- 30 Ağustos 2018
- 111
- 25
- 18
- Konu Sahibi havuclukek2018
-
Kesinlikle öyle o kadar inandırıcı yalan söylüyor ki anlatamam. Ortamdaki 5 kişide yalan olduğunu bildiği halde onu inandıramıyor yalan olduğuna ve o haklı oluyor. Psikiyatristin karşısında da aynısı olur kesinPsikiyatri hastalarının yalan konusunda eline özel eğitilmiş ajanlar bile su dokemez. Trsm'de yeni gelen dr'u ben buranın temizlik personeliyim diye kandıran hasta biliyorum. Dr'da öyle ebleh birşey değildi yani.
Teyzeniz saldırgan mıydı ?Çok geçmiş olsun durum şizofreni bence kronikleşmeden ilaçları içerse düzelir şizofrenide can güvenliğinizde bulunmuyor maalesef aileden birinde olunca gerçekten çok yıpratıcı oluyor benim teyzemde vardı bu hastalık ve bizdeydi kimsesi yoktu neler çektiğimizi bir Allah bilir birde biz sağlam insanın psikolojisi bozuyor o derece yıpratıcı Allah yardımcınız olsun ilaçlarla düzeliyor bu hastalık teyzemin hastalığın ilk başladığı zamanla şimdiki durumu arasında dağlar kadar fark var umutsuz olmayın hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama durum psikologluk değil kesinlikle uzman psikiyatrisin ilaç tedavisi şart
Ben de anksiyete hastasıyım, belli dönem böyle takıntılarım oluyor. Etrafımdakileri sorularımla, endişelerimle mahvettiğim çok olmuştur. 2 sene boyunca aynı düşünceye takabilirim, hiç durmadan onunla ilgili insanları bunaltabilirim. Bu arada kendimi de yiyip, bitiririm. Babanızı anlıyorum, ancak onun ilaç içmesi gerek. Ben ilaçla yendim, dünya varmış. İlaç şüphelerimizi, düşüncelerimizi uyuşturup, mantıklı düşünmemizi sağlıyor. Allah size sabır versin çok zor..Onu rahatlatan cümleleri ezberleyip, her seferinde onları söyleyin ona. Ve iş meşguliyetinin fazla olması gerek, düşünmesini engelleyen sorumluluklar verin.İlaçlarını kullanmıyor. Ben deli değilim diyor. Çok zeki bir insan ama akılla zeka farklı onu anlayamıyor
Bababnızı hastaneye yatırın anksiyetye değil şizofreni gibi bişey olmayan şeyleri oluyo demesi bence devlet hastanesine yatırın istanbuldaysanız eğer bakırköyeMerhaba kızlar.
Nasıl anlatsam bilmiyorum ailece bir çıkmazın içine girdik. Daha öncede bununla ilgili konu açmıştım.
Babam, annemin onu aldattığını düşünüyor. Fakat tamamen kurgusal şeyler. Hiç bir gerçekliği yok. Yakıştırmadığı insan kalmadı. Psikiyatriye götürdük ilaç verdi. Fakat psikiyatrist bizi dinlemediği için (bizi çağırır diye düşündük, o da sanırım yalnız geldim dedi o yüzden içeriye giremedik) doğru teşhisi koyabildiğini düşünmüyorum. Çünkü çok mantıklı konuşuyor tanımayan insanları ikna edebilir.
Aynı işyerinde çalışıyoruz. Beni sürekli yanına çağırıp, bu sefer buldum bak şöyle şöyle yapmıştı diyor. Ona inanmadığımı görüncede seni rezil ederim diyor. Akşam evdeyken bir şey anlatınca, tezlerini çürütünce evden git diyor. Biraz sonra gelip ağlaya ağlaya özür diliyor. Resmen hayat enerjimizi emiyor. Evimizde huzur kalmadı. 24 saat onunlayım.
Bu hastalıktan nasıl kurtulunur ? Bu çıkmazdan nasıl çıkılır ? Hepimizin psikolojisi alt üst oldu tam bir ruh hastası adam.
Doktora onunla olmadan bir kere de siz yalnız gidin . Durumu anlatın sonraki muaynesinde de ilaçları değiştirir yada ona göre konuşup teşhis koyarYaşadığımız şehirdeki en iyi olduğu söylenen psikiyatriste götürdük. Anksiyete bozukluğu dendi. Bu cumartesi bir hastanenin psikiyatristinden randevu aldım, pazarteside ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım.
3-4 aydır olan bir durumsa nörolojiye de bir görünse iyi olur diye düşünüyorum. Umarım fiziksel bir hastalık değildir ama yinede bunu söylemek isterim, dedemi davranış değişikliğinden dolayı doktora götürdüğümüzde beyninde tümör çıkmıştı ihmal etmemek lazım.onun dışında da şizofreni olabilir.Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sizede. En azından hastalığınızı kabullenmişsiniz. Babam, oraya giden herkese bi hastalık buluyolar diyorBen de anksiyete hastasıyım, belli dönem böyle takıntılarım oluyor. Etrafımdakileri sorularımla, endişelerimle mahvettiğim çok olmuştur. 2 sene boyunca aynı düşünceye takabilirim, hiç durmadan onunla ilgili insanları bunaltabilirim. Bu arada kendimi de yiyip, bitiririm. Babanızı anlıyorum, ancak onun ilaç içmesi gerek. Ben ilaçla yendim, dünya varmış. İlaç şüphelerimizi, düşüncelerimizi uyuşturup, mantıklı düşünmemizi sağlıyor. Allah size sabır versin çok zor..Onu rahatlatan cümleleri ezberleyip, her seferinde onları söyleyin ona. Ve iş meşguliyetinin fazla olması gerek, düşünmesini engelleyen sorumluluklar verin.
Bakırköyden çok korkuyor. Üstüne kapıları kitliyorlar diye gitmez oraya. Kapalı alan fobisi varBababnızı hastaneye yatırın anksiyetye değil şizofreni gibi bişey olmayan şeyleri oluyo demesi bence devlet hastanesine yatırın istanbuldaysanız eğer bakırköye
Bakırköyden çok korkuyor. Üstüne kapıları kitliyorlar diye gitmez oraya. Kapalı alan fobisi var
Psikolog ya da psikiyatrist i doğru yönlendirmek çok önemli çünkü öyle bisey ki ne söylense ona göre tani koyacak.kalp hastalığı degilki kalbine bakıp şuyun var desin.anneminde başına benzeri geldi doktora gidip yalan yanlış seyler anlatinca doktor yüksek dozda ilaç vermis dahada kötü olmustu.o yüzden ne yapin edin sizde doktorla konusun fakat bunu babanizin önünde yapmayin ayri bi gün girin.Allah uardimciniz olsunMerhaba kızlar.
Nasıl anlatsam bilmiyorum ailece bir çıkmazın içine girdik. Daha öncede bununla ilgili konu açmıştım.
Babam, annemin onu aldattığını düşünüyor. Fakat tamamen kurgusal şeyler. Hiç bir gerçekliği yok. Yakıştırmadığı insan kalmadı. Psikiyatriye götürdük ilaç verdi. Fakat psikiyatrist bizi dinlemediği için (bizi çağırır diye düşündük, o da sanırım yalnız geldim dedi o yüzden içeriye giremedik) doğru teşhisi koyabildiğini düşünmüyorum. Çünkü çok mantıklı konuşuyor tanımayan insanları ikna edebilir.
Aynı işyerinde çalışıyoruz. Beni sürekli yanına çağırıp, bu sefer buldum bak şöyle şöyle yapmıştı diyor. Ona inanmadığımı görüncede seni rezil ederim diyor. Akşam evdeyken bir şey anlatınca, tezlerini çürütünce evden git diyor. Biraz sonra gelip ağlaya ağlaya özür diliyor. Resmen hayat enerjimizi emiyor. Evimizde huzur kalmadı. 24 saat onunlayım.
Bu hastalıktan nasıl kurtulunur ? Bu çıkmazdan nasıl çıkılır ? Hepimizin psikolojisi alt üst oldu tam bir ruh hastası adam.
Halam daha yeni yattı 2 hafta falan oldu. Pazartesi günü çıkarttılar. Onun durumu çok daha ağır ve çok önceden beri bu durumda.Halanız ne Zaman yattı
Sanki babanızı bu durum tetiklemiş gibi
Sonuçta babanız da biliyor bu işler genetik vs
Bir de çalışması vs düzenli ise anksiyetesi eşini kaybetmeye yalnız kalmaya ilişkin olabilir
Bunları kurup bu şekilde patlıyor olabilir
Babanızdan ruh hastası diye bahsetmeyerek baslayabilirsinizMerhaba kızlar.
Sizede çok geçmiş olsun. Doğru davranmak doğru konuşmak çok önemli galiba bu süreçtePsikolog ya da psikiyatrist i doğru yönlendirmek çok önemli çünkü öyle bisey ki ne söylense ona göre tani koyacak.kalp hastalığı degilki kalbine bakıp şuyun var desin.anneminde başına benzeri geldi doktora gidip yalan yanlış seyler anlatinca doktor yüksek dozda ilaç vermis dahada kötü olmustu.o yüzden ne yapin edin sizde doktorla konusun fakat bunu babanizin önünde yapmayin ayri bi gün girin.Allah uardimciniz olsun
Teşekkür ederiz sağolun. Babam 50 yaşında. İnşallah alzheimer ya da şizofreni çıkmaz çaresi olan bir hastalıktırÖncelikle çok geçmiş olsun ve Allah büyük sabır versin önünüzde sizi zorlu bir süreç bekliyor acilen baska bir dr donanimli bir hssteneye götürün babanızı alzaymır baslagici olabilir bir tanidigimizda aynı durumda kendini asmaya kalktı kafasındaki düşüncelerden testleri falan yapılsın psikologla devam edemezsiniz birde babaniz kaç yaşında
Ruh hastası olan ben oldum aslında. Yine bu saçmalıklarla bizi bunalttığı bir anda açtım konuyu onun siniri var üstümde. Bu halleri geçip sakinleşince çok üzülüyorum ona ama o kriz anı gerçekten çok çirkinBabanızdan ruh hastası diye bahsetmeyerek baslayabilirsiniz
Babanız kanser olsaydı ve bu yuzden krızler gecirseydi? Bu da bir hastalık onu uzerek ya da daha da costurarak onunu alamazsınız. Psıkıyatrıst ne teshiş koydu? Sizin de nasıl yaklaşmanız konusunda iyi bir uzmandan yardım almanız gerek. Cunku adamın hastalıgı belki de sizin yuzunuzden pik yapıyorRuh hastası olan ben oldum aslında. Yine bu saçmalıklarla bizi bunalttığı bir anda açtım konuyu onun siniri var üstümde. Bu halleri geçip sakinleşince çok üzülüyorum ona ama o kriz anı gerçekten çok çirkin
Evet olabilir. Ben herşeye haklısın baba sen eminsen doğru gibi yaklaşıyorum. İtiraz edersem tezlerini çürütürsem çok daha kötü oluyor. Aslında her türlü kötü oluyor. Nasıl yaklaşacığımı bilmiyorum şaşırdım bendeBabanız kanser olsaydı ve bu yuzden krızler gecirseydi? Bu da bir hastalık onu uzerek ya da daha da costurarak onunu alamazsınız. Psıkıyatrıst ne teshiş koydu? Sizin de nasıl yaklaşmanız konusunda iyi bir uzmandan yardım almanız gerek. Cunku adamın hastalıgı belki de sizin yuzunuzden pik yapıyor
Konuştu doktorbuna anksiyete diyen psikiyatrist diplomasını yırtsın atsın babanız şizofren muhtemelen doğru ilaç kombinlerini kullanmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?