Romantik aksam yemegini zehir eden kayınpeder

Millet iyice kafayı yedi.... Ezdirmeyin sakın kendinizi! Gittiğinizde konu açılırsa sakın susmayın. “Ne bu sanki yatağı paylaştım gibi tepkiler? Paylaşmak istedim paylaştım. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Görmek istemiyorsanız engelleyin! Ne güzel mutlular diyeceğinize huzurumuzu bozuyorsunuz!!” deyin. Ay valla sinir oluyorum şu laf sokan, her b.ka karışan kayın ailelere!!

İnsan sevinir yahu gelinim oğluma sürpriz yapmış diye, Bide hamile kadına laf sokmalar falan. Ne kadar ayıp. Ne ilginç insanlar var ! Geçen gün gelinimiz yaptı kardeşime doğum gününde süsler falan babamla annemin hoşuna gitti mesela, ne güzel bişey yapmıssınız hamile halinizle üzülmeyiz sakın..

Aslında paylaşmamak lazım. Ben nişanlıma yapmıştım aynı şekilde ama evimizde annemgil falan varken. Kv görümcem maşaAllah size diye msj attılar. Şimdi düğünüm oldu paylaşmam. Sonuçta romantik bir yemeğin özelikle evde sonu daha romantik biter ayıp ama kv kp onlara da laf düşmez yani.

Eşinin ailesindeki herkesi engelle anlasınlar.

Göremeyince çatlarlar. Yine sana çatarlar ama "evimin huzuru için bu gerekliydi. Yoksa çok canımız sıkılacak belli ki" de geç. Hiç kavga etme. Umursamıyormuş gibi yap. Ağlama..

Ben de hiç sevmem böyle sürpriz paylaşımlarını ama beni ilgilendirmez sonuçta..

Karışmaya hakları yok o konuda haklısın. Ama şu Whatsup İnstagram Facebook çıktığından beri insanların her ama her şeylerini paylaşmaları bi bana mı garip geliyor. Eşimle olan çok özel anımı niye herkes görmeli ki. Bana çok tuhaf geliyor. Sanki bi şeyler sadece ele güne gösterip paylaşmak için yapılıyor. Ben garipsiyorum açıkçası. Altan alta baaak biz nerelere gidiyoruz neler yiyor içiyoruz neler yaşıyoruz bak da gör mesajı var bence. Sanki kimse görmese bi anlamı olmayacak. İlginç

Ben, sosyal medyada bırakın özel hayat fotoğraf bile paylaşmam. Benim yapım böyle. Buna rağmen paylaşmak isteyenlere sonsuz saygı duyarım. Herkes kendi hayatından mesuldür , kimseye de hesap verme zorunluluğu yoktur. Bu vakitten sonra göstereceğiniz her tutum sizin kişilik mücadeleniz olacaktır. Ya herkesin hayatına kimse karışamaz diye dik durarak bildiğinizi okuyacaksınız ya da kayınvalide kayınpederin dayatmalarına boyun eğip size istedikleri şekli vermelerine razı olacaksınız. Ben olsam ilk seçeneği yaparım, hiç takmam. Hikayelerimi filan da onlara gizlemem. Hazmedemeyen seyretmesin, bakmasın.

Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo
Yerinizde olsam, onlar sinir oldu ya daha çok paylaşırım.
Kayınvalidem laf sokuyor ya ben de alttan alta ona laf sokarım, alınır da eşime söylerse 'Annen ne alıngan, ben samimiyetten söylemiştim.' dersin.
Kayınvalideni kendi silahıyla vur.

Hamile kadın belki biter belki bitmez. Adette olabilir. Nasıl biterse bitsin. Mesela eşimle evlilik y.dönümünde yemeğe gittik sonra k.v ye geçtik orada kaldık. Diyelim ki yatakta bitecek zaten gün hep yatakta bitiyor ayıp değil ki bu. Doğal bir durum.

Neeeeeeeyyyy

Ben olsam kv yi arar neden bmyle birşey yaptınız insan evladım mutlu gelinim değer vermiş özenmiş diye sevinir siz neden bu mutlulupa çomak soktunuz derim. Ama sakin sakin kavga ederek değil.

Paylaşıp paylaşmamak tercih meselesidir.
Ben paylaşmam şahsen,hatta eşi ile özel günlerini sosyal medya aracılığı ile kutlayanlar da tuhaf gelir. Aynı evdesin yani,adam/kadın yanında o kelimeleri yüzüne söyle kafasındayım ama,bu beni ilgilendirir,benim fikrim,benim doğrum.
Tam tersi olsa idi de ,kayınvalide /kayınpedere dert olması gereken bir durum değil,burunlarını sokacakları mevzu değil kısacası.
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu misali eşiniz de her ne kadar tepki vermiş olsada,karışmayın desede, doldurmuşlar/etkilemişler.
Yerinizde olsam engellerdim madem bu kadar rahatsız oluyorlar,bakmasınlar. Hesap silmezdim.

Kayınpederi ne ilgilendirir ya bi erkek olarak kaynana gibi atlamış. Kaynananız kıskanmış belli ki onuda çağırsaydınız ortanızda otursaydı bunlar olmazdı görmek istemeyen hikayelerini gizlesin takipten çıksın. Sosyal medya bu bilimsel veriler paylaşacak halimiz yok.

Bence Whatsap ı geri yükleyin. Durumlarınızı bir tek kayınpeder, kayınvalide ve görümce görecek şekilde ayarlayın.
Sonra olur olmaz her şeyi paylaşın karnınızın fotolarını falan.
Kudursunlar

Eşimin aileside bize kızıyor siz niye hiç oyle seyler paylaşmıyorsunuz diye şahsen paylaşmiyorum hoş bulmuyorum. Ama hic kimseninde size niye paylaştın deme hakki yok. Eşinizin cevabini vermesi gerekirdi

Ailesi deliyse paylasmamak lazim. Sahsen ben de paylasmam,paylasirsam da onlardan gizlerim

Herkes tercihinde özgürdür. Bazısı özelilini ev içinde saklar bazısı cinsel hayatını neredeyse hikayesinde paylaşır i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…