- 5 Ocak 2017
- 24
- 1
- 36
- 28
- Konu Sahibi Minnosmiyav
-
Iyide ben dedim konuşmayalım diyeeAy ne saçma.
Çocuk uzaya mı gidiyor temelli?
Alt tarafı başka şehire gidiyor, şimdiden konuşmamak falan resmen seni gözden çıkarmış.
Gidince oralarda rahat durmam demenin kibarcası bu.
Hiç uzaktan ilişki yürüttünüzmü?Ya hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına sanki telefon icat edilmedi internet hiç yok görüntülü konuşmanın esamesi yok gibi davranmışsınız bi de üzülmemek için konuşmuyorsunuz daha çok üzülüyorsunuz bu işte bi terslik var
OlabilirSadece "senin" üzülmemen içinse ruh eşin değildir o
Eh iyi hayırlı olsun kafalar :)Iyide ben dedim konuşmayalım diyee
Vay be helal olsun zor iş ama. Sonuç olarak ne oldu peki??Evet yürüttüm hem de 4 yıl kadar ve şu anki şartlarla düşünme şu an herşey çok daha kolay
Öyle deme pişman oldum zatennEh iyi hayırlı olsun kafalar :)
Anlıyorum aslinda ruh ikizim derken aynı düşünceleri aynı hobileri paylaşıyor olmak demek istediğim. Olur ya hep içinden geçenleri dışa vurur aynen öyle. Ve açıkçası biz daha çok yeni tanıştık bir iki aydır konuşuyoruz bu yüzden yeteri kadar güvenim yok şu andaben yuruttum 4 yil, ustelik o universitedeyken ben okumuyordum bile.gercek bir ask varsa ortada hicbisey engel degildir.heleki ruh ikizi oldugunuzu iddea edecek kadar.mesafenin onemi yoktur sevgide askta yeterki kalpler arasinda mesafe olmasin. bilmem anlatabildim mi?
Ben yürüttüm 1 kocaman yil. Isteyince oluyor. Ruh öküzün ayak yapiyor.Hiç uzaktan ilişki yürüttünüzmü?
Peki teşekkürler..Ben yürüttüm 1 kocaman yil. Isteyince oluyor. Ruh öküzün ayak yapiyor.
Vay be helal olsun zor iş ama. Sonuç olarak ne oldu peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?