- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.861
kız hala burdamısın git giyin kan tahlili verde bizede moral olsun.. hadi bakalım
Bu tertemiz gebelik ya allahımmmKızlar merhaba, benimde 2 gün gecikmişti dün 4 tl lik testten aldım sabah bi deniyim diye. Önce T çıktı sonra C koyulaştı. Biraz daha bekliyip kan testi yaptrmayı düşünüyorum.
Anammmmmm gebemizzz varrrrr mujdelererr olsunnnnn
olmaz böyle kuzumu.. rahatlaman lazım.. gerekiyorsa bikaç gün uzaklaş tatlımCok panıgım cok(((
SOnuc kesın ya:))))Kızlar durun kesin sonucu alınca yaxıcam size❤
Bebegım tum yumurtlama gunlerınde bırlıkte oldum ve olmadı cok uzuldum elımde degılolmaz böyle kuzumu.. rahatlaman lazım.. gerekiyorsa bikaç gün uzaklaş tatlım
Valla kesinSOnuc kesın ya:))))
kuzum olmaz daha dakika 1 gol 1 istiyorsun.. olmazBebegım tum yumurtlama gunlerınde bırlıkte oldum ve olmadı cok uzuldum elımde degıl((
keşke bende görsemJahahhaha kızlar cıldırdık resmenbize
Çift çizgi li test lazım mış düşünsenize herkez bu ay hamileymiş
senin gittiğin yer para tuzağıymış canım.Eğerki kontrol tarihinide geçiyorsa adet günün tam olmuş.Ben ilk doktora reglim gecikti diye gittim zaten randevu alcaktım.ben çocuk düşünüyorum dedim.oda reglim geçince ultrasona aldı ve şuan için gebelik yok ama kan testi yapalım dedi.o sırada bütün değerlerimede baktı.Aklına gelebilecek gebelik önccesi hazırlık testlerimi yaptı.Madem çocuk düşünüyoruz ön hazırlığımız olsun dedi.Hatta azıcık d vitaminim eksik çıkmış ilaç verdi.Folik asite başlamıştım 10 gün önce kontrolden onada devam et ve sonbahar sonuna kadar görüşmeyelim deneyin dedi.reglininde9-11-13-15-17 günlerini özellikle dene dediBen ilk kez özele gittim. Açıkçası çokmu aceleciyim bilmiyorm. Adet değilken gitmiştim. Jinekolojik muayene etmedi. Bakmadı yani. Sonra yumurtlama zamanını takip et, yuumurtlamada gel yumurtana bakayım demedi, progestreron testi yaptır demedi direkt 2. günü gel dedi. Ben de para tuzağımı bu diyorum analamadım gitti.
1.5 sene sonra hamile kalmistim canim. Tabiki olmasin oyle bisey ama bikac ay ustuste olmayinca alisiyor insan bir sure sonra bu kadar uzulmuyorsun. O zamanlar 1.5 sene fazla gelmisti bana ama daha fazla bekleyenlerde var. 2. Cocuk icin bu ay ilk deniyoruz o yüzden pek bi beklentim yok mesela. Cunku ilk aydan olmamasinin normal oldugunu biliyorumNe kadar demwme sonra hamıle kaldınız?ben bu ay ılk ayım yumurtlama gunlerımde yaptım ama hamıle degılmısım cok uzuluyorum
Orkidem2 kızz adetin ne zamandı senin liste de kaldı hastalıktan neler yaptın anlat bize kaç defan birlikte oldunuz hepsini söyle
sen daha çıkmadın mı aboooooooTatlım yumurtlama günlerinde bide tam gününde sabah yapmıştık. Ben bu testi meraktan deniyim diye almıştımUmudum da yoktu açıkçası☺
Bana yakın bi aile hekimliği var onlar yaparmı acaba kan testi
sen daha çıkmadın mı abooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?