- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.921
ben bugün itibari ile prediktör ovu testi aldım senin önerin nedir.becerirsin becerrisin kuzum.. çubuk testlerden alırsan o daha hassas hemen yakalıyor ve daha net.. onunla daha fazla yardımcı olabilirim sana
Cahillik konusunda bende ayniyim canim ilk denemede oluyo diye biliyorum biz yaptik ben bi havalara girdim hamileyim diye dun regl doldum oncesine testler yapmistim negativ sok oldum aagladim mahvoldum cok cahil kalmisim diyorumyok ben onun bile neden aktığını anlamayacak kadar cahil olduğumdan hiç havalara girmedim.Diyorum eşime bana çocuk yapmayı öğretsinler diyorum seksi cilveyi değil :)
İnnovita cnm.. ben onlarla yumurtlamamı net görüyorum kızlarada atmıştım hattaben bugün itibari ile prediktör ovu testi aldım senin önerin nedir.
Maşallaj canım inşallah kanda da çıkarbu arada bat ne zamandı
süper belliki ekimi bekleyenler olarak şimdiden hazırlık yapayım benİnnovita cnm.. ben onlarla yumurtlamamı net görüyorum kızlarada atmıştım hatta
Aminnnnnnnnnnn.. ama sabah buralarda oyalanma elini yüzünü yıka hemencecik tahlile.. bişey yemiosun ha :)Sabah alıyolarmış kanıGitmeden tel açmıştım söylemedi. Dönüyorum eve. Yarın sabah vericem bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Bu arada bi anda bi sinerji oluşmuştu sabah ne güzel ne mutlu oldum. Rabbim isteyen arkadaşları enyakın zamanda müjdelendirsin
Amin canım inşallah bat tarihini sormuştumSabah alıyolarmış kanıGitmeden tel açmıştım söylemedi. Dönüyorum eve. Yarın sabah vericem bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Bu arada bi anda bi sinerji oluşmuştu sabah ne güzel ne mutlu oldum. Rabbim isteyen arkadaşları enyakın zamanda müjdelendirsin
aynen cnm.. şiddetle tavsiye ediorum o testi ben.. çok memnunum..süper belliki ekimi bekleyenler olarak şimdiden hazırlık yapayım ben
Amin canım inşallah bat tarihini sormuştum
Anladım canım hayırlısı benim de az kaldı bakalımBat 1 eylüldü cnm
bildiğin pik olmuş evet..Adetim 5. Günü bu şekildi ovülasyon 3 günde bitmişti adetim. Adet döneminde yumurtlama oluyor mu ki ya kafalar bir milyon benim :))
dun yada onceki gun diyorum catlamis bence 1 yada 2 eylul degerlendirdiysen sorun yok ama bundan sonra gun asiri devam et yani1. olan resimde adet bitiminin ertesi günü. 1 gün mü şansım var yani
Hayır. Hamileliğin 4. Ayında falan veriyorlardo yanlış hatırlamıyırsam. Öncesinde içmedim. Ama kardeşimin doktoru doğumdan sonra da bir süre devam etmesini istemişti. Saç dökülmesi vitamin eksikliği falan olmasın diye.Canim planmaya basladigim zaman iciyomussun oyle yaziyodu doktor çocuk dusundugumuz zaman basla diyo ben aldim baslicam bakalim
2 yi değerlendirdim şimdi yarın tekrar doktor gün aşırı yapma dedi bir gün dinlenin dedidun yada onceki gun diyorum catlamis bence 1 yada 2 eylul degerlendirdiysen sorun yok ama bundan sonra gun asiri devam et yani
Daha önce de yazmıştım. Hamile kalındığında en belirgin belirtilerden biri kasığa şiddetli ve bıçak saplar gibi bir ağrı girmesi. Hareket wderken oluyor ve sürekli olmuyor 1 veya 2 kez.bilemiyorum ki kuzum.. kimisi dioki gebelikte bende belirti yoktu..kimiside diyorki regl belirtisinin aynısını yaşadım...
herkesin bünyesi farklı.. ama bende geçen ay öyle olmuştu aha dedim sanırım gebelyim.. yok ama regl oldum
Canim ben yurtdisinda burdada oncesindede veriyorlarmış artik bilemiyorum ben bugun basladim kullanmaya ise yarar insallahHayır. Hamileliğin 4. Ayında falan veriyorlardo yanlış hatırlamıyırsam. Öncesinde içmedim. Ama kardeşimin doktoru doğumdan sonra da bir süre devam etmesini istemişti. Saç dökülmesi vitamin eksikliği falan olmasın diye.
benim pik dediğim başka biri. bir foto daha var ya o..Nuraslann ınkızlar yanılıyorsunuz pik olmamış daha... hangi fotoda piki görüyorsunuz ? hepsinde T çizgisi hafif yada silik.. C kadar koyu değil...
buna bakın bu pik değil mi?Adetim 5. Günü bu şekildi ovülasyon 3 günde bitmişti adetim. Adet döneminde yumurtlama oluyor mu ki ya kafalar bir milyon benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?