- 11 Ağustos 2016
- 240
- 448
- 18
.Sadece internetten görüşmekle aşk olmaz zaten. Reelde de görüşmeniz lazım
aşk için. Dikkatli olun yine de.
gerçek hayatta görüştünüz mü?
bi görüşün dolaşın tanıyın... zamana bırakın. öyle hemen seviyom gibi ya evlensem mi ile olmaz o iş.
19 abla onun 21Olur ,olur hemde çok güzel olur
Yahu dur daha sadece sanal alemde görüşmüşsün
Bu arada yaşlar kaç? çünkü erkek olupta bu zamana kadar sevgilisi olmamışsa enteresan yani ...
Sanaldan tanısmadık daha tanısıcaz. ya evlenmek derken oyle evlenmelık bırıs tam elı ayagı duzgun ondan bahsedıyorumGeleceğiniz gözümün önünde canlandı, birkaç sene sonra "en büyük hatam iyice tanımadan evlenmiş olmak" diye konu açarsınız.
19 abla onun 21
de yanlıs anlatttımm :) yanı evlenmelık bırısı ve manevi olarak yakın bana anlatabılıyor muyum? bu adamla evlenılır yanı onu demek ıstıyorum dışardan gordugum kadarıyla. gıdıp konusunca belkı hareketlerını veya baska bır seyını begenmeyebılırım mesela. o zaman ayrı. suan sadece genel olarak karakter olarak evlenılecek tıpten temız!Nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz?
haklısınız aslınada |yuzyuze gorustunuzmu, ne kadardir taniyorsun.
eger gorusmediyseniz sadece sanal tanidigin birisine nasil ruh esim diyip guvenebiliyosun? benmi cok paranoyagim acaba
Tatlım yalan söyleyip söylemediğine ne kadar emin olabilirsin ki? Görüşünce de emin olamazsın tabi ama anlarsın en azındanBenı yanlıs anladınız aslında ben
de yanlıs anlatttımm :) yanı evlenmelık bırısı ve manevi olarak yakın bana anlatabılıyor muyum? bu adamla evlenılır yanı onu demek ıstıyorum dışardan gordugum kadarıyla. gıdıp konusunca belkı hareketlerını veya baska bır seyını begenmeyebılırım mesela. o zaman ayrı. suan sadece genel olarak karakter olarak evlenılecek tıpten temız!
ahahhha hayır ablaammm öyle degıl evlenılcek adam tıpı var. oyle bı heves oldu. reelde anlasalım bı konusalım uyarsak bır 3-4 sene sonrası ıcın neden olmasın oyle degıl mı?Daha cok gencsin bebegim acele etmiyo musun biraz bu isler olgunluk gerktirir sora cok pisman olursun
Tatlım yalan söyleyip söylemediğine ne kadar emin olabilirsin ki? Görüşünce de emin olamazsın tabi ama anlarsın en azından
Bilemem orasını ama yüz yüze buluşmalısınız ve 1 kere falan da değil görüşebildiğiniz kadar görüşmeye çalışınBızım oralı ve bıze yakın ablacım ısındım yanı yalan soylemesı zor bak gerçekten dıyorum soylemıyor sezıyorum
cok tesekkur ederım abla bu guzel mesajından ötürü. bende bır heves oldu aslında evlenmek derken şöyle...ya kızlarımız çok saf gerçekten, resmen kurt karşısındaki kuzu gibi geldin bana, erkekler kurnazdır kime ne demeleri gerektiğini nasıl yalan söylemeleri gerektiğini iyi bilirler, öyle her ben meleğim diyene aaa melekmiş diye atlanmazbendne sana söylemesi, sen temiz bir insan olabilirsin ama insanlar kötü ve kurnaz dikkatli ol
Aşk derken gördüğün zaman içinde bir karnında bir his uyandıran. Gözlerine bakınca ondan başkasını hayal edemeyen mesela divane olmuş gibi işte! öyle ablacım...Bu aşk nasıl bir şey yok arkadaş? Seviyorsun,adam herseyi ile uygun aşk derken neyi kast ediyorsun?
Ayrıca tertemiz adam nasıl olduyor?
Canim yüz yüze görüşme olmadı mı? Sadece kafana uymuş kalbine değil SankiAşk derken gördüğün zaman içinde bir karnında bir his uyandıran. Gözlerine bakınca ondan başkasını hayal edemeyen mesela divane olmuş gibi işte! öyle ablacım...
temız derken sevgılısı olmamıs tıpınde de temız adam tıpı var gercekten cok arkadası yok mesela baktım faceden. asosyal bırısı mesela. bı de bızım oralı olunca tam evlenmelık cocuk dedım. ama reelde tanıssaydım ıstemeyebılırdım cunku ora farklı
benzer taraflarımız cok ondan dıyorum bunu.19 yasindasin ve internetten tanidigin birisinin ruh esin oldugunu dusunup evlilik hayat ediyorsun??
ne denebilirki buna. Allah yardimcin olsun.
Ablacım yuz yuze gorusme olmadı suan.Canim yüz yüze görüşme olmadı mı? Sadece kafana uymuş kalbine değil Sanki
Reelle sanal farklıdır dımı yanı sımdı?Bilemem orasını ama yüz yüze buluşmalısınız ve 1 kere falan da değil görüşebildiğiniz kadar görüşmeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?