Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

selam kızlar nasılsımız sızlerı cok ozledım ben burda surunmeye devam edıyorum efenın tahlıllerını yaptırdım on yatıs ıcın 1 hafta 10 gune kadar arayıp carıcaklar amelıyat ıcın troya kusura bakma canım fazla yazısamadım senınle mısafırlıkteydım her kez ıyıdır ınsallah herkeze selam opuyorum kızlar hepınızı benı unutmayın:a015:

Canim arkadasim unuturmuyuz seni hic . Umarim bi gun bulusuruz yine cok optum seni ve efeyi. Simdiden ozledik sizi. Şeniz

Merhaba arkadaşlar, sizleri bulduğuma çok sevindim. Bükreş'te ne zamandır yaşıyorsunuz? Benim eşim de 5 ay kadar önce Bükreş'te çalışmaya başladı fakat çocukları da alıp oraya yerleşme konusunda biraz tereddütteyiz. Eşim her hafta sonu İstanbul'a gelmeye çalışıyor ama yine de bir aile için zor bi durum. 1 ve 5 yaşlarında iki de çocuk var. Ne dersiniz? Çok Türk anne var mı orada? Nasıl geçiyor günleriniz?

merhaba hoşgeldin aramıza burası güzel başta alışamadık ama şimdi gidersem üzülücem gibi geliyor çocukların okulunu düşünme benimde 5 yaşında ve 1 yaşında çocuklarım var özeldende görüşürüz

Merhaba sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz.Benimde eşim Romanya'da.Önümüzdeki birkaç ay içerisinde bizde oğlumla gideceğiz.Troya ile özelde konuştuğunuzda bende katılmak isterim.Troyadan bilgi alalım.

Görüşmek üzere

ben bükreşteyim burası çok güzel özellikle baharda okul var özel bir TÜRK okulu ama eğitim ingilizce çok memnunum nurseryi bir arkadaş sormuştu orası için çok kuralcı diyorlar tam bende bilmiyorum çok türk var ama ben bebeğim olduğundan fazla görüşemiyorum,başta binalar falan insana kasvetli geliyor ama insan alışıyor 1.5 senedir burdayım görüşmek üzere la revedere

Nanecim umarim hersey cok guzel olur.Efe'nin de bir an once sagligina kavusmasini diliyorum.Bizi unutma.Goruselim. Kendinize iyi bakin.

Merhaba djkardelen! Ben romanya'nin iasi kentinde yasiyorum. Bilmiyorum gordunmu. Gecen sene kostenceye gitmistik guzel bir yer, sanirim mart ayiydi. Sen simdi neler yapiyorsun? Romence biliyormusun?

Slm arkadaslar,,ben Muhterem..Romanya/Bukres'te yasiyorum..
Arkadas olmak isteyenler varsa lutfen bana mesaj gonderin..
Sizinle arkadaslik kurmaktan mutluluk duyarim.............

Merhaba Muhterem,

Tabii ki tanisalim... Ama ben bukreste degil iasi da oturuyorum...Bukres'teki Turk bayanlar habire cogaliyorlar...Neler Yapiyorsun?....Gorusuruz...

Yamon Merhaba,
British School ve Camprige School,American school ve bir kac yabanci programli okul mevcut..International nursey school sanirim ISB nin ingilizce egitim bolumu.Yani Lumina kolejlerinin.Burda Turk okulu olarak biliniyor.
Bukres trafigi grcekten korkunc.İstanbulda bogaz trafiginde en azindan manzara guzeldir :)
Oturmak icin en ideal yerler bence unirii cevresi ve dorabanti
piperada cok guzel villalar var fakat ordaki trafik cekilmez.ve fiyatlarida son yillarda iyice uctu.
gorusemek uzere

komşu, akraba, arkadaşsız zorlanmıyo musunuz? erkekler çalıştıkları yerde daha kolay arkadaş edinebiliyolar da ev hanımı olunca özellikle yabancı bi memlekette insan kendini yalnız hissetmiyor mu? gerçi ben istanbulda da eşim uzakta diye yine kendimi yalnız hissediyorum ben de 9 senelik çalışma hayatının ardından ikinci çocuktan sonra işi bıraktım, ev hanımlığına yeni yeni alışmaya çalışırken bi de yabancı bi ülkeye alışmak... bilemiyorum. çok kararsızım

Teşekkürler.Bizde o söylediğiniz yerlere bakıyoruz.Okula karar veremedik.Hala araştırıyoruz.Camprige school'a cocuğunu gönderen var mı?Yada hakkında bilgi sahibi olan.

Görüşmek dileğiyle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…