yilanlara uyumak icin firsat vermeyelimBidaha paylaş
konuyu okuyunca aklıma geldi konu sahibi bak şimdi geçen ay arkadaşlarım bana geleceklerdi bunlar bana baby shower düzenlemişler hediyeler pasta yaptırmışlar süpriz yaptılar . Bende çektiğimiz 2 resmî durum yaptım. Aradan zaman geçti akşam oldu küçük görümcem aile gruplarına msj yazmış tuğçe bugün çok güzel olmuşsun ablamlar söyledi durum atmışsın ben neden göremiyorum bende dedim ki bilmem ki neden göremiyorsun bende şimdi baktım senin profil resmini göremiyorum sen telefonunu kontrol et bakalım bi dedim . Aklında beni engelledin mi rehberinden mi sildin demeye çalışıyor. Bunu da kv kp diğer 2 görümce ve kocamın olduğu gruptan yapıyor ki herkes görsün ben ifşa olayım sonra yazmış ki aaa ben seni rehberime 4 kere kaydetmiştim onlardan birisini sildim diye olmuş galiba hııı öyle mi peki dedim düzeltti bana özelden yazıyor oldu mu diye herkesin okuduğu yerden yazmayı bıraktı da baktı ifşa yapamadı
Hayır neden engelleyeyim durduk yere onuSiz durumdan engellemistiniz ve oklari ona mı cevirdiniz
Konuyu anlayamadım da o yüzden sordumHayır neden engelleyeyim durduk yere onu
Birkaç gün ben onun profil fotosunu görememiştim zaten . Bana yaptığı açıklama şu oldu rehberinde beni 4 kere kayıt yapmış . Sonra o kayıtlardan birisini silmiş ondan görmemişim dedi . Ben hiç birşeye dokunmadım kendi yapmışKonuyu anlayamadım da o yüzden sordum
Niye böyle bir şey yaptı o zaman
Eşimde onlar görmesin gizle onlara paylaşacaksan da diyor aynısını bende yapmak istedim fakat eşimle aram bozulmasin diye yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?