Ruh ikiziyle evlenmek ve sevgiyle evlenme olayı bir bakar mısınız?

Su internette tanistim cok temiz biri hele de eminim diyenler yok mu Allah im deliriyorum..arkadasim nasil bu kadr emn olabliyosunz sanaldan tanitgdin birine ruh ikizim diebiliosun hemen isi evlilik dusuncesine getrebiliosunz pes dogrusu..ne iciyosaniz lutfen bize de gonderin biraz da bizde kafa yapsin..

ya bızım oralı ve temız bır çocuk. gördüm ama onu? belkı bızım oralı ve de benzedıgımden uygun geldıgı ıcın evlılık fıkrı gelmıstır?
Sadece internetten görüşmekle aşk olmaz zaten. Reelde de görüşmeniz lazım
aşk için. Dikkatli olun yine de.
.

reelde gorusmekle sanalda gorusmek farklıdır ablacım cok haklısın zaten... gorusucem ama genel olarak tanıdıgım ıcın evlenmelık adam yanı o yuzden belkı hemen bu fıkrı vermısımdır yanlıs yaptıgımın farkındayım.
gerçek hayatta görüştünüz mü?

bi görüşün dolaşın tanıyın... zamana bırakın. öyle hemen seviyom gibi ya evlensem mi ile olmaz o iş.

Milyonda 1 de olsa, bir ihtimal belki gerçekten ruh ikizin... Ama bunu ekran başından anlaman zor. Hatta imkansız.

Görüş, tanış, dokun, ten tene değsin bir... Bak bakalım zorlukta yanında mı? Sana destek mi? Sen aynı şekilde iyi günler tamam da, kötü günde de yanında olacak mısın?

Ruh ikizi lafını anlamıyorum. Zıtlıklarda uyumdur benim hoşuma giden... Sevmediğin ama o seviyor diye o filmi izlemektir, maça gitmektir, ona destek olmaktır, acısını almaktır, yarasına dokunmaktır, hafifletmektir.

Emek vermek lazım, sevgi sadece o Zaman anlam kazanıyor. O zaman güzelleşiyor birçok şey

Benı yanlıs anladınız aslında ben
Nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz?
de yanlıs anlatttımm :) yanı evlenmelık bırısı ve manevi olarak yakın bana anlatabılıyor muyum? bu adamla evlenılır yanı onu demek ıstıyorum dışardan gordugum kadarıyla. gıdıp konusunca belkı hareketlerını veya baska bır seyını begenmeyebılırım mesela. o zaman ayrı. suan sadece genel olarak karakter olarak evlenılecek tıpten temız!

haklısınız.
yuzyuze gorustunuzmu, ne kadardir taniyorsun.
eger gorusmediyseniz sadece sanal tanidigin birisine nasil ruh esim diyip guvenebiliyosun? benmi cok paranoyagim acaba
haklısınız aslınada |
ben karakterıne göre oyle konustum zaten genel olarak sız bana bakmayın. yanı evlenılcek adam tıpı var demek lazımdı aslında. yoksa gerçekte görüştüğümüzde belki hoşlanmayacaktık dogru muyum?

Tatlım yalan söyleyip söylemediğine ne kadar emin olabilirsin ki? Görüşünce de emin olamazsın tabi ama anlarsın en azından

Daha cok gencsin bebegim acele etmiyo musun biraz bu isler olgunluk gerktirir sora cok pisman olursun
ahahhha hayır ablaammm öyle degıl evlenılcek adam tıpı var. oyle bı heves oldu. reelde anlasalım bı konusalım uyarsak bır 3-4 sene sonrası ıcın neden olmasın oyle degıl mı?

cok tesekkur ederım abla bu guzel mesajından ötürü. bende bır heves oldu aslında evlenmek derken şöyle...
tam evlenmelık bır adam o yuzden dıyorum.. karakter olarak fılan bızım köye yakınmıs mesela bızım oranın ınsanı ıyıdır ve sezgılerımden oturu dedım. reelde tanıssak belkı ıtıcı gelebılır yanlıs mıyım?

Bu aşk nasıl bir şey yok arkadaş? Seviyorsun,adam herseyi ile uygun aşk derken neyi kast ediyorsun?

Ayrıca tertemiz adam nasıl olduyor?
Aşk derken gördüğün zaman içinde bir karnında bir his uyandıran. Gözlerine bakınca ondan başkasını hayal edemeyen mesela divane olmuş gibi işte! öyle ablacım...
temız derken sevgılısı olmamıs tıpınde de temız adam tıpı var gercekten cok arkadası yok mesela baktım faceden. asosyal bırısı mesela. bı de bızım oralı olunca tam evlenmelık cocuk dedım. ama reelde tanıssaydım ıstemeyebılırdım cunku ora farklı

Canim yüz yüze görüşme olmadı mı? Sadece kafana uymuş kalbine değil Sanki

19 yasindasin ve internetten tanidigin birisinin ruh esin oldugunu dusunup evlilik hayat ediyorsun??
ne denebilirki buna. Allah yardimcin olsun.
benzer taraflarımız cok ondan dıyorum bunu.
ınternetten tanıstın dıye gecme ben sezgılerı guclu olan bır ınsanım. benım gıbı 6. hıssı olan ınsan zor gorursun.
her tanıstıgıma boyle demedım
hem kısısel ozellıklerımız aynı
hem de memleket vs. vs. anladın mı sımdı?
ha reelde tanıssak belkı tamam sevmeyebılırım gerçek hayat farklıdır.
ama genel olarak dedım ve oyle bır hayal kurdum ne var kı yanı bunda boyle adamlar koaly mı cıkıyor karsınıza sızın?
boyle bır hayal kurdum dıye de ustume gelmeye gerek yok

Canim yüz yüze görüşme olmadı mı? Sadece kafana uymuş kalbine değil Sanki
Ablacım yuz yuze gorusme olmadı suan.
Evet kalp olarak sevgi oldu. Nasıl oldu ablam anlatıyım mesela.
Şöyle ki;
Bızım oralı
o da tek kişiyi sevmek ıstıyor hep
sevgılısı olmamıs benım gıbı
asosyal benım gıbı vs. vs. ısındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…