Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba hosgeldim muhterem bende tesadufen girdim buraya ama galiba iyi ve kaliteli arkadaslar bulabilecegiz

merhaba bende senin gibi gec kalanlardanim bizi aralarina lamiyorlAR GALIBA ben mesaj yaziyorum ama kimse cevap yazmiyo

Yeni gordum mesajini. Tanistigima cok memnun oldum.Neden almayalim ki aramiza. Tekrar aramiza hosgeldin. Ancak ben Bukres'te degil, Romanya'nin iasi(yas) kentinde oturuyorum. Burada tanismistik Bukres'teki arkadaslarla ve ben Bukrese gittigimde de bulusmustuk. Insallah tekrar geldigimde seninle de gorusuruz. Neler yapiyorsun? Ne kadardir buradasin? Gorusmek uzere...

merhaba bende sizinle tanismak istiyorum romanyada bukreste kaliyorum tanismak isteyenler lutfen mesaj yazsinlar bye

merhaba canim hos geldin arkadaslik istiyosan tam yerine geldin bende bukresteyim ve baska arkadaslarda var burdan tanistik ve cok saglam arkadasliklar edindik bulusma yapalim bizde cok isteriz ama ben cumartesi gunu bir haftaligina turkiye ye gidip gelicem ondan sonra bulusma organizasyonu yapalim benimde 3,5 yasinda bir oglum var kiringasta oturuyorum ozel mesajdan msn adreslerimizi atarsak irtibat kurarsak daha saglam olur hem

herkes merhaba yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.bolerocum seni özledik bugün kulaklarını çınlattık bekliyoruz:içelim: nane git gel bacım görüşelim hade:dance:

saolun yanitiniz icin. baska bir bulusma tarihinde gorusuruz insallh ben romanada oturuyorum buraya yakin turan varsa tanisalim````

merhaba isai bir cok kez geldim seviyorum orayi is dolayisiyla hala geliyoruz gelme tarihimi size soylersem eger isterseniz gorusebiliriz.

selam kizlar bugun saat 4 gidiyorum turkiye,ye kendinize iyi bakin benim icin dua edin nolur gelince hemen bulusmayi yapiyoruz hayirlisiyla opuyorum kizlarŞeniz

merhaba umarim iyisinizdir bencede romence dili kolay sabirli olursan ogrenebilirsin basarabilirsin. bukreste oturmuyosun degilmi anladigim kadariyla...

merhaba umarim iyisinizdir bencede romence dili kolay sabirli olursan ogrenebilirsin basarabilirsin. bukreste oturmuyosun degilmi anladigim kadariyla...

Gulpinar,

Iyiyim, umarim sende iyisindir. Romen dili gramersiz konusursan kolay ama gramerli konusmak istersen zorlasan bir dil.

merhaba kızlar nasılsınız çocuklar evde natodan dolayı okullar tatil kafayı yemek üzereyim havada kötü kapalı çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…