selam romanyada olan arkadaşlar ben galats şehrinde kaldım ilk giderken dikkatimi çeken sınır kapısında olan wc lerdi su yoktu çok şaşırmıştım
Merhabalar,
Bende 6 senedir Romanya'da yasiyorum. 2.5 sene Galati'da, 1,5 sene Targu Mures'te kaldim, son 2 senedirde Bukres'te yasiyoruz. Esim ve ben Bukres'i inanilmaz seviyoruz. 6 sene oncesinin Romanyasiyla simdiki arasinda o kadar cok fark varki, cok hizli gelisti her yonde.
Ben malesef biraz gec buldum Kadinlar Kulubunu, biraz erken uye olup sizlerle bulusmayi cok isterdim. Artik darisi gelecek bulusmaya :)
ben Romanya da yaşamıyorum ama sizi bir ziyaret edeyim dedim.. :1hug:
meslek ve avat arkadasim hos geldin canim nasilsin? seni davet ettim ama kusura bakma gec cevap verdim yeni gordum mesajini :1hug:
önemli değil canım bak bende yeni gördüm geç cevap veriyorum... ayrıca bayramın kutlu olsun ikizimm a.s.
herkesin bayramı mübarek olsun, yamoncum burası güzel başta biraz zorlanıyorsun ama alışılıyor ingiliz okulu demişsin burda ingiliz okulu yok bildiğim kadarıyla tekrar görüşmek üzere[/QUOTE
Herkese tekrar merhaba,
bize önerilen okul international nursery scholl diye geçiyor . French village'de.İngilizce anaokulu kısmı varmış.Piperada güzel okullar var fakat trafiğinin çok kötü olduğu söyleniyor.Bükreş trafiğinin İstanbul'dan kötü olduğunu duyuyorum doğru mu?Ayrıca sizlerin önerdiği Isb nerede? Öğrenci servisleri güvenilir mi? Oturmak için Aviattiye ve Herastrov nasıl?
Teşekkürler,
Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?