ruh hastası mı yoksa iyi bir oyuncu mu

Bence bir yanı gerçekten psikolojisi bozuk sorunları takıntıları olan garip biri,diğer yanıysa zor anlarda ortaya çıkan (polis,doktor,hemşire vs.) çok akıllı düzgün bir kişilik. Tabiki sadece tahmin. Çok iyi bir ruh hastası ve kendini çok iyi gizleyebilen bir deli olduğunu düşünüyorum.

Bencede çok iyi gizliyor ama eve gelen doktorlarda anladı davranışlarının normal olmadığını

Bencede çok iyi gizliyor ama eve gelen doktorlarda anladı davranışlarının normal olmadığını
Umarım bi an önce farkedilip yatırılır canım ya. Zira herkese tehlike arz ediyor,böyle ruh hastası kadın çocuklara bişey yapabilir,başkasının çocuğunu kendi çocuğu vs sanabilir. Allah korusun.

Umarım bi an önce farkedilip yatırılır canım ya. Zira herkese tehlike arz ediyor,böyle ruh hastası kadın çocuklara bişey yapabilir,başkasının çocuğunu kendi çocuğu vs sanabilir. Allah korusun.

Şiddet olarak çocuklarına zarar vereceğini sanetmiyorum ama piskolojik olarak zaten vereceği kadar zarar verdi.

Şiddet olarak çocuklarına zarar vereceğini sanetmiyorum ama piskolojik olarak zaten vereceği kadar zarar verdi.
Elbette vermiştir canım ama sadece kendi çocukları değil diğer çevredeki insanlar çocuklarda tehlikede bence. Çünkü ya hastalığı ilerlerse diyorum allah korusun ya başkasının çocuğunu kendi çocuğu falan zannederse ya da ne biliyim bu ruh sağlığı bozuk insanlardan herşeyi bekliyorum. En kısa zamanda tedavi olması lazım umarım iyileşir yavrularda destek alır. Sende dikkat et kendi çocuklarına falan.

Haklısınız herşey beklenir aslında bende kendisine birşey yapmasındanda korktum. Yani sadece burada yazılanlar değil daha çok şeyler bar önceden olan ama böyle bir patlama herhalde sanırım senelerin birikimi daha öncedende piskolojik tedavi görmüş sanırım ilaçlar ile ama bırakmış sonra

Cocuklar 17 ve 18
Ufaklarsa Alman hükümeti bu konularda hassaslar galiba şikayetle çocukları uzaklaştırıyorlar tedavi olması için bildiğim kadarıyla onu kullanın diyecektim.

Şizofren, bipolar, çoklu kişilik bölünmesi her neyse artık bi rahatsızlık var belli ki. 10 sene önce intihar ettiğinde neden üstünde durmamışlar? Bu kadının kocası nerde o görmüyormu zorla götürsün hastaneye yazık ya ..

Şizofreni mi acaba. Bir şekilde ikna edin olmadı zorla götürün ayni şizofreni ise hastaneye yatırılması şart daha da ileri gidebilir size de zarar verebilir

Boşandilar kaç sene önce. Belki bu intihar meselesi daha da önceden oldu tam emin değilim çocuklar ozaman çok kücükdü. Zaten öncedne piskiyatrise gitmiş arrik konuşma mi olmuş yoksa ilaç tedavisi mi görmüş orayi tam bilmiyorum

Şizofren gibi geldi Allah yardımcısı olsun. Psikiyatristi eve arkadasmıs gibi cagırsanız illa muaynehane olmak zorunda değil diye biliyorum en azından ön degerlendirme yapmak için gelir durum tahlili yapar

Daha çok etken varsa canım yapılacak şey bu olanları ispatlayıp tedavi edilmesi. Eğer sizde yakınsanız çok muhattap olmayın diyeceğim ama çocukları var insan kıyamıyor ki o miniklere. Bence ilaçlık durumu çoktan geçmiş anlattıklarınız ilaçla düzelicek gibi değildir basit bir sinir olayı değil sonuçta olay anormal hareketlere kadar gelmiş. Allah yardımcısı olsun ya sizde çok dikkatli olun evlatlarınıza falan dikkat edin. Allah korusun.

Kadın kendine bir zarar vermeden yolunu bulun. Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız gücünüz yetermi bilmiyorum ama aile büyüklerini araya girdirin ikna için.

Şizofreni de ses duymak takip edildiği hissi televizyon vb konuşmak ona zarar vermek isteyen birilerinin olduğu düşüncesi olabilir
Şizofreniye çok benziyor ve öyle ise çocukları ve çevresindekiler ciddi tehlikede çünkü beynindeki ses ona ne söylerse onu tereddütsüz yaparlar
Örneğin bu kişi senin düşmanın sana zarar vericek ortadan kaldır derse tereddüt bile etmez ve cinayetten sonra rahatsızlığı anlasildiginda hapis cezası da almazlar ambulans cagirdiginizda düzelmesi ise şizofreni hastaları hastalıklarını gerektirirse kusursuz bir şekilde saklayabilirler ancak dalında uzman biri anlayabilir ve hastaneye yatmamak için herşeyi yapar ve söylerler inandirilar
Bir an önce uzmana gitmelisiniz
Yakınımda vardı ordan biliyorum
( çocuk sevgisi olmaması da hastalığı açıklar çünkü bu hastalık sevinç üzüntü sevgi gibi duyguları korelir)

Dikkat çekmek için yapmiyorsa şizofreni belirtileri olabilir

Ambulansmi demek istediniz yada acil yardım

Şizofreni mi acaba. Bir şekilde ikna edin olmadı zorla götürün ayni şizofreni ise hastaneye yatırılması şart daha da ileri gidebilir size de zarar verebilir

İkna etmeye çalışacaklar hastaneye yatırılmasada eminim tedavi görevektir. Ama zorla götürülmüyormus kendi istegiyle itmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…