Roxxett'den Seçmeler

Hikaye bu ya, bir zaman gelmiş ve kaplumbağalar ülkesinde su tükenmiş.
napıcaz ne edicez diye düşünmeye başlamışlar. aralarından en yaşlı ve
bilge olanı "şu dağı görüyor musunuz??onunarka tarafında büyük bir göl var.
"demiş. ee koca dağı hepsi birden aşamazlar..arada yaşlı olanlar var.
bununüzerine oraya gidip su getirmeleri için en genç 2 kaplumbağa seçilmiş.
gençkaplumbağalar 25 yıl sora göle ulaşmışlarve o anda farketmişler.
suyualıp götürmek için yanlarına kap almayı unutmuşlar.
kaplumbağalardanbiri;

-ee napıcaz şimdii??birimizingidip kap alması lazım. diğerimizde burda
bekleyelim ki kimse gelip içmesin sudan!!eniyisi sen git!

-olmazzz... bengidicem sen ya suyu içersen. ozaman köy susuz kalır ve
hepimiz ölürüz susuzluktan!

-yokvalla bak yemin ederim ağzımı sürmiycem. sengit al gel kabı bekliycem.
sözveriyorum!

bununüzerine diğer kaplumbağa yola çıkmış. ordakalanda beklemeye başlamış.
aradan30 yıl geçmiş. 50 yıl. 60 yıl... sonundabekleyen kaplumbağa bu
böyle olmıycak demiş... galibagelmiycek bu. köydekilerde öldü heralde
susuzluktan... eniyisi ben biraz su içeyim de bari ben hayatta kalayım...
kaplumbağalarınsoyu devam etsin. tameğmiş kafasını göle doğru bir yudum
alacakken çalıların arkasından bir ses duyulmuş...

-bak böyle yaparsan gitmem amaaa!!

Erzurum Emniyet Müdürlüğü resmi internet sitesinde yer alan komik polis anonsları, siteyi ziyaret eden vatandaşları adeta kahkahaya boğuyor.

Türkiye'nin çeşitli illerinde meydana gelen komik polis anonsları, Erzurum Emniyet Müdürlüğü sitesinde yayınlanıyor. Sitede yayınlanan ilginç anonslardan bazıları ise şöyle:

"Göztepe Soyak Sitesi'nin önünden yürüyorum. Birden polis bir BMW'yi durdurdu. Polislerden biri indi, diğeri de içeriden bakıyor. Ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye düşündüm. İçerideki polis birden megafonla 'önüne dön, kendi tipine bak seni soytarı' dedi.

- Başka bir anons: Mecidiyeköy'de bir sabah, polis otosu arabanın birine sesleniyor, 'Zabahınan ceza yazdırma' (Sabah ile demek istiyor).

- Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur. Polis, 'Beyaz Uno çek kardeşim park yasak' gibilerinden bir anons yapar. Şoför, el kol hareketleri yardımıyla, 'Ağabey ekmek almaya geçiyorum, hemen çıkacağım' der. Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu, 'Beyaz Uno, ekmek nerde?'

- Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'

- Diğer bir anons. Kızıltoprak semtinde kırmızı ışıkta duran trafik polisi, ters yönden gelen araba şoförüne, '34 GV 713 bugün çok para kazandın herhalde? Acelem var, şanslısın' şeklinde seslenir."

Amerika'da yasayan bir cocugun 100 dolara ihtiyaci olur. Bu 100 dolara sahip olabilmek icin günlerce, gecelerce dua eder. Sonunda ulasamayinca Tanri'ya mektup yazmaya karar verir. Amerikan Posta Idaresi, üstünde yazili adres olarak sadece 'Tanri, ABD' olan mektubu Bay Baskan'a vermeyi uygun bulur.

Baskan mektubu alinca cok hoslanir, cok duygulanir fakat 100 dolar yerine 5 dolar koyar. 5 dolarin kücük bir cocuk icin yeterli olacagini düsünür. Cocuk gercekten de 5 dolara sahip olmakla tatmin olur ve Tanri'ya tesekkür mektubu yazmaya koyulur:

-'Sevgili Tanrim, parayi yolladigin için tesekkürler. Ama mektubu Beyaz Saray üzerinden yollamissin ve tabii her zamanki gibi oradaki ip**** de 95 dolarini kesip silah almis olmali.

- Bana 5 dolar ulasti. Yine de tesekkürler.

TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE KITAP HEDIYE EDILIR.
KITABIN ADI DA DUZ MANTIKTIR. TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR;

-bu kitapta ne yaziyo?
-okuyunca ogrenirsin...
-ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana?
-ok bak simdi;senin evinde akvaryum var mi mesela -evet
-var...
-o zaman icinde su da vardir?
-evet var...
-icinde su varsa balik da vardir....
-evet var...
-balik varsa hayvanlari da seviyosundur sen?
-evet....
-hayvanlari seviyosan insanlari da seversin heralde?
-evet
-o zaman senin sevgilin de
vardir?
-evet var
-yasli gorunuyon o zaman senin karin vardir?
-evet var..
-e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir?
-evet...
-bak gordun mu?...
temel cok etkilenir! kitabi alir koltugunun altina eve dogru giderken
dursun'u gorur...dursuna sorar;
-temel o ne?
-duz mantik kitabi!
-nasi bisiy bu anlat bakiim...
-bak simdi; sizin evde akvaryum var mi?
-yook!
-o zaman sen ib..sin....

Türk kafile hep beraber bir uçakta gidiyormuş. Pilot aniden hostesleri çağırmış ve demiş ki:
"Uçak düşmek üzere. tüm yolculara atlamalarını söyleyin. Şu anda deniz üzerindeyiz ve denize çok yakın uçuyorum, atlarlarsa kurtulma şansları var ama atlamazlarsa herkes ölecek!!!"
Tabi böyle bir şeyi insanlara yaptırmak çok zor. Hosteslerden akıllı bir tanesi düşünmüş taşınmış herkese uygun bir dille anlatılırsa uçaktan atlamaları
sağlanır diye karar vermiş ve ilk olarak Amerikalı kafilenin yanına gitmiş:
"Sayın yolcularımız; üzerinde bulunduğumuz alan Japonların araştırma laboratuarlarıyla kaplı. Eğer oraya ulaşırsanız tüm Japon teknolojisi sırlarını
kaparsınız!" Bütün Amerikalılar koşarak çıkışa gitmiş ve atlamışlar; Sonra hostes İngilizlere yönelmiş:
"Sayın yolcularımız şu anda dünyanın en geniş ve verimli sömürgeleri üzerindeyiz; eğer hemen el koyarsanız sonsuza dek sizin olurlar!" Bütün
İngilizler hevesle atlamış; Sıra Fransızlara gelmiş. hostes: "Bayanlar baylar, affedersiniz rahatsız ediyorum; fakat rica etsem uçaktan atlar mısınız?
şimdiden teşekkür ederim" demiş Fransızlar: "tabi, mersi!" demiş ve sırayla atlamışlar.
Hostes bu kez Almanlara yönelmiş:
"Laaaan! atlayın çabuk aşağı!" diye bağırmış Alman
kafile "heil" demiş ve atlamış Veee sıra gelmiş Türklereee. Hostes yandan yandan gülümseyerek ve hafif de dayılanarak şöyle demiş:
"Siz var ya... buradan atlayamazsınız!!!!!!"

BEN ASTIM
Jim ile Mary akil hastanesinde iki hastadir. Birgun hastanenin yuzme havuzunun etrafinda
dolasirken Jim aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu goren Mary hemen ardindan atlar ve
dibe kadar yuzup Jim'i kurtarir. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranisi hastanede olay
olur. Bunu duyan bashekim de Mary'nin artik iyilestigini dusunup, hastaneden derhal
taburcu edilmesi emrini verir. Islemler yapilir, belgeler cikartilir, Bashekim ayni gun
Mary'nin yanina gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var. Iyi haberim, yaptigin kahramanca davranistan
oturu anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun.
Kotu habere gelince, kurtardigin hasta, Jim, intihar etmis. Az once odasinin banyosunda
kendisini asmis bulundu.
Mary gayet sakin yanit verir:
-O intihar falan etmedi ki. Ben onu astim kurusun diye.

HAYAL KIRIKLIGI
Ingiltere'nin saygin kiz kolejlerinden birinde biyoloji ogretmeni ogrencilerden Miss
Perkins'a "Soyle bakalim, insan vucudunda uyarildiginda normal buyuklugunun alti katina
ulasan organ hangisidir?"
Ogrenci yuzu kizararak "bana bu soruyu sordugunuzdan ailemi haberi olacak" demis. Ogretmen
baska bir ogrenciye donmus ve "Sen soyle Miss Sarah" demis. Sarah "los isikta gozbebegi"
yanitini vermis. Ogretmen aferin dedikten sonra Miss Perkins'a donmus ve sana uc sey
soyleyecegim demis:
1- dersine hic calismamissin bundan ailenin haberi olacak
2-aklin fikrin surekli kotu seylerde.
3- ilerde cok buyuk hayal kirikligina ugrayacaksin...

RUJ IZI
Bir kiz yurdunda söyle bir sorun yasanmaktadir: Kizlar, sabah
dudaklarina ruj sürdükten sonra aynayi öperek dudak izi
birakmaktadirlar, bunlarin temizlenmesi sorun olmaktadir. Yurdun müdürü birgün
yurtta kalan kizlari ve tuvaletleri temizleyen
hademeyi tuvalete toplar. Kizlara yönelik söyle bir konusma yapar:
"Bazilariniz dudaklarina ruj sürdükten sonra aynalari
öperek dudak izi birakiyorlar. Hadememiz bunlari temizlerken çok
zorlaniyor. Simdi ne kadar zorlandigini hep beraber
izleyelim." Der. Bir isareti ile hademe firçasini klozetlerden birine daldirip aynayi
temizlemeye baslar. O günden sonra
aynalarda bir daha dudak izine rastlanmaz.

HANGI LASTIK
Dört universite ogrencisi sabahleyin uyanamayarak matematik finalini
kacirirlar, sinav ertesinde hocalarini yakalayip, zarzor bindikleri
arabanin
lastigi patladigi icin sinavi kacirdiklarina ikna ederler.
Kadin, yalvarmalarina dayanamayarak, bu dört arkadasa sinavi 3 gun
sonra yapacagini soyler.
Sinav gunu geldiginde, matematik hocasi bizim dortluyu sinifin dört
kosesine
oturtur. Finali gecmek icin de en az 50 almak lazimdir, sinavda da 5
soru
vardir. Sayfanin onundeki 4 matematik sorusu basit sorulardir ve her
biri 10
puanliktir.
Kagidin arkasindaki soru ise 60 puanliktir ve de soru aynen soyledir
Hangi lastik patladi ??

GÖZLEM
tip fakültesinde profösör derse girer ve ögrencilere tipta önemli iki kuralin oldugunu
söyle...birincisi hiç bir seyden mideniz bulanmayacak hiç bir seyden tiksinmeyeceksiz...
simdi size uygulamali olarak gösterecem der ve masanin üzerinde duran cesedin anüsüne
parmagini batirir ve yalamaya baslar..daha sonra bu isi tüm ögrencilerin yapmasini ister.
bütün ögrenciler siraya girer ve cesedin anüsüne parmagini sokar ve yalarlar.bu is
bittikten sonra profösör "simdi gelelim ikinci kurala" der.
"tipta ikinci önemli kural gözlemdir" der ve ekler "ben cesedin anüsüne isaret parmagimi
soktum ama orta parmagimi yaladim"

SECDEYE KAPANIRSA
Bir gun Hoca, yol ustu bir hana inmis. Nuh Nebi'den mi kalmis, Kaalubela'dan mi? Her ne
ise.. Her tarafi delik desik olmus; adeta cokmeye bir basi kalmis. Hoca'nin yuregine
bir korkudur dusmus ama, ne desin? Nihayet bir soz arasinda:
"Yahu, bu senin tavan da ne kadar gicirdiyor be, besik mi mubarek!" diyecek olmus ama,
hanci baba hic orali olmamis; sozu sakaya bogarak;
"Agzini hayra ac Hoca, bu gicirti besik gicirtisi degil; tavan tahtalari Hak'ka tesbih
cekiyor!" demis.
Hoca'nin kozu kullenirmi? Gozlerini hancinin gozune dikerek;
"Peki ama, demis; ya bu tavan boyle tesbih ceke ceke aska gelip de secdeye kapanirsa,
bizim halimiz nice olacak!"

YARI MANYAK
Ögretmen derste çocuklara dönerek sorar:
- Söyleyin bakayim,kuzeyimizde karadeniz,güneyimizde akdeniz,batimizda ege denizi varsa
BEN KAÇ YASIMDA OLURUM..?
Arka siralardan bir parmak kalkar:
- Kirkdört ögretmenim..
Gerçekten de o yasta olan ögretmen sasirir:
- Dogru..Ama nasil bildin.?..
- Gayet kolay ögretmenim..Benim yari manyak bir agabeyim var;tam
yirmiiki yasinda..Onun yasini iki ile çarpinca sizin yasiniz çikiyor....

ZATEN ABDESTSIZDIM
Nasreddin Hoca bir gün agacin altinda namaz kiliyormus.Agaçta bulunan biri de onu
izliyormus.
Namazi bittikten sonra namazimin kabul olmasi için Allah'a dua etmeye baslamis.
-Allahim sen namazimi kabul et.
Agaçtaki adam:
-Etmem diye cevap vermis.
Hoca sasirmis.Tekrarlamis.
-Alahim sen kildigim namazi kabul et.
-Etmem.
Hocanin saskinligi iyice artmis.Yine:
-Allahim sen namazimi kabul et
demis.
Agaçtaki adam tekrar:
-Etmem deyince hoca sinirlenmis.
-Etmezsen etme.Zaten abdestsiz kilmistim.

AGIZDAN DOLUYOR
Adam çok zamparaymis.Faaliyetlerinin sonucu olarak günün birinde hastaligi kapmis.Doktor
hastaligin tedavisinin çok kolay bir yolu oldugunu,bir hafta boyunca ufakligi her gün 15
dakika içi süt dolu bir bardagin içinde tutmasini söylemis.Adam hergün banyoya bir bardak
sütle girip kapiyi kilitleyerek tedaviyi uyguluyormus.Karisi durumu merak edip sordugunda
bir sekilde geçistiriyormus.Dördüncü gün banyoya girmis ancak kapiyi kilitlemeyi unutmus.
Bunu firsat bilen karisi kapiyi açip içeri girdiginde gördügü manzara karsisinda bir an
duraklamis ve "aaaaaaaa
kirk yil düsünsem bunun bir dolmakalem gibi agizdan dolduruldugu aklima gelmezdi" demis

ISIKSIZ KALIRIZ
Akil hastanesinde bir gün delilerden biri kosarak doktorun yanina gelmis.
Doktor Bey çabuk bizim kogusa gelin demis.
Doktor gitmis, delilerden bir tanesi kendini ayaklarindan tavana asmis öylece duruyor.
Doktor ne bu? diye sormus.
Doktoru çagirmaya giden deli cevaplamis, Doktor Bey bu zir deli kendisini ampul saniyor.
Doktor kizmis, olurmu öyle sey hemen indirin onu asagiya.
Yine ayni deli, " Doktor Bey o zaman da biz isiksiz kalmazmiyiz!!!"

SILIKON
Ögretmen sinifta madenleri ve ne kadar degerli olduklarini anlatiyormus.
Dersin bitiminde çocuklara sormus:
-"Kim hangi madene sahip olmak ister çocuklar?"
Önce David cevap vermis: "Platin, ögretmenim. Onunla kendime bir Porsche alirdim."
Ardindan Mike cevaplamis: "Altin, ögretmenim. Altinlarimla kendime son model bir Cadillac
alirdim."
En son Küçük Joe yanitlamis: "Silikon, ögretmenim. Ablamda iki tane var, kapinin önündeki
arabalari hayal bile edemezsiniz!..."

SIGMAZSINIZ
Bir gün padisah Nasreddin Hoca' ya sormus.
Hocam ben ölünce cennete mi gidecegim yoksa cehenneme mi, söyle bakayim? demis.
Hoca padisahtan korkmadan :
-Cehenneme gidersiniz padisahim? demis.
Padisahin sinirden sakallari titremis.
Bu durumu gören Hoca :
-Kizmayin padisahim ben aslinda size cennete gidersiniz diyecektim fakat sizin
cellatlarinizin kiliçlariyla ölen suçsuz kisilerden
cennet dolup tasmis.Bu yüzden cennete sigmazsiniz diye cehenneme gidersiniz dedim, demis.

GERI GETIRDIM
Akil hastanesinde delinin biri bashekimden iki tane sise ister.
Bashekim sise yerine,deliye iki tokat atar.Deli kizgin bir sekilde odasina döner.
Ertesi gün deli bashekimin odasina gider.Girer girmez bashekime iki tokat atar.
noldugundan habersiz bashekim; "Deliye naptigini zannediyorsun" diye çikisir.
Delide "birsey yaptigim yok efendim,dün verdiginiz siseleri getirdim" der.

BIR KEDI DAHA
Akil hastanesinden kaçan iki deli, karsidan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çinarin
arkasina saklandilar.Bekçi,onlarin ayak seslerini isitmisti.Sordu:
- Kim o?
içlerinden biri kedi gibi miyavladi.
Bu basarili miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki,delilerin ayaklari altindaki
yapraklar hisirdadi.Bekçi geri dönüp yine seslendi:
- Kim var orada?
ikinci deli cevap verdi:
- Bir kedi daha.

SIKARKEN
Nasrettin hoca bir gün yolun kenarinda kedisini yikiyomus. yoldan geçen arkadasi hocaya:
"hocam kediyi yikama ölür. " demis. hoca aldiris etmemis ve yikamis. arkadasi dönüste
hocayi tekrar yolun kenarinda görmüs. kedi ölmüstü. adam: " hocam ben size kediyi
yikamayin ölür demedimmi? " demis. hoca: " ben kediyi yikarken ölmediki sikarken öldü

AYNISINI SÖYLEDIM
Küçük Ali okuldan eve gelir ve üzgün bir sekilde, "Matematik dersinden 1 aldim" der.
Babasi hemen sorar, "Neden ?" "Ögretmen 3x2 kaç eder?" diye sordu, ben de "6" dedim.
Babasi hemen oglunu tasdikler ve "Fakat bu dogru" der. Ondan sonra da "ögretmen 2x3
kaç eder?" diye sordu.
"Has *iktir, ne farki var ki ?"
"Ben de ögretmene aynisini söyledim....

TEKRAR
Temelin üç tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen biri doktor, biri de santral görevlisidir.
Fakat
ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu duyan arkadasi sorar "Niye ögretmen de digerleri
degil?" diye.Temel de döner:"Ula der,bilmez misin doktorlar "Bugün git yarin gel"
der.Santral görevlisi de"Su an mesgul,
daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Haydi bir daha tekrarlayalim..."

BENDE VARDIM
Hoca bir gün arkadasiyla konusuyormus arkadasi demis ki : -Ya hocam dün sizin evden bir
ses çikti. Bu neydi?. Hoca ise : -Hiç sadece hanimla biraz tartistik kavugum
merdivenlerden
yuvarlandi, demis. Arkadasi : -Yahu hocam hiç kavuktan
bu kadar ses çikar mi?, demis. Hoca : -Ya anlasana içinde bende vardim, demis

TEK BASINA
Okula yeni gelen ögretmen ilk dersinde ögrencilere ilginç bir çagrida bulunmus:
"Kendini geri zekali hisseden varsa ayaga kalksin..."
Sinifta çit yok. Nihayet biri kalkmis:
"Sen kendini geri zekali mi hissediyorsun?"
"Hayir", demis çocuk, "ama sizin tek basina ayakta kalmaniza gönlüm razi olmadi da…"

AÇMADIM KI
Akil hastanesinde koguslari gezen
bashekim,bir delinin oturmus,birseyler yazdigini gördü:
-Kolay gelsin ne yaziyorsun?
-Mektup yaziyorum efendim.
-Yaaa..Kime yaziyorsun?
-Kendime..
-Peki ne yazili mektupta??
-Ilahi doktor bey,deli misiniz siz
Mektubu daha almadim ki içinde ne
yazdigini bileyim.

ÖNCE KAÇANLAR
Bir akil hastanesinde iki deliyi çikartmak zorundalarmis.Bir test yapalim demisler.Iki
deliyi teste tabi tutmuslar.Adamlarin önüne bir kavanoz böcek ile zeytin koymuslar`` buyrun
beyler yiyin``demisler bir tanesi hemen zeytine saldirmis.
Öbürü hemen önünü kesmis ve demiski``önce kaçanlari yiyelim sonra duranlari yeriz``demis

FAYDASI
Saglik dersinde ögretmen bir ögrenciye sordu :
- Söyle bakalim, bebeklerde anne sütü neden inek sütünden daha faydalidir ?
Ögrenci kendinden emin bir sekilde cevap verdi,
- Daha lezzetlidir, eksimez, pasta yapiminda ve baska amaçlarla kullanilamaz, bebege
özeldir, ambalaji nefistir.

ERIYOR ISTE
Deli , kahveye girdiginde soluk solugaydi.Bos bir masaya oturup ocaga seslendi;
- Bana bir çay !
çay geldi , sekerleri atip karistirdi.Garsonadan yine seker istedi. Onlari da atip
karistirdi,yeniden istedi.Garson;
- Sekiz seker koydun çaya ,dedi saskin saskin,
- Koydum ama , iste görüyürsun, hepsi eriyor

Fadime Ile Temel Buyuk Adada Dolasiyorlarmis. Bir Marti Temel'in Kafasina Pislemiş. Fadime: Temel Git Su Tuvaletten Tuvalet Kagidi Al! Temel: Gerek Yoktir Kus, çoktan Ucup Gittu...

Bosanma Davasi :
Temel Fadimeye Bosanma Davasi Acmis Ve Hakime, Sayun Hacum Bey, Karim Uc Yildur Evde Ne Bulursa Ustume Firlatiyu. Ne Olur Bizu Bosat! Hakim Sormus, Peki Evladim Niye Bunun Icin Uc Yil Bekledin? Temel: Yenu Yenu Isabet Etturmeye Basladuda!

Ilk Gece :
Temel Karisi Natasaya Gerdek Gecesi Sormus: " Ilk Uyudugun Erkek Ben Miyum?" Natasa: "uyursan Evet!

Piyango :
Buyuk Ikramiye Cikan Temeli Uc Ay Sonra Bakkal,kasap Ve Borclu Oldugu Diger Esnaf Yolda Cevirmis Ve Ula Temel Sana Ikramiye Ciktugu Halde Uc Aydir Niye Borcunu Odemiyosun? Diye Sormuslar. Zencun Oldi Degistu Demesunlar Diye, Demis.

Idam Mahkumu :
Idama Mahkum Olan Temele Son Arzusunu Sormuslar; Benu Oglumin Yanuna Gomin Demis. Oglunun Yasadigi Ortaya Cikinca, Ben Beklerum Demis.

Cehennem :
Temel ölmüs , Cehenneme Gitmis , Kapida Sille Tokat Karsilamislar.pöyle Yaparsanuz Hiç çimse Celmez Demis.

Dönme :
Temel Ile Idrus Eve 2 Kadin Atmişlar. Yatmadan önce Kadinlar : "söylemediler Demeyin Biz Dönmeyiz" Demisler - Ha Pura Bizimdir, Istedigunuz Kadar Kalabilursunuz Demiş Bizim Idris Ve Temel ...

Müessese :
Temel'in Eczanesine Genç Ve Güzel Bir Kadin Girmis. Tartinin üzerine çikip Parayi Atmis. Begenmemis, Manto Ve Ceketini çikarmis Ve Para Atip Tekrar Tartilmis.... Yine Sikilmis Etegini çikarinca, Temel Atilmis,parayi Atmis, Tevam Edin Puntan Sonrasi Müessesetendir Daaa....

Okul Kirma :
ögretmen Telefonda, -demek Temel Hasta,okula Gelmeyecek, Peki Ben Simdi Kiminle Konusuyorum ? Pabamla.

Baskinda yakalanan fahiseler o kadar çokmus ki karakola sigmamislar.
Disarida sira olmuslar. Tek tek ifadeleri aliniyormus.
Yoldan geçen yasli bir nine uzun kuyrugu gorunce merak etmis ve ordaki
fahiselerden birine sormus:
"Bu ne kuyrugu evladim!"
Kizlardan biri dalga geçerek:
"Nane sekeri kuyrugu nine" demis.
Nine mutlu olmus.
"Iyi çok severim, ben de alayim..."
Bu da girmis kuyruga.
Polis herkesin ifadesini aliyor ya, sira buna da gelmis tabiii.
Polis memuru karsisinda yasli basli kadini gorünce sasirmis.
"Nine sende mi yedin bu naneyi " diye çikisinca, yasli kadin hemen
cevap
vermis:
"Ah!! Bende nerde o dis evladim. Ben sadece emiyom!!!

BERBER SIRASI
Adam en yogun saatte berbere girip sorar.
Ne zaman bana sira gelir?"
Berber, "Iki saat sonra," der.
Adam cikar gider.
Uc gun sonra ayni adam berbere girip sorar:
Berber, "Bir bucuk saat kadar," der
Adam cikar gider. Bir hafta sonra yine ayni manzara:
Berber: "En az bir saat."
Adam cikar gider.
Son seferinde berber dayanamaz. Adamin
ardindan ciragini gonderir:
Bak bakalim bu herif nereye gidiyor?"
Bir sure sonra cirak doner:
Adami izledim usta."
Berber merakla sorar:
Ee, nereye gidiyor buradan cikinca?"
Cirak cevap verir: "Sizin eve usta!"............ ........

eline sağlık çok komik:laugh:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…