- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Allah yardımcısı olsun.Normal olmadığı ortada.Ailesi yok mu annesi eşi ? Bir de neden itfaiye orayı anlayamadım.
Itfaiyeyi neden cagirdiniz ?
Bana çift kişilikli geldi. Hani normalde başka bir kişilik sergiliyor,olağanüstü durumlarda farklı bir kişilik. Genelde bu 2 kişilik çok zıt oluyorlar. İyi ve kötü gibi.
Kim bu kadın. Eğer gerçekten hastaysa ruh ve sinir hastalıklarına yatırmanız gerekir. Yarın birgün sana ve çocuklarına zarar verir. Şizofren olup çocuğunu öldüren anneler biliyorum. Ve onlar şizofren olduğu için ceza ne almıyolar olan ölene oluyo. Bu işler istekle mistekle olmaz arkadaşım adam gibi paşa paşa hastaneye gitsin olmuyosa bu kadını evine falan alma ciddi zarar verir sana ve ailene
ne desem bilemedimitfaiye olayını bende anlamadım
Tatlım eşinin kardeşleri yerine kendi çocuklarını düşün azıcık. Bırak kadına başka çocukları baksın belki onlar haklarından gelirde hastaneye yatırırlarBu kişi eşimin annesi eşimin kardeşlerini orada bırakmak istemedim çocuklarin piskolojisi bozuluyor
ambulans demek istedin anladım sonradan :)Ben herhalde yalnış söyledim biz almanyada yaşıyoruz hastaneyi aradık doktor yolladılar onu söylemek istedim
Tatlım eşinin kardeşleri yerine kendi çocuklarını düşün azıcık. Bırak kadına başka çocukları baksın belki onlar haklarından gelirde hastaneye yatırırlar
ambulans demek istedin anladım sonradan :)
Tatlım eşinin kardeşleri yerine kendi çocuklarını düşün azıcık. Bırak kadına başka çocukları baksın belki onlar haklarından gelirde hastaneye yatırırlar
İtfaiye ne alaka ??
Kişilik bölünmesi yaşıyor o zaman,genelde 2 kişiliğinde birbirlerinden haberi olmuyor. İkisi de çok zıt karakter oluyorlar. Biri melek gibiyken biri şeytan gibi. Ya da biri deliyken biri çok akıllı olabiliyor. Ama bunu ispatlamanız çok çok zor. Çünkü sadece kendileri kontrol edebiliyorlar açık yakalamak için 7/24 yanında olmanız gerekiyor. Ne bileyim gizli kamerayla falan izlenmesi gerekiyor evinin.Bu dediklerin tamda onu anlatıyor
Kişilik bölünmesi yaşıyor o zaman,genelde 2 kişiliğinde birbirlerinden haberi olmuyor. İkisi de çok zıt karakter oluyorlar. Biri melek gibiyken biri şeytan gibi. Ya da biri deliyken biri çok akıllı olabiliyor. Ama bunu ispatlamanız çok çok zor. Çünkü sadece kendileri kontrol edebiliyorlar açık yakalamak için 7/24 yanında olmanız gerekiyor. Ne bileyim gizli kamerayla falan izlenmesi gerekiyor evinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?