- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.881
hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKız dur panik yaptımevin içinde dört döndüm vallaha
Takvimden mi takip etin yumurtlama yıTatlım yumurtlama günlerinde bide tam gününde sabah yapmıştık. Ben bu testi meraktan deniyim diye almıştımUmudum da yoktu açıkçası☺
Bana yakın bi aile hekimliği var onlar yaparmı acaba kan testi
19 eylül :)Kızlarrrrrrrr burda bat tarihi yazmayanlar buna cvp atsın
Maşallaj canım inşallah kanda da çıkarAma çok inanmıyorum yinede, yanlış da çıkabiliyomuş
Bat 719 eylül :)
ohhh Allahına kurban... konuş kuzum konuş...Kızlar iki üç aydır deniyorsunuz sadece yolun başındasınız nedir bu karamsarlık moral bozukluğu ben 2 senedir bekliyorum sizin kadar karamsar değilim Allah büyük vardır zamanı
amin inşallah .....hoşgeldin aramıza tatlım... hayırlı haberler alırız inşallah
ohhh Allahına kurban... konuş kuzum konuş...
bunlara dayak lazım valla
kuzum haklısın haklısında... eğer tüm testleri tahlilleri eşinizle yaptırdıysanız ve ikinzdede sorun yoksaya yaş 25 olanlara ben de içerliyorum daaa
benim yaşım 33 34 olacağım
çok öyle 2 3 sene beklemek de istemiyorum açıkçası
Kızlar özellikle ilk denemede tutturamayan arkadaşlar lütfen panik yok. Bir sağlık sorununuz yoksa emin olin bebiş çok yakın ama stres yaparak engelliyorsunuz.
Ben bılmıyorum esımde sorun car mı yok mu dıeKızlar özellikle ilk denemede tutturamayan arkadaşlar lütfen panik yok. Bir sağlık sorununuz yoksa emin olin bebiş çok yakın ama stres yaparak engelliyorsunuz.
Canım ıste esımde varmı yokmu bılmıyorum kıkuzum haklısın haklısında... eğer tüm testleri tahlilleri eşinizle yaptırdıysanız ve ikinzdede sorun yoksa
buna rağmen stres yapıosanz olacağı varsa olmuyor...
bak 2 kişidede sorun olmayp hamile kalamayanlar ne zamanki stresi ve kafaya takmayı bırakıor hamiş kalıyor..
kendimizi üzüyoruz böyle tatlım
kuzum perhiz.. erkeklerin spermlerinin dinlemesi için beklenen gün.. sperm testi vermeden öncede 3-5 gün ilişkiye girmemiş olmak gerekiyor... yumurtlama gününden 2-3 gün ilişkiye girilmemesi perhizKiz perhiz dedigin ne onu anlayamadim
kuzum o zaman eşini alıp hastaneye gideceksin.. 5 gün perhizli olcak amaCanım ıste esımde varmı yokmu bılmıyorum kı
Esım hayatta gıtmezkuzum o zaman eşini alıp hastaneye gideceksin.. 5 gün perhizli olcak ama
o zaman beklemeye devam kuzum.. hiç bişey yokmuş gibi kafana takmadan stres yapmadan devam edeceksinEsım hayatta gıtmez
Dogru dıyosun canım ben heycandan herkese soledım basladık calısmalara dıe esım duysa gebertır benıo zaman beklemeye devam kuzum.. hiç bişey yokmuş gibi kafana takmadan stres yapmadan devam edeceksin
amanın sölemeseydin keşke... artık hep sorarlarDogru dıyosun canım ben heycandan herkese soledım basladık calısmalara dıe esım duysa gebertır benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?