Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok ben onun bile neden aktığını anlamayacak kadar cahil olduğumdan hiç havalara girmedim.Diyorum eşime bana çocuk yapmayı öğretsinler diyorum seksi cilveyi değil :)
Cahillik konusunda bende ayniyim canim ilk denemede oluyo diye biliyorum biz yaptik ben bi havalara girdim hamileyim diye dun regl doldum oncesine testler yapmistim negativ sok oldum aagladim mahvoldum cok cahil kalmisim diyorum hala zor inaniyom ilk defasinda cocuk olmamasina

Adetim 5. Günü bu şekildi ovülasyon 3 günde bitmişti adetim. Adet döneminde yumurtlama oluyor mu ki ya kafalar bir milyon benim :))

Eklentiler

• 1877320-64c0b092068ebde72c33e229e5cd4317.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 27
Maşallaj canım inşallah kanda da çıkar bu arada bat ne zamandı

Sabah alıyolarmış kanı Gitmeden tel açmıştım söylemedi. Dönüyorum eve. Yarın sabah vericem bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Bu arada bi anda bi sinerji oluşmuştu sabah ne güzel ne mutlu oldum. Rabbim isteyen arkadaşları enyakın zamanda müjdelendirsin

Aminnnnnnnnnnn.. ama sabah buralarda oyalanma elini yüzünü yıka hemencecik tahlile.. bişey yemiosun ha :)

Amin canım inşallah bat tarihini sormuştum

Canim planmaya basladigim zaman iciyomussun oyle yaziyodu doktor çocuk dusundugumuz zaman basla diyo ben aldim baslicam bakalim
Hayır. Hamileliğin 4. Ayında falan veriyorlardo yanlış hatırlamıyırsam. Öncesinde içmedim. Ama kardeşimin doktoru doğumdan sonra da bir süre devam etmesini istemişti. Saç dökülmesi vitamin eksikliği falan olmasın diye.

kızlar yanılıyorsunuz pik olmamış daha... hangi fotoda piki görüyorsunuz ? hepsinde T çizgisi hafif yada silik.. C kadar koyu değil...

Daha önce de yazmıştım. Hamile kalındığında en belirgin belirtilerden biri kasığa şiddetli ve bıçak saplar gibi bir ağrı girmesi. Hareket wderken oluyor ve sürekli olmuyor 1 veya 2 kez.

Canim ben yurtdisinda burdada oncesindede veriyorlarmış artik bilemiyorum ben bugun basladim kullanmaya ise yarar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…