Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben avusturyada yasiyorum turkiyeden folik asid almistim vitamin arkadasim kullan demisti simdo bizim burda biraz arastirma yaptım bu vitameini onermisler kadin doktorlari ve kullandikdan sonra hamile kalan olmus yorumlars oyle yazmislar esimi gonderdim simdi almaya ise yararsa soz hepinize yollicam

Eklentiler

• Screenshot_20190903_144943_com.huawei.browser.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar merhaba ben 32 yaşında 1 yıllık evliyim ağustos ayında başladık denemeye ama tabi yumurtlama zamanı kocayla küs olunca sonrasında başladık adet döngüm 28-30 arası değişiyor. Fakat regli takvimimde bu ay ağustos 19 regli oldum 02/09 yumurtlama diyordu. Bende değerlendirdim tabiki doktor 9. Günü başla birgün ilişki yaşa birgün dinlen dedi. Ovulasyon testinede başladım 9. Gün fakat ben yumurtlamamışmıyım anlamadım bat 16 eylül diyor benim şimdiden ilk defa göğüslerim şişti belimin ortası ağrıyo adet olucam diye birde sağ yumurtalığımda bazı günler ağrı gelip geçiyo. Adet günümde hiç gecikmede olmadı. Sanırım bu ay pik olmadım.

Eklentiler

• C9961DFC-360D-4162-8489-534587C70423.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 51
Bir yorumlayın nolurrr

kuzum fotoğraftan net göremiyorum.. ama T çizgisi mutlaka daha koyu olacak... yumurtalığında ağrı varsa hareketlenme felan pik yakındır bence.. devam et yapmaya... sakın herifle küsmee.. :)

Bunu bize hamile kaldıktan sonra veriyorlar diye hatırlıyorum.

bak sözünü unutma he ilk sözü ben aldm

kuzum fotoğraftan net göremiyorum.. ama T çizgisi mutlaka daha koyu olacak... yumurtalığında ağrı varsa hareketlenme felan pik yakındır bence.. devam et yapmaya... sakın herifle küsmee.. :)
ya sorma hemde 7 gün konuşmadık dedim sonra ayımı ziyan ettin diye.Sağ yumurtamdaki ağrıda 2 gündür yok.Ben yumurtlamıyor muyum acaba testlerimi de yaptırdım aslında her şey güzel çıktı.Şu bekleme işi çok lanet bir şey ya. Valla daha ilk zamanlarda böyleysem diyorum ilerisini düşünemiyorum.Birde her ilişki sonrasında ertesi günüde devamlı akıntım oluyor.Sizde de var mı regli olduğum güne kadar devam etti geçen ay.Bu ayda öle

Bunu bize hamile kaldıktan sonra veriyorlar diye hatırlıyorum.
Canim planmaya basladigim zaman iciyomussun oyle yaziyodu doktor çocuk dusundugumuz zaman basla diyo ben aldim baslicam bakalim

kuzum akıntın oluyorsa ondanda anlarsın.. bende yumurtlama günü aşırı akıntı oluyor... regl bitiminden beri test yapıyorsan ve daha pik görmediysen bence illa göreceksin.. bugün daha ayın 3
mesela ben bu ay 4 gün geç yumurtladm

Bendede akinti çok j oldu iliskiden sonrasinde adete kadar bi havalara girdim hamileyim diye fos cikti tabi

reglime 13 gün kaldı . Çatlasın artık biyerde ucundan kenarından. Valla bu çocuk işini beceremiycem ben sanırım.Bu takip işleri hiç bana göre değil ...

Kızlar benim bat 16 Eylül ama ben önceden de yazmıştım adetim 3 gün sürmüştü ve hemen arkasında ovülasyon testiyle pik gördüm ve değerlendirdim. 2 3 gündür göğüslerim çok şişti ve ağrıyor. Adete baya var bu kadar erken gögüs ağrısı olur mu. Ovülasyon devam ediyorum ama pik yok hala.

reglime 13 gün kaldı . Çatlasın artık biyerde ucundan kenarından. Valla bu çocuk işini beceremiycem ben sanırım.Bu takip işleri hiç bana göre değil ...
becerirsin becerrisin kuzum.. çubuk testlerden alırsan o daha hassas hemen yakalıyor ve daha net.. onunla daha fazla yardımcı olabilirim sana

Bendede akinti çok j oldu iliskiden sonrasinde adete kadar bi havalara girdim hamileyim diye fos cikti tabi
yok ben onun bile neden aktığını anlamayacak kadar cahil olduğumdan hiç havalara girmedim.Diyorum eşime bana çocuk yapmayı öğretsinler diyorum seksi cilveyi değil :)

bilemiyorum ki kuzum.. kimisi dioki gebelikte bende belirti yoktu..kimiside diyorki regl belirtisinin aynısını yaşadım...
herkesin bünyesi farklı.. ama bende geçen ay öyle olmuştu aha dedim sanırım gebelyim.. yok ama regl oldum

sende bendensin ben kara cahil şimdi nasıl yardımcı olayım sana :) Uzman hatunlar el atın bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…