- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Aynen yalnis kelime kullandim ambulans demek istedimAmbulansmi demek istediniz yada acil yardım
Kadın kendine bir zarar vermeden yolunu bulun. Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız gücünüz yetermi bilmiyorum ama aile büyüklerini araya girdirin ikna için.
Dikkat çekmek için yapmiyorsa şizofreni belirtileri olabilir
Şizofreni de ses duymak takip edildiği hissi televizyon vb konuşmak ona zarar vermek isteyen birilerinin olduğu düşüncesi olabilir
Şizofreniye çok benziyor ve öyle ise çocukları ve çevresindekiler ciddi tehlikede çünkü beynindeki ses ona ne söylerse onu tereddütsüz yaparlar
Örneğin bu kişi senin düşmanın sana zarar vericek ortadan kaldır derse tereddüt bile etmez ve cinayetten sonra rahatsızlığı anlasildiginda hapis cezası da almazlar ambulans cagirdiginizda düzelmesi ise şizofreni hastaları hastalıklarını gerektirirse kusursuz bir şekilde saklayabilirler ancak dalında uzman biri anlayabilir ve hastaneye yatmamak için herşeyi yapar ve söylerler inandirilar
Bir an önce uzmana gitmelisiniz
Yakınımda vardı ordan biliyorum
( çocuk sevgisi olmaması da hastalığı açıklar çünkü bu hastalık sevinç üzüntü sevgi gibi duyguları korelir)
Cocuklar bizde. AlmanyadayizCocuklar hala ysnindaysa birsey yapilmasi sart. Yurtdisindamisiniz?
Bisi söylim mi bak gör şizofren ben neredeyse eminim çünkü çok yakından gördüm bu hastalığın yaşattıklarını resmen aynı zil calardi herkesi sustururdu sessiz olun beni almaya geldiler sakin konuşmayın derdiAynen televizyin telefon laptop hepsinin onu dinledigini düsünüyor. Artı mesela zzil calinca polisin geldigini ve cocuklarini kaciracagini soyluyor
Bisi söylim mi bak gör şizofren ben neredeyse eminim çünkü çok yakından gördüm bu hastalığın yaşattıklarını resmen aynı zil calardi herkesi sustururdu sessiz olun beni almaya geldiler sakin konuşmayın derdi
Derhal bi kliniğe götürün kendide sizlerde tehlikedesiniz tedavi görmeli acilen
Allah sifasini versin. Polis zoruyla goturulebiliyor bildigim kadariyla ama Almanya'da nasil oluyor bu isler bilmiyorum.
Itfaiye itfaiye dedin deyip durdular bi bakin kadin yorum yazmis mi cevap vermis mi?
Almanyada itfaiye ve ambulans koordineli calistigi icin ayni isim altindalar.acil servis 112 arabalarin üstünde ambulans degil itfaiye yazar.Arkadas da düsünememis yazmis ama cevabinida vermis.İtfaiye cagırdıgınıza göre sizde pek normal sayılmazsınız
Bipolar olabilir mi ?
SağolunSizofren gibi duruyor Allah yardimciniz olsun
Cocuklar bizde. Almanyadayiz
Jugendamt durumdan haberdar mi?
Hayır değillerJugendamt durumdan haberdar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?