Yalniz biz paylaşma dedik o komple silmiş aferin durumuna getirmişsiniz olayı. Söz dinleyen gelin olmussunuzSinirden whatsapi sildim bende kullanmiyorum şimdi
Yerinizde olsam, onlar sinir oldu ya daha çok paylaşırım.Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo
Aslında paylaşmamak lazım. Ben nişanlıma yapmıştım aynı şekilde ama evimizde annemgil falan varken. Kv görümcem maşaAllah size diye msj attılar. Şimdi düğünüm oldu paylaşmam. Sonuçta romantik bir yemeğin özelikle evde sonu daha romantik biterayıp ama kv kp onlara da laf düşmez yani.
NeeeeeeeyyyyValla onlar ozeli millete acmak gormemisler
Benim bir arkadasim esiyle ilk gecesinde otelde onlara hazirlanan güllü pullu yatakta selfie yapip facebooka koymustu
Ellerinde kadehler yataga yari uzanmislar selfie yapmislar, sonra kiz oglani yatakta yatarken tek cekmis sonra oglan kizi ayni sekilde, sonra uzaga koymuslar telefonu zamanlayiciyi ayarlamislar yine uzanirken fotograflar
Boyle bir album yapmislar 10-12 fotograflik
Agzim acik kala kala baktim yerin dibine girdim
Fotograflar ilerledikce de korktum yemin ederim bi sonraki fotografta neyle karsilasacagin belli degil
Valla her sey cok gariptiNeeeeeeeyyyy
Ben olsam kv yi arar neden bmyle birşey yaptınız insan evladım mutlu gelinim değer vermiş özenmiş diye sevinir siz neden bu mutlulupa çomak soktunuz derim. Ama sakin sakin kavga ederek değil.Bu olay canımı çok sıktı arkadaslar lütfen okuyun .Geçen gün eşime doğum günü süprizi yaptım "güzel bi masa ,mumlar, güller, kalpli balonlar vs" çok hoşuma gittigi icin o güne dair bazı fotoğraflar paylaştım. (masayı mumlari falan cekmistim) ertesi gün görümcem de bunları görüyo sonra kaynanama söylüyo. fotoğraflara o da bakıyo .Daha sonra 24 saatte silindiği için durumdan siliniyo bunlar.
Eşim işten geldi bende biraz rahatsizdim(hamileyim 7.5aylik) midem falan bulanıyodu .Neyse annesiyle konusurken annesi beni sorunca rahatsiz olduğumu söylüyor eşim .o da ne var hasta olacak evin icinde ne hasta oluyo gibisinden biseyler diyo daha sonra ben şimdiki gençlerden iyiyim iki iş tutmayla oram ağrıyo buram ağrıyo diyorlar Bu yaşımda onlardan daha sağlamım .Gençler telefon sapığı ellerinden düşmüyor yok şöyle yok böyle gibisinden ve daha bir sürü biseyler söyledi dolaylı yoldan bana geldi yani o laflar.Eşim telefonu kapatti annen de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdi dedim.Yok sen üstüne niye aliniyon o genel olarak konustu dedi.iyi tamam dedim.arkasina babası arıyor hiç beklemedigim bi sekilde çemkiriyor eşime "o paylaştığınız ne ben görmek zorundamıyım mumlar kalpler falan ne demek oluyo diye azarlıyo eşimi". Eşimde heves etmis paylasmis nolmus yani gormek istemiyorsan bakma falan dedi ama susmuyor adam yok şöyle yok böyle(bu arada durum silindiğinde baktim kayınpeder görmemisti zaten kaynanam görmüştü .kaynanam gostermis kayınpedere) eşimle tartıştılar bende sinirlendim telefon hoporlerde paylasamazmiyim ya dedim çıktım yatak odasina gittim sinirden aglamaya basladim .sonra esim geldi sarildi bosver falan dedi gönlümü aldi.Aradan bikac saat gecti ne olduysa dedi ki eşim niye bizim aramızdaki özel biseyi paylaşıyorsun normal mi bu dedi .Bende daha önce niye bisey demedin simdi baban deyince mi aklina geldi normal değilse o zaman dedim. O da paylaşıyorsan bizimkilere gizle onlar görmesin dedi .bıktım senin ailenden herseyimize karışıyorlar falan dedim o da benim ailemle olan sorunlarimi başıma kaktı falandi filandi derken baya kavga ettik .ben yattim sinirden whatsap hesabimi falan sildim .Eşim geldi dayanamadi bu seferde gönlümü aldi biz barıştık .Ama kendimi sanki kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum .Benim babam annem böyle şeylere falan bisey demez bana gore bunu paylasmam normal .bu yüzden kayınpederimin bu tepkisi bana cok gereksiz yersiz ve hadsiz geliyor onu ilgilendirmedigini düşünüyorum. Mesela ayni seyi beni babam yapsa eşim o ne karışır onu ilgilendirmez falan der baya bi tepki verir sinirlenirdi. Kendi babasina da susmadı ama bugün hicbisey olmamis gihi arar konuşur biliyorum.Kaynanam da sözde kavga çıkmasın diye uğraşır hep ara bulur madem öyle kocasının kızacağını biliyosa niye fotoğrafları gösteriyor ki ona. Kayınpederi doldurur doldurur sonra sonra aradan çekiliverir hep .Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo ama salak degilim bunu sürekli yapıyor Bıktım artik .herseyimize karışmalarindan .Sizce bu olaydan sonra onlara karsi nasil tepki almaliyim?? eşimle romantik bir aksam yemegi paylasmam da ne var kötü bisey mi bu?
Kayınpederi ne ilgilendirir ya bi erkek olarak kaynana gibi atlamış. Kaynananız kıskanmış belli ki onuda çağırsaydınız ortanızda otursaydı bunlar olmazdıBu olay canımı çok sıktı arkadaslar lütfen okuyun .Geçen gün eşime doğum günü süprizi yaptım "güzel bi masa ,mumlar, güller, kalpli balonlar vs" çok hoşuma gittigi icin o güne dair bazı fotoğraflar paylaştım. (masayı mumlari falan cekmistim) ertesi gün görümcem de bunları görüyo sonra kaynanama söylüyo. fotoğraflara o da bakıyo .Daha sonra 24 saatte silindiği için durumdan siliniyo bunlar.
Eşim işten geldi bende biraz rahatsizdim(hamileyim 7.5aylik) midem falan bulanıyodu .Neyse annesiyle konusurken annesi beni sorunca rahatsiz olduğumu söylüyor eşim .o da ne var hasta olacak evin icinde ne hasta oluyo gibisinden biseyler diyo daha sonra ben şimdiki gençlerden iyiyim iki iş tutmayla oram ağrıyo buram ağrıyo diyorlar Bu yaşımda onlardan daha sağlamım .Gençler telefon sapığı ellerinden düşmüyor yok şöyle yok böyle gibisinden ve daha bir sürü biseyler söyledi dolaylı yoldan bana geldi yani o laflar.Eşim telefonu kapatti annen de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demeye getirdi dedim.Yok sen üstüne niye aliniyon o genel olarak konustu dedi.iyi tamam dedim.arkasina babası arıyor hiç beklemedigim bi sekilde çemkiriyor eşime "o paylaştığınız ne ben görmek zorundamıyım mumlar kalpler falan ne demek oluyo diye azarlıyo eşimi". Eşimde heves etmis paylasmis nolmus yani gormek istemiyorsan bakma falan dedi ama susmuyor adam yok şöyle yok böyle(bu arada durum silindiğinde baktim kayınpeder görmemisti zaten kaynanam görmüştü .kaynanam gostermis kayınpedere) eşimle tartıştılar bende sinirlendim telefon hoporlerde paylasamazmiyim ya dedim çıktım yatak odasina gittim sinirden aglamaya basladim .sonra esim geldi sarildi bosver falan dedi gönlümü aldi.Aradan bikac saat gecti ne olduysa dedi ki eşim niye bizim aramızdaki özel biseyi paylaşıyorsun normal mi bu dedi .Bende daha önce niye bisey demedin simdi baban deyince mi aklina geldi normal değilse o zaman dedim. O da paylaşıyorsan bizimkilere gizle onlar görmesin dedi .bıktım senin ailenden herseyimize karışıyorlar falan dedim o da benim ailemle olan sorunlarimi başıma kaktı falandi filandi derken baya kavga ettik .ben yattim sinirden whatsap hesabimi falan sildim .Eşim geldi dayanamadi bu seferde gönlümü aldi biz barıştık .Ama kendimi sanki kötü bisey yapmışım gibi hissediyorum .Benim babam annem böyle şeylere falan bisey demez bana gore bunu paylasmam normal .bu yüzden kayınpederimin bu tepkisi bana cok gereksiz yersiz ve hadsiz geliyor onu ilgilendirmedigini düşünüyorum. Mesela ayni seyi beni babam yapsa eşim o ne karışır onu ilgilendirmez falan der baya bi tepki verir sinirlenirdi. Kendi babasina da susmadı ama bugün hicbisey olmamis gihi arar konuşur biliyorum.Kaynanam da sözde kavga çıkmasın diye uğraşır hep ara bulur madem öyle kocasının kızacağını biliyosa niye fotoğrafları gösteriyor ki ona. Kayınpederi doldurur doldurur sonra sonra aradan çekiliverir hep .Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo ama salak degilim bunu sürekli yapıyor Bıktım artik .herseyimize karışmalarindan .Sizce bu olaydan sonra onlara karsi nasil tepki almaliyim?? eşimle romantik bir aksam yemegi paylasmam da ne var kötü bisey mi bu?
Herkes tercihinde özgürdür. Bazısı özelilini ev içinde saklar bazısı cinsel hayatını neredeyse hikayesinde paylaşır i.Hamile kadın belki biter belki bitmez. Adette olabilir. Nasıl biterse bitsin. Mesela eşimle evlilik y.dönümünde yemeğe gittik sonra k.v ye geçtik orada kaldık. Diyelim ki yatakta bitecek zaten gün hep yatakta bitiyor ayıp değil ki bu. Doğal bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?