ruh hastası mı yoksa iyi bir oyuncu mu

Kadın kendine bir zarar vermeden yolunu bulun. Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız gücünüz yetermi bilmiyorum ama aile büyüklerini araya girdirin ikna için.

Aile büyükleri olarak iki tane erkek kardesi var baska kimse yok bizim yasimiz da kücük yani 30 yasinda bile degiliz. Kendiside genc zaten 45 felan

Aynen televizyin telefon laptop hepsinin onu dinledigini düsünüyor. Artı mesela zzil calinca polisin geldigini ve cocuklarini kaciracagini soyluyor

Aynen televizyin telefon laptop hepsinin onu dinledigini düsünüyor. Artı mesela zzil calinca polisin geldigini ve cocuklarini kaciracagini soyluyor
Bisi söylim mi bak gör şizofren ben neredeyse eminim çünkü çok yakından gördüm bu hastalığın yaşattıklarını resmen aynı zil calardi herkesi sustururdu sessiz olun beni almaya geldiler sakin konuşmayın derdi
Derhal bi kliniğe götürün kendide sizlerde tehlikedesiniz tedavi görmeli acilen

Biz su an onunla atni yerde degiliz. Bir yakininin yaninda. Bu yakinla telefonda gorustuk kendisi su anda normal davrandigini soyluyor. Yani bugun tamamen farkli davraniyor. Ama genede elimizden geleni yapacgiz

Allah sifasini versin. Polis zoruyla goturulebiliyor bildigim kadariyla ama Almanya'da nasil oluyor bu isler bilmiyorum.
Itfaiye itfaiye dedin deyip durdular bi bakin kadin yorum yazmis mi cevap vermis mi?

Almanya da sistem nasıl işler bilmiyorum.ama Savcılığa dilekçe veriyorsunuz kendine ve çevreye zarar verme ihtimali var diye akabinde polis esliginde sağlık yetkililerince kişi hastaneye götürülüyor doktor karar veriyor yatisinin yapılıp yapılmamasına sonra Savcılıktan karar çıkıyor doktorun uygun gördüğü zamana kadar tedavisinin devam etmesi ile ilgili diye biliyorum

sanrilari var ve asiri paranoid düsünceleri, sanirim cidden skntilari var, yazilanlar onu gösteriyor maalesef.

Allah sifasini versin. Polis zoruyla goturulebiliyor bildigim kadariyla ama Almanya'da nasil oluyor bu isler bilmiyorum.
Itfaiye itfaiye dedin deyip durdular bi bakin kadin yorum yazmis mi cevap vermis mi?

Evet konumda yalnış yazmıştm doğru kelime aklıma gelmediği için itfaiye yazdım sonra Ambulansa çevirdik orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…