Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

:dance:selam kizlar ben dondum araniza iyi kaynatmisiniz dag cicegi hos geldin resimler bende troya gondericem o eklicek ama bugun cok isim var yarin 2 bulusma gerceklesiyo bende herkezi bekliyorumyerimseniben

selam romanyada olan arkadaşlar ben galats şehrinde kaldım ilk giderken dikkatimi çeken sınır kapısında olan wc lerdi su yoktu çok şaşırmıştım

evet kışı çok soğuk olan bir şehir ancak insanları çok sıcak çok arkadaşım oldu ancak geri dönmek zorunda kaldım

selam romanyada olan arkadaşlar ben galats şehrinde kaldım ilk giderken dikkatimi çeken sınır kapısında olan wc lerdi su yoktu çok şaşırmıştım

selam canim galats bilmiyorum yeni sayilirim zaten ben bukres,de yasiyorum romanyanin hic bir wc su yoktur eminim evet cok soguk insanlar degiller sicaklar ama pislerkafamçokkarıştı

Merhabalar,

Bende 6 senedir Romanya'da yasiyorum. 2.5 sene Galati'da, 1,5 sene Targu Mures'te kaldim, son 2 senedirde Bukres'te yasiyoruz. Esim ve ben Bukres'i inanilmaz seviyoruz. 6 sene oncesinin Romanyasiyla simdiki arasinda o kadar cok fark varki, cok hizli gelisti her yonde.

Ben malesef biraz gec buldum Kadinlar Kulubunu, biraz erken uye olup sizlerle bulusmayi cok isterdim. Artik darisi gelecek bulusmaya :)

ben Romanya da yaşamıyorum ama sizi bir ziyaret edeyim dedim.. :1hug:

Hosbulduk :) Sizlerin ne kadar suredir Romanya'da yasadiginizi bilmiyorum ama tecrubeli bir Romanyali olarak istediginiz her konuda size yardimci olmaya hazirim :)

canim hos geldin sevindim aramiza katildigina cogalmaya basladik :dance:

Herkese Merhaba,

kısa bir süre sonra Bükreş'e taşınıyoruz.İnternetten Türk kadınlarının derneği var mı? diye araştırırken sizlere rastladım.Genelde yurt dışında yaşayan Türkler bu tür dernekler kurar ama sanıyorum Romanya'da yok.Neyse bende oraya gelmeden sizlerden bilgi almak istiyorum.Bükreş'te yaşamak için nereleri tavsiye edersiniz.27 aylık bir oğlum var ve şu anda burada oyun grubuna gidiyor.Orada da bu tür okullar var sanıyorum.ingiliz kolejini tavsiye eden var mı?Çalışmayan kadınlar gezmenin dışında nelerle ilgileniyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,

Merhaba,

Ben de yaklasik 3,5 senedir Romanya'da yasiyorum. Ancak Bukres'te degil,iasi da oturuyoruz,Romanya'nin kuzeydogusunda kaliyor. Neden buraya tasiniyorsunuz? Gorev nedeni yoksa is acma nedeniyle mi?

Gorusmek uzere...

meslek ve avat arkadasim hos geldin canim nasilsin? seni davet ettim ama kusura bakma gec cevap verdim yeni gordum mesajini :1hug:

önemli değil canım bak bende yeni gördüm geç cevap veriyorum... ayrıca bayramın kutlu olsun ikizimm a.s.

herkesin bayramı mübarek olsun, yamoncum burası güzel başta biraz zorlanıyorsun ama alışılıyor ingiliz okulu demişsin burda ingiliz okulu yok bildiğim kadarıyla tekrar görüşmek üzere

canım benim kızım ısb ye gidiyor çok memnunum servis kapının önünden alıp bırakıyor trafik çok yoğun çok araba var ama eylülde başladı şu anda çok güzel konuşuyor çok komik oluyorlar birden konuşunca donup kalıyorsun benim kızım 4.5 yaşında gruplara ayrılmış durumda senin oğlun içinde sınıf var onlar daha tatlı geçen gösteri yaptılar çok tatlılar bence buraya geldikten sonra kendin gör öyle karar ver oturmak için bende çok bilmiyorum ama ben oturduğum yerden çok memnunum heryere yakın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…