merhaba bende senin gibi gec kalanlardanim bizi aralarina lamiyorlAR GALIBA ben mesaj yaziyorum ama kimse cevap yazmiyo
merhaba bende sizinle tanismak istiyorum romanyada bukreste kaliyorum tanismak isteyenler lutfen mesaj yazsinlar bye
merhaba isai bir cok kez geldim seviyorum orayi is dolayisiyla hala geliyoruz gelme tarihimi size soylersem eger isterseniz gorusebiliriz.
herkes merhaba yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.bolerocum seni özledik bugün kulaklarını çınlattık bekliyoruz:içelim: nane git gel bacım görüşelim hade:dance:[/QUOTE
Merhaba Troyacim,
Bir gelme dusuncemiz var is icin ama, kesin de degil. Bakalim gelirsem gorusuruz. Bende cok gormek istiyorum sizleri...
selam kizlar bugun saat 4 gidiyorum turkiye,ye kendinize iyi bakin benim icin dua edin nolur gelince hemen bulusmayi yapiyoruz hayirlisiyla opuyorum kizlarŞeniz
Tekrardan tebrikler umarım bende iyi konuşmayı becere bilirim. yeni ögrendigim bir dil oldugu içinmi bilmiyorum ama daha kolay öğreniyorum ya da rumence kolay .Bende geleli 1 yılı geçti ama burda yeni yeni zaman geçirebiliyorum sıkıldıkca Türkiyeye kaçıyodum ama alışmaya başladım.Cluj kalabalık bir şehir ama gürültüsüz ve hava sı temiz.Şehirde heryerde yeşili görmek mümkün ve detarihi yerleride mevcut.Ama geçen sene ki paskalya tatili cok sıkıcı gecti Çünkü şehir ölü gibi oluyo .Bizde başka biryere gitmeyi düşünüyoruz.Ama eger gelme durumun olursa ve bende burda olursam tanışmak isterim.
Tesekkur ederim. Umarim sende ilgilenirsen yaparsin.
Bu arada arkadaslarin var mi?
Eger gelirsek , siz de olursaniz gorusebiliriz. Msn adresin varsa, msn den de gorusebiliriz.
merhaba umarim iyisinizdir bencede romence dili kolay sabirli olursan ogrenebilirsin basarabilirsin. bukreste oturmuyosun degilmi anladigim kadariyla...
Burda hiç türk yok sanıyodum ama gecenlerde alışveriş merkezinde bir grup bayanla karşılaştım çok sevindim tabi baktım türkce konuşuyolar hemen girdim lafa tanıştık şimdi görüşüyoruz.
Senin arkadaş durumun nasıl?
Msn de görüşebiliriz.
Tamam msn adresimi ozel mesaj bolumune gonderiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?