Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin gittiğin yer para tuzağıymış canım.Eğerki kontrol tarihinide geçiyorsa adet günün tam olmuş.Ben ilk doktora reglim gecikti diye gittim zaten randevu alcaktım.ben çocuk düşünüyorum dedim.oda reglim geçince ultrasona aldı ve şuan için gebelik yok ama kan testi yapalım dedi.o sırada bütün değerlerimede baktı.Aklına gelebilecek gebelik önccesi hazırlık testlerimi yaptı.Madem çocuk düşünüyoruz ön hazırlığımız olsun dedi.Hatta azıcık d vitaminim eksik çıkmış ilaç verdi.Folik asite başlamıştım 10 gün önce kontrolden onada devam et ve sonbahar sonuna kadar görüşmeyelim deneyin dedi.reglininde9-11-13-15-17 günlerini özellikle dene dedi

Ne kadar demwme sonra hamıle kaldınız?ben bu ay ılk ayım yumurtlama gunlerımde yaptım ama hamıle degılmısım cok uzuluyorum
1.5 sene sonra hamile kalmistim canim. Tabiki olmasin oyle bisey ama bikac ay ustuste olmayinca alisiyor insan bir sure sonra bu kadar uzulmuyorsun. O zamanlar 1.5 sene fazla gelmisti bana ama daha fazla bekleyenlerde var. 2. Cocuk icin bu ay ilk deniyoruz o yüzden pek bi beklentim yok mesela. Cunku ilk aydan olmamasinin normal oldugunu biliyorum

Orkidem2 kızz adetin ne zamandı senin liste de kaldı hastalıktan neler yaptın anlat bize kaç defan birlikte oldunuz hepsini söyle

Tatlım yumurtlama günlerinde bide tam gününde sabah yapmıştık. Ben bu testi meraktan deniyim diye almıştım Umudum da yoktu açıkçası
Bana yakın bi aile hekimliği var onlar yaparmı acaba kan testi

kızlar kimyasalda kötü eminim eminim.. oda büyük acı..
ama ben onu bile yakalasam hamile kalabiliyormuşum demek ki diecem
hiç o duyguyu yaşamadım malesef...
ama pes etmek yok yılmak yok...
daha yeni başlıyoruz....

sen daha çıkmadın mı abooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…