bıdaha
Hayırlı olsun canım ne zamandır denıyosunuz hamıle kalmak ıcın ozel ne yaptın
COk uzuldım cokCanım erken test illa erken göstermiyor. Geç döllenme de olabilir. Ama yine de önceden yapmamakta fayda var moral bozmamak için. Lütfen umutsuzluğa kapılma hemen
kuzucum sende benim gibisin.. bende 14 aylık evliyim... temmuzda denedim olmadı ki o gün eşimde sorun olduğunu öğrendim..
bide ağustos denedim bat günün bekliorm ama olmayacak yoksa hissederdim..
çok şküür sizde sorun yok.. şanslısın.. Ekime olur inş
bat dediğiniz adet tarihi mi oluyor:) adetim 1 eylüllde bitti aslında geçen ay adet gunumden önce bır kere denedık olmadı şimdi dün itibariye başladık yenıdenİnşallah cnm hoşgeldin aramıza.. Bat ne zaman
Ne zmaandır denıyordunuz canım nasıl hamıle kaldın anlatırmısın mesela hangı gun adet oldum ve hagı gunlerı degerlendırdın ılk denemede mı tuttu bırqz detau verebılırmısınCanım sağol ama hiç emin değilim ki, kimseye de söyleyemedim ilk size yazdım
çıkar tatlım git kan ver...Yaa görünce bi kafam karışmadı değil tabi, ama yinede kimseye haber vermedimŞimdi gidip kan aldırsam çıkarmı acaba?
HAdı hayırlısı kuzumKızlar kan verdim yarın sabah alacam sonuçları
bacım geçmiş olsunKızlar kan verdim yarın sabah alacam sonuçları
Yaa görünce bi kafam karışmadı değil tabi, ama yinede kimseye haber vermedimŞimdi gidip kan aldırsam çıkarmı acaba?
gün aşırı tatlım devam et valla en iyisini yapıosunbat dediğiniz adet tarihi mi oluyor:) adetim 1 eylüllde bitti aslında geçen ay adet gunumden önce bır kere denedık olmadı şimdi dün itibariye başladık yenıden
Cok panıgım cokçıkar tatlım git kan ver...
Martilikiz07 kuzum sen biraz derin nefes al..panik yapıyorsun didem gibi :) daha ilk denemeniz kzuum
Kızlar kan verdim yarın sabah alacam sonuçları
kuzum o yüzden ben hep diyorum kızlar yumurtlama gününden bikaç gün önce perhiz yapın die.. yumurtlama günü ilişki şart tatlımbu sekilde cok saglıksız olmaz mı acaba ya :) bugun ilişki yarın ara sonra ilişki yani gün aşırı yapsam daha iyi olacak gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?