Röntgenci komşu

Ailesini haberdar edin onlar gelsin hakkından.

Harikasınız tek kelimeyle...

Sizi izlerken abiniz ya da babanızıda cama çıkartın tam o sırada.. bakalım tepkisi ne olur?!

Bana meraklı teyzeler gibi geldi
Ama çok can sıkıcı tabiki
Önce anneniz komşunun eşi varsa onunla.konussa?
Adam belki farkında değildir fark edildiğinin

Hangi dizi

Hem abi hem baba duymalı, bostan korkulugu değil bu kisiler evde.. ve söylemekte ne kadar gecikirseniz karsidaki pislik o kadar cesaret bulur abi ve babanizda söylemekte gec kaldığınız için size de sıkıntı çıkarırlar...
Birakin artık aman babam duymasin aman abim duymasinlari... aile icinde hele de boyle durumlarda gizlilik cok yanlis...

Nolur o pisliği öldürdüler de

Sabah o çıktığı an abinizi arayıp 'abi sürekli beni ve bizim evi dikizleyen bir pust var birazdan onu eşşek sudan gelinceye kadar dövüp sakat bırakacağım, karakoldan alırsınız beni.' Deyin. Bunları duyup da kacmazsa zaten abiniz çıkıp icabına bakacaktır. Abiniz çıkınca kapar o kapıyı kaçar merak etmeyin, başına bela almış olmaz abiniz. Siz onu korkutmazsanız cesaret alır. Onun da gönlü var demek ki diye düşünür bu pustlar. Allah korusun babanız abiniz evde yokken birşey yapmaya kalkar. Daha geçenlerde komşusunun kızına aşık olduğunu söyleyen, baba evde yokken eve girip bütün aileyi katleden pustu gördü bu memleket.

Allah.m yemin ederim ülke sapık dolu psikolojm bozuklu, tacize uğramayan kadın yokkkk
Bu ülkede yolda yürürmek kadınların gözlerinin içine baka baka orasını burasını kaşıyan erkekler dolu...
Tacize uğramayan kadın yok.

Hayatim boyunca cok tacize ugradim , kac tane semsiye canta parcaladim kafalarinda sayisini bilmem , hic susmadim , hic korkmadim , bildigim tek sey susmamaniz gerekiyor , kendiniz mi karsi koyarsiniz , abinize mi soylersiniz ne yaparsiniz bilemem ama susmayin , hic bir adamin sizi bakarak da dokunarak da taciz etmeyr hakki yok

tecavüz eden itoğluit kaç yaşındaydı offf çok kotu oldummmm

Bana meraklı teyzeler gibi geldi
Ama çok can sıkıcı tabiki
Önce anneniz komşunun eşi varsa onunla.konussa?
Adam belki farkında değildir fark edildiğinin
Maalesef o iyi niyet sınırımı çoktan aştı. Her sabah benim dolmuş saatlerimde bu soğukta dış kapıyı açıp ben gidene kadar izleyecek neyin merakı olabilir ki bu? Annem yüzgöz olmak istemeyecektir zaten ona el salladığını öğrendiğimde babama söyleyelim dedim o beni durdurdu. Polisin de ciddiye alacağını sanmıyorum. Ya abime söylemem lazım ya da kendim tehdit etmem lazım.

Kesinlikle aileye söylenmeli burda hep yazıyorum dövüş sporlarına kadınlar ağırlık vermeli elinizden geldiğince öğrenmeye çalışın kız çocuklarınızı küçük yaşlarda tekvando vs. kursalarına gönderin beni babam tekvandoya verdiğinde 5 yaşındaydım şimdi kimseye bişey söylemiyorum bile bi güzel kendim dövüyorum Allah ne verdiyse

Annen de çok rahat geldi ya kızını kendini gozetliyolar kadın yüz göz olmak istemiyo. İlginç yani o zaman abine söyle. Sabahları sen dışarı çıkınca komşu da cikiyo ya abin birden ortaya çıksın hayırdır merak ettiğin bişey mi var her gün kardeşime bakiyosun diye pat diye yuzlessin bakalım.
Çünkü gidip konuşursa öyle bişey yok fln inkar eder sapık

İnsana o anda bir kal geliyor biliyorum ama çirkefçe bağırmak gerekiyor aslında. Abinize babanıza söylemeye çekindiğinizi fark ederse iyice yüz bulur pislik. Bir daha baktığını gördüğünüzde laf atın. Baktınız olmuyor hala devam ediyor o zaman şikayet edin. Sessiz kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…