Romantik aksam yemegini zehir eden kayınpeder

Benim kayınvalidede benim.sosyal medyamdam gezmelerimizi görüp,siz zaten hep ikiniz gezin bizi götürmeyin demişti.bunlar bir çeşit kiskanclik ,fesatlık vs...ben yasamiyorum ,ben yapamiyorum o da yapmasın hesabi.kime ne paylastiginizdan ? Ben takmam.onları sessize alin sosyal medyadan gormesinler yaptıklarınızı

Eşinde de iş yok ki iki dakkada sattı seni. Cevaplarını da verememiş zamanın ağızları susmaz daha. Allah kolaylık versin

Instagramimda eş sulalesinden tek bir kisi bile yok hiç boyle dertlerim olmuyor.
Bas engeli gitsin.

Kayınvaliden bak sen bana hiç yapmadın böyle şeyler falan dedi de kavga mu ettiler acaba
Kıskanmışlar resmen.
Bu sosyal medya belli bir yaş üstüne yasaklanmalı cidden huzur kaçırıyorlar. Benim de uzaktan bi tanıdık sabahtan akşama gelinlerne laf sokuyor. Çok kınıyoruz. Allah sabır versin diyoru
Normal insan ne hoş oğlumu seviyor emek verşyor der, kıskanmaz.

Alla ben olsam ama bak yapatım gaz falan değil. Eşimin ailesiyle ilgili herkesi ama herkesi sosyal paylaşım sitelerinden silerim, gizlerim, engellerim. Hangisi olursa o. Daha da çatlasınlar

Siz durumdan engellemistiniz ve oklari ona mı cevirdiniz

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama yakın arkadaşlara alın insanları, onun ailesini almayın. Oradan paylaşın. Başkası gösterirse de çatlasınlar.

Konuyu anlayamadım da o yüzden sordum
Niye böyle bir şey yaptı o zaman
Birkaç gün ben onun profil fotosunu görememiştim zaten . Bana yaptığı açıklama şu oldu rehberinde beni 4 kere kayıt yapmış . Sonra o kayıtlardan birisini silmiş ondan görmemişim dedi . Ben hiç birşeye dokunmadım kendi yapmış

Kendinizi suçlamayın. Herkesin hayatı kendine. Kimsenin doğrularına göre yaşamak zorunda değilsiniz. Bizim ülkemiz çok farklı biryer. Ülkemizde bazı erkekler çok tutucu oluyorlar. Özellikle belli bir yaşta olanlar.( gençlerde var ) Böyle şeylere Karşılar. Hafiflik olarak görüyorlar. Karşı olmalarını anlarım sonuçta kendi düşünceleri ben karışamam . Ama Bunu başkalarına dayatmamaları gerekiyor. Gördüğü şeyin aşırı uygunsuz olduğunu düşünüyor. Adamın siniri ondan. Kv göstermemiş olabilir çünkü nasıl gördüğünü bilmiyorsunuz. Belki kadının teli kocasının elindeydi. O yüzden bilmediğiniz şey için bence kesin konuşmayın.
Zaten hamilesiniz kendinizi üzmeyin. Sağlığınızı düşünün. Eşinizin ailesi böyle devam ederse mesafe koymaya çalışın.

Hoşlarına gitmeyebilir buna bişey demem ama arayıp böyle konuşmaları çok gereksiz ve çok saçma yani. Eşinizin de sonradan onlara uyması değişik olmuş. Eşinizin dediği gibi yapın engelleyin onları hiç bir şey göremesinler

Eşimde onlar görmesin gizle onlara paylaşacaksan da diyor aynısını bende yapmak istedim fakat eşimle aram bozulmasin diye yapmadım

Ben olsam bu olaydan sonra wp, facebook, instagram (artik hangi sosyal ağlarımda varsalar) engellerdim bir bir. Madem kaldiramiyorlar bakmasinlar. Gorende dudak dudaga fotograf paylastiginizi filan sanir. Ne sacma hareketler. Sizin de dediginiz gibi hadsizlikten baska bir sey degil. Mesafenizi koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…